Aile & Toplum Bir günlüğüne kadın/erkek olsanız, ilk ne yapardınız? MrCenGo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Haha aklıma kötü kötü şeyler geliyor 😀😀😀😃 siz ne yaparsınız? Bir günlüğüne kadın/erkek olsanız, ilk ne yapardınız? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Bırakın bır günlüğüne bır saatlıgıne dahı olmak ıstemezdım.. kadın olmak zor mesakkatlı ve ağır psıkolojı gerektırır öyle böyle degıl … 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl olmak istemem bir saat bile tahammül edemem gibi geliyor ammaa öyle bişey olsa ayakta işerdim bakalım nasıl bi his o 😂😂 0 0 Yorumla
Smeraldo21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sabahlara kadar dışarda gezerdim çal oynasın vur patlasin 😂😂 1 0 Yorumla
Ankara1978 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Hahhahahah o kötü şeyler benimden aklımdan geçiyor. 0 0 Yorumla
Pennywise35 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Ee çişimi yapardım ilk olarak insan uyandımı ilk tuvalete gider 0 0 Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 6284'ü savunan her millet vekili ya da bakana taciz iftirası atardım.😎 1 0 Yorumla
omerasaf1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bende sans yok kesin regl olduklari bir gune denk gelirim. Gunu karninda sicak su torbasiyla bitiririm 2 3 Yorumla MrCenGo +1 yıl Haha bu iyiydi 😂 Yorumla Smeraldo21 +1 yıl İyi ile bu hissi tadarsin sende 😂😂 Yorumla omerasaf1 +1 yıl Boyle birsey mumkun olsaydi sansima ogune denk gelecegimden suphem yok zaten 😅Neyseki mumkun degil Yorumla
NYMPHE04 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl tabi ki de mastürbasyon yaparım çok merak ediyorum hgjhh 1 0 Yorumla
hyucelen1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kadın olsam birde güzelse hemen parasını yiyeceğim erkek arardım :)))) 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ayakta işerdim dmklsdmsdf 1 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl * kesip yerim heralde 😳 1 17 Yorumla Son_esmer +1 yıl Bu fotodaki adam aslında kadın cinsiyet değiştirip kadın yok adam olmuş sonrada adamdan hamile kalmış anlicaniz işler çok karışık 🧐 Yorumla Neptune_ +1 yıl Gerçekten mi ilk defa duyuyorum Yorumla Son_esmer +1 yıl Ben çok duydum böylelerini yabancı ülkelerde oluyor Yorumla Neptune_ +1 yıl Oha neler neler varmış Yorumla Son_esmer +1 yıl Erkekler kadın olup kadınlarla oluyor kadınlarda erkek olup erkeklerle oluyor çok karışık çok 🧐 Yorumla Neptune_ +1 yıl Çüş 😲 Yorumla Neptune_ +1 yıl Kadın düşmanı olduğunu bilmiyorum ama o zaten Yorumla Son_esmer +1 yıl Yanlışlıkla sildim 🤭 Yorumla Smeraldo21 +1 yıl @Neptune_ e bu cinsiyet değiştirmedi ki benim yorumum mu silindi Yorumla Neptune_ +1 yıl Son esmer yanlışlıkla sildi Yorumla Neptune_ +1 yıl Değiştirdi diyorlar yani bende bilmiyorum o yüzden sordum Yorumla Smeraldo21 +1 yıl @Neptune_ bak şimdi baktım adam eşcinsel mis bu fotoğraf ya da hamile değil albüm kapağı için böyle poz vermiş 😂😂😂 Yorumla Neptune_ +1 yıl Ha tamam şimdi anladım o montajı nasıl yaptılar yalnız ya hdkdl Yorumla Son_esmer +1 yıl Ama benim dediğimde doğru tamam bu değil ama dediğim gibileri var 🧐 Yorumla Smeraldo21 +1 yıl @Neptune_ bilmem albümünü koymuş diyorlar Yorumla Neptune_ +1 yıl Moruk beynim yandı valla neyse boş verelim adamı ben yalnız saygı duyuyorum kendisine Yorumla Smeraldo21 +1 yıl Evet senin dedilerinden de çok var tabi ama lgbt bireyi Yorumla
kırkikii Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Şeyimi sallayarak gezmek 🙄 1 35 Yorumla offbunaldımm +1 yıl 😂😂 Yorumla kırkikii +1 yıl Hele o altında sallan top 🙄 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl 😂 😂 💦 Sen mümkünse hayalle bile erkek olma 😎 erkeklik şey sallama olayı değil, her şeyini yerinde ve zamanda kullanacak donanımda olmak demektir. Erkek dediğin o şeyi tuvalette son damla 💧 düşsün diye sallar. Gezmek için sallanmaz yani ;) Yorumla offbunaldımm +1 yıl @Kawasaki_Ninja içinde kalmasın sallasın bir kere😂 Yorumla kırkikii +1 yıl Kavo ben ne diyorum sen hayat dersi vermeye çalışıyorsun 🙄 evin için de pıtı pıtı oynamaktan bahsediyorum 😒 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Haaaa evin içindeyse tamam 😂 😂 💦 Yaw bende sokakta kadın kız demeden tesbih gibi sallaya sallaya gezmekten bahsediyorsun sandım Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl @offbunaldımm Hey Allahım sapıttınız iyice 😳 Yorumla kırkikii +1 yıl Offf benim olsun bir erkek o zaman onunkiyle oynim 😔 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl 😂 😂 💦 Bu yaşa kadar oynamadıysan bu yaştan sonra hiç oynama.. Yorumla kırkikii +1 yıl 19 çıtırım ben 😒 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Şimdi anlaşıldı 😂 😂 💦 Sen sallayarak gezmeye devam et. Yorumla kırkikii +1 yıl Sallancak şeyim ya ki tesbih alsana bana mavi