Bu aralar çok ilgimi çekiyor ve araştırıyorum. Büyü vs değil yalnız. Bilgi sahibi olan kardeşlerim, paylaşmak güzeldir :)
#mutlugünler
:) :) :)
#mutlugünler
:) :) :)
Kalbimi rahatsiz eden insanlardan, ortamlardan ve olaylardan uzak durmayi secerim genelde. Bahsettiginiz konularda da ayni mevzuyu yasiyorum. Bu konulara kalbime huzursuzluk verdiğini düşündüğüm için mesafeleyim. Art niyetli insan çok fazla ve siz telkinlere acık hale geliyorsunuz, tehlikeli geliyor bana.
Koruma uygulamaları var ve sen korkmadığın sürece hiçbişey olmaz metafizik konularında.
Tam olarak böyle ikna etmeye çalışıyorlar. Sizin kararınız elbette ben mantıklı bulmuyorum.
Estağfurullah ikna değil benimki :)
Cevap
7Cevap
Bende çok ilgiliyim ve hepsinin bilimsel temeli var bazı insanların dediği gibi romantik hayalci konular değil bunlar.
Evet kesinlikle öyle. Havada kalan bir bilgi yok ama bazı uygulamaları yapmaya çekiniyorum. Ters etki gibi bir durum oluyor mu
İlgim var, araştırıyorum ara ara. Ama çok derinleşince geri adım atıyorum.
Neden ki
Bazen konular metafizik boyunu aşıp sanki reelde varmış hissi uyandırıyor. O zamanda ben yerinde kalsın diye geri çekiliyorum.
Metafizikle mi uğraşıyorsun
Uğraşmak değil. Acaba nasıldır diye merak ettim. Kütüphane eski bir kitapta karşılaştım. Çokta merak etmemem gerektiğini anladım.
Çok cesursun ben de çok uğraştım derinlerine girdim. Sonuç musallat :)
Benden daha cesursun, ben bir kaç şey okuyunca herkes yerinde kalsın, evli evine köylü köyüne deyip kitabı yerine koydum 😂
Bulduğun kitap bana denk gelse görünmeyen kankilerim olabilirdi belki :D
Hahaha Musallat dediniz, bu yetmiyormu?
O zaman acemiydim. Ders oldu ne yapmam veya yapmamam gerektiğini öğrendim. Şimdi daha dikkatliyim. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama güzel bir kaynağım yok.
Anladım. Yani cesaretimle herkesi döverim diyorsunuz. Ben ruhani varlıkların kendi hallerinde eğlenmesinden yanayım. rahatsız etmiuyroum, ayıp olur, hiç ruhani varlıkalr rahatsız edilirmi Ya bana neden rahatsız ettin deseler, çok utanırım 😂
Est o kadar değilim. Yine de rahatsız etmemek en güzeli katılıyorum :D
Rahatsız edince çok sinirleniyorlar 😂
Öyle böyle değil insanın aklını alıyorlar :D
Benim aklım zaten az, kalsın bence bana 😂
Arkadaşım var oda çok kafa yoruyor böyle şeylere ben fazla anlamam ama o baya bilgili
eğitim alıcaksan renan seçkin önerim
hermes yayınevi
mavi kalem yayınevi ( renan seçkine ait )
akaşa yayınları
mitra yayınları
sınırötesi yayınları
Yaklaşık 5 yıldır ilgilenen eğitimli ve deneyimli biri olarak varsa sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ^^
Ne kadar bilemem bilgi derya deniz ama ilgiliyim burç da balık olunca hehe
Hangi konular mesela
Doğaüstü ve Ezoterik-Okült konulardaki tüm meraklarınızı gidermek için bize ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardım edebiliriz :)
ig klausmolestus
Kafa karıştıran işler bunlar pek ilgilenmiyorum
Bilgisizim. İlgimi de çekmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?