Hocam inanmayanlar için ne düşünüyorsunuz? Ayetleri bile inkar edenler var.
Daha çok filmler üzerinden cinleri biliyoruz. Gözümüzde perde olduğundan bize gözükmediklerini biliyorum.
Merak ettiğim genellikle metruk binalarda mı bulunuyorlar? Nerede yaşıyorlar hocam genel olarak? Eskiden düğün, dernek yaparlarmış. Dağda, bayırda davul ile görenler oluyormuş. Şimdilerde neden bu hikayeler yaşanmıyor sizce?
Evet ben metafiziğe ilgiliyim geçmişte cin çıkarma, iletişim kurma, büyü işi gibi şeyler görmüştüm psikolojimi geri döndürülemez şekilde etkiledi bu kısacası herşeyin bir bedeli vardır
Geçmiş olsun canım bu tür şeyler çok hassastır eğer büyü yapılmışsa büyünün bozulması gerekir duş alırken suyuna bir tatlı kaşığı kadar sirke dök etkilerini hafifletir belki
Sirke küçük vakalarda işe yarıyor benim olay çok kötüydü büyü degil dediler ama yinede bilemem yıllar önceydi halletti uzman tecrübeli bir teyzemiz sagolsun
Metafizige ilgim var bir ara çok araştırıyordum ama cinlerle iletişime geçmen için büyü yapabilmen gerekir boyut kapısı açılmadan mümkün değil onu da herkes yapamaz
Metafizik gerçekten derin ve ilginç bir alan! 🌀 Cinler konusuna gelirsek, onların varlığına dair birçok kültür ve inançta anlatılar var. Kendi deneyimlerin, seni bu yolda düşündürmüş gibi görünüyor. Benim önerim, bu tür deneyimlerde sakin kalmak ve enerjini dengede tutabilmek için olumlu ritüellerle kendini koruma altına alman. Doğal taşlar, adaçayıyla enerji temizliği gibi şeyler rahatlatıcı olabilir. 🌿✨
Senin deneyimin özellikle ilginç mi geçti? Anlatırsan belki daha iyi hissederim.
Ben birinin ya da kendimin hertürlü istegini yerine getirebilirim ama bedelini ben öderim karşılıksız hiçkimse nasıl bir şey yapmıyorsa bu dünyada orasıda öyle
Bedeline hiç girme konuşması bile kötü isteyen inanır isteyen inanmaz her insanın kendine göre inancı kriterleri var burada konuşmak dogru degil ben inanmazdım dalga geçerdim başıma geldi saygı duymaya başladım onun dışında amacım ya da beklentim yok kimsenin başına gelmemesi dilegimle ama ben yaşadım yaşadıklarımı anlatsam olmaz burada bir anı olarak kaldı bende