Çok yakın arkadaşım 5 yaşında tecavuze uğramış şu an 18 yaşında ama travmaları gittikçe artmakta. Sürekli artık yasamak istemediğini ölmek için her yolu denediğini o pisliğin hep rüyalarında olduğunu halüsinasyonlar gördüğünü söylüyor ve bir çok kez intihar girişiminde bulundu. Psikoloğa da gitti ama bi etkisini görmediğini kimsenin onun anlamadığını, anlamayacağını söylüyor. Çok korkuyorum bi gün intiharları sonuç verecek diye. Ona nasıl destek olabilirim neler söyleyerek hayata bağlayabilirim lutfen yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kabul edersen özele yazmak istiyorum benzer bir durum anlatacağım
Bekliyorum
Engelli yazamıyorum beni takip etmen gerekiyor
Gizli üye olduğun icin takip edemiyorum
Seviyorum01
Gizliliği kaldırdım
Bekliyorum
Takip etmezsen yazamıyorum
5 yaşını nasıl hatırlıyor, kimse o pi. ç onunla yüzlrşitde rahatlar
Çok net hatırlamıyordu sadece tacize uğradığını adamın dokunduğunu falan hatırlıyordu son zamanlarda ailesine söyledi durumu polisler psikologlar devreye girince daha net hatırlamaya başladı
Tecavüz mü taciz mi, tek seferlik mi sürekli bir şey mi,
Öncelikle kendini şuçlamayacak
Cocuk bu günahsız
Hayat devam ediyor
Taciz olarak hatırlıyordu ama dediğim gibi sonra sonra daha net hatırlamaya başladı doktorlar falanda devreye girince tecavuze uğradığını anladı ve daha iyi hatırladı Şu an daha kötü hatırlamak onu daha beter yapti
Istersen yaz dinlerim
Sen olamazsın, uzman birinden tedavi olması lazım sende destek çık
Dediğim gibi psikoloğa da başvurdu ama bi etkisini göremedik bende nasıl destek çıkabilirim bilmiyorum
geçmiş olsun doktora gitsin en digrusu
Gitti
etse merwk ettim de sormam burdn ya
Sürekli yanında ol değerli hissettir
M4l mq
Anlamadım
He abim he
Abi dalga mi geciyorum sanıyorsun
Yo. Şizofren tipi var
Nerde gördün de
Abicim neye hizmet ettiğin belli değil.
Bu yorumu yazan ve arkadaşım diye tanıtan sen, aslında bu olayları yaşayan kişisin.
Yani bu yazdıklarından ortaya çıkan bu
ya da otistik özürlünün tekisin
neye hizmet ettiğin belli değil.
Bu anlattıkların gerçekse ve bir başkasının başına gelmişse, bunları burada yazıp
yardım istemen, bu hayatta yapıp yapabileceğin en ahmakça şey.
Çıtayı arşa çıkarmış olursun. hayatın boyunca da bundan daha büyük bir özürlülük yapamazsın.
Psikolog, psikiyatr, polis, aile
Bu yazdığım şeyler olayın içindeyse ve yardımları dokunmuyorsa HA HA HA
sen kimsin ki
arkadaşına yardım edeceksin
vasfın ne?
IQ SEVİYEN kaç?
Abi anladığım kadarıyla benden büyüksün ve çok fazla bilgiye sahip olabilirsin bu olay yemin ederim ki gerçek bilmiyorum belki de ahmakcadir yaptığım haklisindir ama çevremde yardım isteyebileceğim kimse yok arkadaşıma çok değer veriyorum o da bana oyle tabi ki bir psikolog bir doktor kadar yardımım asla dokunamaz ben sadece ona nasıl destek olabilirim daha fazla nasıl yardımcı olabilirim öğrenmeye çalışıyorum belki dedim bir ihtimal burada bilen birileriyle karşılaşırım onun icin açtım hesabı çünkü çevremde dogru dürüst kimse yok
Arkadaşına yardım etmeye çalışma. Yapabileceğin en iyi şey bu
Gözümün önünde yok olmasını falan mi izliyim
Ailesi, psikolog, psikiyatr
yardım edemiyorsa. Arkadaşının farklı sorunları vardır. Arkadaşını tanımıyorum da anlattıkların bana anlamsız geliyor.
İnsan ne yaşarsa yaşasın
vereceği tepki bu olmamalı. olamaz.
Nasıl bir ailesi var
nerede yaşıyor
muhafazakarlar mı
Kızın beyni yıkanmış mı
vsvs bilmiyoruz.
Anlattıkların normal değil
tecavüz olsa da normal değil
tecavüz, bunlara sebep olamaz.
Maalesef bunlara sebep oluyor ben hiç yaşamadım ama çok kez görüyoruz insanların intihar sebeplerinden biri de tecavuz tabi ki ben onun psikolojisini anlayamam ama en azından ufakta olsa ona bir yardımım dokunsun istiyorum ben sadece burada bi akıl danışmak istedim siz de anlamak yerine beni asagilamayi tercih ettiniz anlamsız geliyorsa cevap vermeyin o zaman sizin hakaretleriniz ne size ne de bana bi şey katmiycak yok özürlüymüsüm yok şizofrenmişim Allah askına bi insan böyle bi şeyi neden uydursun madem o kadar mantıklı bi insansınız kimseye inanmıyorsunuz ne bir kadın ne bir erkek ben kimsenin böyle yıkıcı bir olayı uyduracağını düşünmüyorum
Senin düşünmüyor olman
gerçekleşmedikleri anlamına gelmiyor.
Senin aklına gelebilecek her şey
düşünebileceğin her şey
BU HAYATTA YAŞANIYOR.
Gerçekler, senin ne düşündüğünle ilgilenmez.
Anlattığın bu olaylar olmasaydı
arkadaşın farklı sorunlar yaratırdı kendine.
Bazı insanlar defolu olur. Yapacak bir şey yok
Sana kolay gelsin
Evet bunun yerine farklı sorunlar yaratabilirdi kimse kendini bu kalıba sokmak istemez siz de bu açıdan bakmayı deneyebilirsiniz. Teşekkürler
Engel 1 xper