AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler gizlice kadınlar ulu orta yaparlar o yüzden bizim adımız çıkmıs
Ben niye bu yorumu haklı buldum ya 😂
Dogru soze ne denir:)
Erkekler bence daha çok yapar
Sen oyle diyorsan oyledir
Kadınlar tabii ki. Her şeyi dedikodu unsuru olarak görüyorlar.
kişiden kişiye değişir erkeklerde kadınlara göre çok dedikodu yapabilir aynı durum kadınlar için de geçerli
Dedikodu yapan erkek olur mu bence kadınlar
Erkekler
Araştırmalara göre zaten erkekler daha çok yapıyormuş. Rahatlama seansı gibi :D
Ulan hayatınız dedikodu bee
Aaaa diyene bak siz sanki çok aşırı masumsunuz beeeeeee. Gözünle dünyayı devirirsin sen kesin
Çok pis gömerim
Senden zaten o enerjiyi aldım, sende tam böyle bir elti bir görümce bir sinsi kanka modeli var bence. Aboooovvv
Tam Burhan Altıntop'un dişisi gibisin kesin
Olmayanı oldurmam uydurmam, tamamen olanı konuşurum 👻
Olanı da allaya pullaya konuşup ortalığı karıştırıp sonra Burhan gibi şaşırıyorsundur kesin
Sen beni hiç tanımıyorsun sitenin yerlilerine sor Merkür kimmiş dimi 🙃
Direkt sana da sorsam olur aslında, sitenin yerlilerinden bir diğeri de benim çünküsü :D
Yerlisi olsaaaan beni gayet iyi bilirdin dkfkf bir tane de ekürim var sitede yok yok her şey bizde ama biraz sıkıldım uzak kaldım artık
Ya ben aslında 2013-14 yılında falan buralardaydım sonra baya uzuuuun süre kayboldum, yıllar sonra geldim gittim geldim gittim derken yabancı oldum asdfasf
Haha işte misafir olmuşsunuz soriii
Seninle iyi dedikodu yapılır Burhan ve İfot gibi :D
2020 Mart gibi gelmiş olsan buralar fenaydı, fake çıkanlar mı dersin, psikopat olanlar mı dersin öyle böyle bir dönem değildi çok şey kaybetmişsin şimdi tadı yok dedikodu da yok
sdafasdfdasf yok o dönemler vardım, az saplayıp göndermedim hakkeden canım :D
O zaman bilirsin beee hepsini
Bana bir sorsana dün ne yediğimi, en son onu hatırlıyorumdur anca :D Daha da eskiden güzeldi ama, meselâ insanlar burada gerçekten birbirlerine saygılıydı, arkadaşlık çoktu, fake azdı, gizlenenler yoktu çünkü sapıklık yoktu. Şimdi ise pöfffffff
Ooo ona kaldıysak çok çok daha eskiler tabikide çok daha iyiii
Valla bir şey diyim mi, bence ona kaldık ya, şurada üç beş kişi kaldık haslar olarak :D
Valla seni hiç görmediğim için bilmiyorum açıkçası ama haslar gerçekten çok azz
Bende seni hiç görmediğim için bilmiyorum ya da hatırlamıyorum ama haslardansın sezdim :D
Şaka bir yana bir hesapla ilk kez bu kadar kaldım önceden buraya bu kadar uzun süre tahammül edemiyordum
Ya bende iyi kaldım aslında. Ben yeri geldi 1,5 yıl girmedim. Bu hesapla da 1 sene girmemişliğim vardı
Niysee kafamız esene kadar burdayıkkk zabahaaa kadar
Zabaaa gadar burdayıg dedikten sonra devrilip uyursun sen kesin asdfsadf
Evet nerden bildin en fazla 1 saat sona mortingen
Çünkü kedisel içgüdülerim öyle sezdi
Kedisel içgüdülerin doğru söylüyoor ama sen beni yine de zabaaaaha kadar burada say
Ahahah 9 canından birkaç ruhu mu buraya bırakacaksın asdfdasf
Bi oğlum var her gece suratımda uyuyor kendilerini onun ruhunu ortaya koyuyorum hadi bakaaaaalım
Kendileri^ miyuv oğlum
sadfsadfasf merak ettim kedini
Valla emin ol geceleri ben de çok merak ediyorum odama kamera koymaya karar verdim cünkü bir kedi yanında olmama rağmen niye suratıma çıkar
Ben kedilerin uzaydan geldiğine inanıyorum bir süredir artık, başka açıklama bulamıyorum inan sdfsdaf
Evde üç tane var ben kesin inanıyorum
Zaten benim de kedim vardı ama maalesef öğrenci evinde yakalandım ve sahiplendirmek zorunda kaldım. Hiç unutmam, baya uğraşıp tasarım harikası bir kedi evi yapmıştım ona ve kış vakti beton da aşırı soğuk yani. İşte yastığı var örtüsü var falan, la içine koydum bunu okşadım defalarca, sabah bir kalktım gitmiş betonda uyumuş 🤦♂️
Yani ruhları varoş hep ondan
İşte insan kıyamıyor, dedim vizyonsuz bu, bari kartondan ev yapayım içine koyayım. Koydum, sabah da kartonların her biri ayrı yerdeydi parçalanmış şekilde sdfsfdaf
Parçalar yine karton parçalamayı anlıyorum gece ben uyurken yorganı eşeliyor sanırsın kum
Ama garip şekilde yorgun olduğum zaman patisiyle masaj da yapıyordu
Çok iyi hissederler moralin bozuksa gelir yanına yatar o konularda çok iyiler
Evet bak hakikaten ben çok iyi hissediyorum kedi sevince de ve bana sirnasinca falan, hele ki mirildanmasi
Dünyanın en güzel şeyleri onlar
İleride bir kedi sahiplenmeyi düşünüyorum zaten yeniden. Artık yavruları olunca da kanka yaparız seninkilerle 😂
Hahaha sen al hallederiz onuu yakın olursa
Ahahah seyahate de çıkarırız be uzak olursa, her türlü bulustururuz 😂
Benim cociklerin dayağını bi yesinler
Vay kindaaaar, psikopat bir kedi anası olduğunu unutmuşum 😂
Kediler sahiplerinin karakterini alır
Ahahah tam bir kaosum, kedilerim de kaosun yavrusu diyorsun yani
Hiç sekmez 🙃
Ooo o zaman iyi kavga çıkar, ben de kaos erkeğim çünkü djdjdjdjd saldırın miyavlarım djdjdjdjdj
Kadınlar
kadn tabıı