Amerika'da Angel Stadyumunda farklı türden maçların yapıldığı bir spor organizasyonda bir kadın bluzunu açıp göğüslerini kalabalığa doğru sallamaya başladı. Başka bir kadın ise etrafta çocuklar olduğunu söyleyip kadını uyarmak isteyince ikisi arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine birkaç erkek izleyici, göğüslerini dışarı çıkaran kadını uyaran kişiye saldırıp pet şişe ve bardak fırlattı.
Tribünde göğüslerini açan kadın uyarılınca, erkek seyirciler ortalığı birbirine kattı. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Feminist kadın örgütü vardı göğüs açıp protesto yapıyordu kadında o örgütten mi acaba bilmiyorum. Her neyse orasını pas geçersek diğer kadının yaptığı doğru uyarmakla iyi yapmış. Birde Türk erkeğine abazan diye adlandırılıyor ülkede demek ki yabancılarda da meme görmeye meraklı erkekler varmış
Erkekleri anlamak güç ya görünce ne oluyor yani? Bu düpedüz teşhircilik, çocuğun olduğu ortamda üstelik. Bir erkek benzer hareket yapsa aynı şekilde kadınlar karşı çıkar mıydı? Hiç sanmıyorum
O sapiklarin pet siseleri gögüslerini acan terbiyesize atmasi gerekirken, cocuklarin olduguna dikkat ceken bayana atmasi nekadar üzücü bir durum. maalesef Ahlak degerleri dünyada öyle önemsizlestiki, yapila bilicek en absürd seyler normal karsilaniyor artik.
Ahlak değerlerini insanlar yaratmıştır. İnsan eliyle yaratılan Her kavram, yok olmaya mahkumdur. Şimdi uyusan ve 200 yıl sonra uyansan kafayı yerdin demek ki
Belki 200 yıl beklemeye de gerek kalmaz daha çabuk yeme potansiyelin var 🤪🤪
Senin gibi zaten kafayi yemisler oldugu sürece dünyada tabiyki o degerlerimizi kaybederiz. Sen henüz bir görüse saygi duyup, seviyeli bir yorum yapmayi bile kavrayamamissin ne yazikki.
Bugün Gögüs Gösteren Yarın A M. Gösterir. Ondan sonra Toplumda Adap kalmamış dersiniz. Ağlar Sızlarsınız. Yanlış bir Hareket Çoçuklar var kaldıki İyi Sokağa çıkalım Gündüz vakti Mini Etekli bir Güzeli İstiklal Caddesinde beceriyim gelen geçen İzlesin ya da ya da Penisini çıkarıp 31 çeksin. ya da Kadınlar kendini parmaklasın.
Erkeklerin çoğu için cinsellik olsun yeter. Karşı tarafın haklı olup olmamasını umursamazlar şekilde görüldüğü gibi. Onlar için iki tane göğüs bir çocuktan daha önemli olmuş.
Ben orada bulunan herkese dalardım. Önce kadının memesini sıkardım, sonra uyaran kadının ağzına pet bardak sokardım, sonra kalabalığa tükürürdüm, hızımı alamayıp sahaya iner hakemi tokatlardım. Erkeğim ben. Doğuştan böyleyim.
Bence erkegler orada kadının meme açma özgürlüğünü savunmuş. Ama işte kadın kardeşlerimiz burada bize vuruyolar :( bizi hiç anlamıyorlar. Bizler, kadınların özgürlüğünün yanındayızdır.
@Heavy_Metal_Bursalı Tabi ki saygim sonsuz herkes müslüman olmak zorunda değil bu beni ilgilendirmez fakat abaza abaza yorumlar yazmana da göz yumamadım neyse
Kadinlarin ozgur olmasini istemek abazanlik mi bir erkek ustunu cikarabiliyorsa bir kadin da ustunu cikarip sevinebilir tezahurat tutabilir kadin ve erkek esitligini savunuyorum Kadinlar ozgur olsun diyorum abaza oluyorum oyle mi
Özgürlük elbiseyle olmuyor özgür kadınlar başkasının ilgisini takmayan takmayan sadece akılla davranandir memelerini açıp insanları azginlastiranlar degildir
@Heavy_Metal_Bursalı çok yanlış düşünüyorsun neyse saygı duyuyorum özgür olmak kıyafetten ibaretse ben özgür olmak istemiyorum Aynen biz boşuna sutyen takiyoruz zaten demi ne gerek var saklamaya sallaya sallaya gezelim haklısın özgür olalım ya kızlar bırakın Sen özgür olmaktan bahsetmiyorsun bir erkek olarak neden böyle isteğini biliyorum merak etme içindeki ahlak diye bir şey kalmamış ama senden ricam yanlis yönlendirme insanları
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tribünde göğüslerini açan kadın uyarılınca, erkek seyirciler ortalığı birbirine kattı. Siz olsaydınız ne yapardınız?