Ben bu durumda manevi tazminat davası açabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım. Üç okul bitirdim şuanda da çalışıyorum ama geçmişim ve halen de yaşamımda sıkıntılar oluyor. Yani ailem maddi olarak bana baktı aç bırakmadı vs ama manevi olarak hiç yanımda olmadılar ve hala da değiller. Örnek vereyim. Mesela ilkokulda çocuklar beni döver eşyama zarar verinde aileme söylerdim hiçbir şey yapmazlar üstüne bana kızarlardı. Sonra trafik kazaları geçirdim hani başka sürücüler bana çarptı yine ailem ciddi bir şey yok diye umursamadı. Okulda cinsel tacize uğradım popom vs ellendi okulda disipline gidip birka kişiyle (onların da başına gelen) tutanak tuttuk ama ailem yine hiçbir şey yapmadı. Sosyal medya ve özel hayatta görüştüğüm ilişki yaşadığım ya da tanımadığım erkeklerin sözel taciz ve tehditlerine birçok kez uğradım. Yine ailem hiçbir şey yapmadı. Bir işe girdim maaşımı tam alamadan hastayım diye kovuldum yine ailem hiçbir şey yapmadı. Sağlık sorunum ameliyatım olduğunda da ilgilenmiyor veya yardımcı olmuyorlar. Diğer akrabalar da hiç umursamıyor. Herkes böyle beni takmadan ve arada sadece sohbet ederek hiç sorumluluk almadan ilişki yürütüyor. Neyse ben bunun için bir dava açabilir miyim sizce?
Ben bu durumda manevi tazminat davası açabilir miyim?