Aile & Toplum Gün boyu neler yaptınız? Fernwehxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kutuphanede çalışıyordum yeni çıktım ve araba yok 😆 Siz neler yaptınız dökülün... Gün boyu neler yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bi köse cafebistroda memlekett kurtardik arkadasla simdi geldim eve 🙂 0 12 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Nerdeki bu Yorumla burock123 +1 yıl @fernwehxx hastanenin arkasindaki cafe 🙂 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Semt Yorumla burock123 +1 yıl @fernwehxx söypersem gelip cayimi icecekmisin?🙂 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Kivili oralet olursa belki Yorumla burock123 +1 yıl sorarim bir dahakine 🙂 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Olur Yorumla burock123 +1 yıl @fernwehxx nerelisin Yorumla Fernwehxx +1 yıl Aslen 44 doğma büyüme İstanbul Yorumla burock123 +1 yıl @fernwehxx hm kayisi memleketi 🙂 uzak degilmissin ama bize Yorumla Fernwehxx +1 yıl Sen nerelisin Yorumla burock123 +1 yıl @fernwehxx karadenizliyim ama dogusu dan degil 🙂 Yorumla
Darkusdualhydranoid Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bende kütüphanedeydim , ama akşam 5te kapanıyor buradakiler. 1 1 Yorumla Fernwehxx +1 yıl 7 24 açık... Yorumla
Askykiz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evde napilmasi gerekiyorsa onu yaptım sonra. Ders çalıştım 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Sabah 5.45 te kalktım hala iş yerindeyim sabah 5.45 te kalkicam tekrar 0 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin 😊 evdeyim tüm gün her zaman ki gibi 😊 1 0 Yorumla
xxXBlackkXxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Gayet iyiymis ya kutuphane guzel olmalı 1 1 Yorumla Fernwehxx +1 yıl Kütüphanenin güzelliği mi... Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evde geçirdim şu an da iş iç için uyandım namaz kılıp işe gitcem 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Sabah 8 de sandalyede oturarak aksam 8 e kadar oturdum boynum tutuldu 0 0 Yorumla
_HyperBrave_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Arkadaslarla cafeye gittim yemek yedik nargile ictim sonra baska arkadaslarima gittim çay ictik sonra amcamlara uğradim kuzenlerimi gordum sonra evimdeyimm 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bir şey yapmadım 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gezdik bugün tek başıma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bi köse cafebistroda memlekett kurtardik arkadasla simdi geldim eve 🙂
Nerdeki bu
@fernwehxx hastanenin arkasindaki cafe 🙂
Semt
@fernwehxx söypersem gelip cayimi icecekmisin?🙂
Kivili oralet olursa belki
sorarim bir dahakine 🙂
Olur
@fernwehxx nerelisin
Aslen 44 doğma büyüme İstanbul
@fernwehxx hm kayisi memleketi 🙂 uzak degilmissin ama bize
Sen nerelisin
@fernwehxx karadenizliyim ama dogusu dan degil 🙂
Bende kütüphanedeydim , ama akşam 5te kapanıyor buradakiler.
7 24 açık...
Evde napilmasi gerekiyorsa onu yaptım sonra. Ders çalıştım
Sabah 5.45 te kalktım hala iş yerindeyim sabah 5.45 te kalkicam tekrar
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin 😊 evdeyim tüm gün her zaman ki gibi 😊
Gayet iyiymis ya kutuphane guzel olmalı
Kütüphanenin güzelliği mi...
Evde geçirdim şu an da iş iç için uyandım namaz kılıp işe gitcem
Sabah 8 de sandalyede oturarak aksam 8 e kadar oturdum boynum tutuldu
Arkadaslarla cafeye gittim yemek yedik nargile ictim sonra baska arkadaslarima gittim çay ictik sonra amcamlara uğradim kuzenlerimi gordum sonra evimdeyimm
Bir şey yapmadım
Yattım
Full yatış
Gezdik bugün tek başıma
Uyudum :/
İsteydim şu an arkadaşlarla vodkayi yudumluyoruz