Evden ayrılmayı düşünüyorum. Ayrı eve çıksam mı yoksa biraz beklesem mi, hangisi daha mantıklı olur?

Abim ne zamandır bizde kalıyor. Kendi evinden çıktı, işini de bıraktı ne kadar eşyası varsa bize getirdi, iş arıyor ve bulduğu gibi evden gidecek ama ben cidden onun evde olmasına artık tahammül edemiyorum. Hiç sevmiyorum kendisini. Annemde ablamın hamilelikte sıkıntısı çıktı diye onun yanına yani başka şehire gitti. Evde şuanda yemek, temizlik, bulaşık, çamaşır işi hep bana kaldı evdeki tek kız olduğum için annem olmadığından birde haftada 30 saat markette çalışıyorum ben. Artık cidden sinir olmaya başladım, evden gitmesini istiyorum abim olacak o kişinin. Abim dediğime bakmayın eski hal ve tavırları yüzünden hiç sevmiyorum kendisini. Yeri geldi babamla annemle kavga ettim yeter artık hersey çok geliyor hep onu arka alıyorsunuz, ne zaman gidecek bu hani gidecekti ayrı yere taşınacaktı bıktım usandım dedim kaç kere. Artık cidden tahammülüm kalmadı. Beyefendi birde bana çamaşırlarımı yıkamayı unutma diyor. Babama şikayet ediyorum ses çıkarma zaten giderken diyor deli oluyorum. Artık cidden sabredemicem ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ciddi şekilde. Sizce ayrı eve mi cikiyim yoksa o gidene kadar mücadele edip bekliyimmi?
Evden ayrılmayı düşünüyorum. Ayrı eve çıksam mı yoksa biraz beklesem mi, hangisi daha mantıklı olur?