Diyerekten cümleye baslanmalidir. Bu kadar kro, gorgusuz olmamalı kimse
Sınıfta hiç muhabbetim olmayan bir kız gecenin bir saati mesaj atmış, saygısızlık değil mi?
Diyerekten cümleye baslanmalidir. Bu kadar kro, gorgusuz olmamalı kimse

Önceden sabah 10 dan önce ve 22 sonrası rahatsız edilmezmiş bu bir kural olmasa da nezaket olarak bilinmesi gerekir, misal panik atağı olan birisi endişelenebilir huzursuz olur haklısın gerçekten kimsede saygı kalmamış, mail vermemekle iyi yapmışsınız
o kız bana yazabilir. istediği saate. görgü kuralına gelirsek herhangi bir saate hiç bir insan rahatsız edilmemeli. gece veya gündüz olayı değil. ayrıca WP den yazmanın hiç bir saati olmaz
Shshhs helal sana yargı dağıtmışsın
Hakli degil miyim ama ya?
Evet. İyi akşamlar yazınca rahatsız etmiyorum ya bir şey rica edicem gmail atar mısın dese atacağını umuyorum mesela. Ama böyle öküz gibi dalmış olaya.
Dimi dimi aynen öyle herkes beni suçlamiş cok tuhaflar cidden öyle dese ben asla hicbir sey demezdim
Salla.
en iyisini yapmışsın hellal kız
Cevap
19Cevap
Bizim ülkede insanlık kalmamış gidip birde dovseydin. acil Ihtiyacı var ki bu saatte yazıyor. Bencillik etmeyip 1 satırlık mail yazsan ölür muydun ama bunun birde intikamı olur muhakkak o zaman mağdur ayaklarına yatma bence. O almasa Allah alır. Etme bulma dünyası burası! barbarlık eden barbarlık bulur net!
Aynn
Cahile laf anlatmayı kestim
2 dakika insan olmak ne kadar zorunuza gidiyor awk acil bir şey olmuştur insanlık hali, başınıza geldiğinde karşı tarafın sövülmedik yerini bırakmazsınız
Acil bir şey olduysa insan bi kusura bakma rahatsiz ediyorum der böyle kro, gorgusuz olmaz
Aboo bu muhabbeti kızlar hemcinslerine de mi yapmaya başladı?
Yahu bi salın, aynı okuldasınız. Gençsiniz, öğrencisiniz. Ne bu resmiyet merakı anlamıyorum cidden.
Yazan erkek olsa mahkemeye verecektin herhalde.
aslında senin yaptığın ayıp bir şey ve görgü kurallarına aykırı. Ben bir arkadaşımdan bir şey isteyeceğim zaman ararım saat çok geç ise uyumuştur belki diyerek wp den yazarım görünce yazar. Sonuçta seni aramadı İyi akşamlar diyip gayet güzel şekilde soru sormuş sende atarlanmışsın. O kadar yazacağına kızın sorusuna cevapta verebilirdin. En sevmediğim insan tipi eline yapışmaz sonuçta.
İnsanlara bu kadar yukardan bakmayıda bırakmalısın.
Sorun şu ki benim arkadaşım değil kendisi mubabbetim hiç yok
Farketmez sen kendisini aciz göstermesini istiyorsun ya kusura bakmayin lütfen rahatsiz ediyorum affedin :D
Üniversite hocasına mesaj atıyoruz biz adam yılların hocasi okulun allahı resmen bir lafina hayatımız kayıyor o laf etmiyor saçma
Hiç alakası yok
Sen çok sert tepki verip egoist davranmissin bence ben birahane senin gibi insana selam dahi vermezdim
Bir daha **
Verme çok da umurumda
Kendini havalı sanıp öyle takılmaya çakışan bir eziksin hayatin boyunca böyle yalnız kalırsın yazık
Sal ak misin sen ne ezigi benim cevremde milyon tane insan var ezik sen ve senin gibilerdir suratin aynı gotume benziyor
Kendim saygiszin tekisin sana ki saygı duysun kendin gorsu kurallarını öğren önce yazık sana acınacak haldesin ciddi anlamda
Terbiyesiz senin popon beni yüzüm kadar güzel değildir hadi bak işine engelliyorum
Bence de abartıyorsun ama artık insanlarda saygı diye bir şey kalmadı fakat sen de çok saygılı kibar birinden ziyade kibrinden ötürü saygı bekleyen biri gibisin
valla kanka seni kimse kolay kolay uzemez helal olsun boyle devam 😂
12 geç mi awsu
cumartesi günü gittiğim film seçkisi 12de başlayıp sabah 6 da bitti ben 7de evdeydim jdjsjj
senin hayat görüşün saçma
Bu kadar rahatsız olduysan saatten ötürü cevap vermeseydin. Kıza haddini bildirmek gibi bir tavır takınmak gibi olmuş
Bence fazla tepki veriyorsun. Zor durumda kime yazacağını şaşırmıştır. Eğer rahatsız edilmek istemiyorsan cevap vermeseydin 🤷🏻♀️
Bence sen abartmışsın bilmiyorum deyip geçebilirdin biliyorsan da yazardın yani şu an böyle davrandığın için ödül falan vermediler sana
Yanıtlamak zorunda değilsin ki. Sessize alın grubu kafanız rahat olsun
Gruba atılan mesaj olarak düşündüm. Ona göre yorum yaptım. 🤦
Hakli degil miyim?
Haklısın elbette
Saygisizlik senin yaptigin kiz bisey sormus cevap versen ne olur bu nasil tepki
Arasaydi haklisin derdim ama kiz sadece yazmis sen bi sakin olmayi ögren bence
O kadar haksızsın kii sorunlu olduğunu düşünüyorum karşındaki kız gayet normal bir soru sormuş sıkıntılı birisin tedavi olabilirsin
Ne sıkıntılı insansın gmail yazıp geçersin ya da kırmadan biraz geç olduğunu söylersin. Tuhaf.
Ne alaka ya abartmışsın. Sonuçta aramamış mesaj atmış
Rica atmış varsaydın bari. Belki hiç uyumuyorsun. 12 olduysa ne olmus
bu kadar cevap yazacağına adresi versen daha kolay olurdu..
reis sanki başbakansın önemseme kendini bu kadar ya tripleriniz beni güldürüyor
Sende konuşmayı bu kadar uzun tutacağına biliyorsan yaz teşekkür eder giderdi, sende de hata var
Tamam da yarin dönseydin mesajina uyudum bahanesiyle ne bu atar? Erkek olsa haklisin derim kiz
Naif olmayan, gecenin bu saatinde yazmasına ragmen bir kusura bakma demeyi bile bilmeyen insana ben böyle davranırım kimse kusura bakmasin. Karşısında babasinin kızı yok
daha uyumamışsın ve aramamış mesaj atmış bende saat 3te soruna yazdım ama dövmezsin umarım 😂
Ay ne kadar negatif bir insansın ya
Yoo son derece poztifim ama kro nezaketsiz insanlara tavrım bu
Asıl kro sensin
fazla triplere girmişsin yazan erkek değil bi kere sakin ol yani aramamış yazmış sadece
Saygısızlığı sen yapmışın, gece geç saatte aramak ayrı mesaj atmak ayrı şeydir. Müsait olduğunda cevap verebilirdin madem bu kadar takıntılısın saat konusunda
Bana göre ikisi de aynı şeydir gece 12 den sonra yakın olmadigin, hicbir samimiyetinin olmadigi kişiye yazsan bile
Kusura bakma rahatsiz ediyorum demeli insan
Çunku bu bir gorgu kuralidir
evet veya hayır demek zor değil.
Kusura bakma demek de zor degil herkes kibar olsun
Verseydin biliyorsan uyanıksın
Kez-banın birinin sorusu hasdahsfh
Ap tal ın birinin cevabi
aramamış sonuçta mesaj atmış.
Dövmediğin kalmış, sinirlenecek bir şey göremedim.
Umarım senin gibi insanlarla karşılaşmam
Bak tatlım ven son derece naif biriyim bu saatte asla kimseyi rahatsız etmem
He çok zaruri bir durum olur o zaman kusura bakma rahatsız ediyorum ama yazarım
Bu bir görgü kuralidir
Kibar olan biri böyle yapardi
Bak tatlım nazik naif bir insan böyle olmaz rahatsız olduysan bile insan gibi uyara bilirsin nasıl bu kadar sert ve kalp kırıcı olabiliyorsunuz anlamadım. ben asla böyle şeyler diyemem ya kötüsün
gece 12 den sonra yakın olmadigin, hicbir samimiyetinin olmadigi kişiye yazsan bile
Kusura bakma rahatsiz ediyorum demeli insan ben ailemden böyle gördüm son derece saygılı yetiştirildim ve aksi olan davranışlara da tahammülüm yok. Herkesin kirmizi çizgisi farklidir
Ya he he bende ailemden öyle gördüm sabah bile olsa birine yazarken kusura bakma yazarım yakın olduğum biri bile olsa yazmasam içim rahat etmez ama yani nebilyim yazmayan bir insanı bozmazsin be gerçekten senin gibi insanlar beni korkutuyor umarım denk gelmeyiz
Eline yapışmazdı yazsaydın gitseydi
😂😂😂😂
KS kızı gene şaşırtmadı
Çok agresif ve huysuzsun
Tuhafsin
Anlamsız..
Saldırmadığın kalmış
Baya saygısızlık
abartmışsın
Bi mail yazmak gerçekten zor olmamalı, abartmışsın
Saatten haberin var mi senin? Kimse bu vakitte rahatsiz edilmez
He çok zaruri bir durum olur o zaman yazarsın ama kusura bakma dersin