olsun 😔 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Yaşıtlarıma tesbih almayı tercih ediyorum 😎 Yorumla kırkikii +1 yıl Ne kadan da cimri bir bey ıy 😒 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl O salladığın tesbih konusunda cimri değilim ama oynamak isteyeceğin başka şeyler konusunda çok cimriyim ve yaşıtlarımı tercih ediyorum 😎 Yorumla kırkikii +1 yıl Gözlüğünü yesinler geçmiş senden zatii 😏 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Yakın gözlüğüm o 😂 😂 💦Geçmedi geçmedi ama çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum diyelim biz ona. Yorumla kırkikii +1 yıl Beni niye sevmedin sen 😒 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Sevmek zorunda olduğumu bilmiyordum afedersin 😂 😂 Yorumla kırkikii +1 yıl Zorunda diğildin alıştım olsun 😪 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Ağlak kişiler ayrıca itici 😏😒Güçlü durup istediğin şey için savaş biraz. Yorumla kırkikii +1 yıl Gücüm kalmadı ama 😒 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Bir çok erkek güçsüz ve kendine muhtaç olan kadın için ölüp biter bu konuda şanslısın o zaman ;) Ben güçlü kadın tercih ediyorum. Yorumla kırkikii +1 yıl Derece yapim de gör sen 😡 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Başarılar 😎 Yorumla kırkikii +1 yıl Sorumu niye kaldırdın lan 🤬 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Ben kaldırmadım. Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl İkincisi lan vs ne oluyoruz? Saygı kurallarına davet ediyorum seni. Yorumla kırkikii +1 yıl Bon koldormodom moruq seni 😑 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Ne kadar nezih bir kişilik 👏 👏 Yorumla kırkikii +1 yıl Nezimi ye Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Terbiyesizzzz. Aynı şeyleri bir başka kadın abine babana dese hoşuna gider mi? Yorumla kırkikii +1 yıl Çokta fiftiriğimde tamam mı Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl İnşallah derece yaparsında nezih insanlar ortamına girip nezaket öğrenirsin. Yorumla kırkikii +1 yıl Yeterince var ben de kırılamam 💅 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmak istemem kız olmaktan çok memnunum 😊 0 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Her günlüğüne , Birini tercih ederim hı. hİ. 0 0 Yorumla
uShouldSeeMeInaCrown Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu herife gıcık oluyorum 0 17 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Irkçısın Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Alakası yok arkadaşlarımın yarısı koyu tenli Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Peki Diğer yarısı Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Sanane Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Saklıyorsun işte. Irkçısın Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Sus be alakasız konuşma Yorumla Smeraldo21 +1 yıl Irkçılık le alakalı değil bence adam kadın dusmani zaten sevmemekle haklıyız Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Kadın düşmanı gaylardan nefret ederim, kendinin kadın olmaması bizim suçumuz mu mk Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Aynısını yazıyordum Yorumla Smeraldo21 +1 yıl Evet bende kendisini pek sevmem Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Tanımadığım adamın günahını almim şimdş Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Tanımadığın bana iftira atarken iyiydi Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Arkadaşlarını tanımıyordum ki nerden bilim Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Spordan sonra yorum yapma sen, kan beynine gitmiyor görünen o ki. Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Hahasjgj hep mi stres yumağısın sen böyle 😂 Yorumla uShouldSeeMeInaCrown +1 yıl Ne konuştuğunu bilmemekten iyidir : ) Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Her şeyi çok ciddiye alma👍 Yorumla
Amademoiselle Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl erkek olsaydım kızlara yürürdüm 0 1 Yorumla MurryP +1 yıl Abaza 😄 Yorumla
ayşegülbaran Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kahveye giderdim barlara diskolara neyi 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
sorucuarap Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı😃 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mememi avuçlardım 😂 0 6 Yorumla Esracığımnbr +1 yıl Senin yerine yaparım ben Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl @Esracığımnbr birde ıstır tam olsun😂 Yorumla Esracığımnbr +1 yıl Küçücük yaaaa, gelmiyor ağzıma Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl @Esracığımnbr o zaman parnakla😔😔😔 Yorumla Esracığımnbr +1 yıl tamam canım . Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl @Esracığımnbr 😂😂😂😂 Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Camdan atlarım 1 1 Yorumla Smeraldo21 +1 yıl Kız olunca bunu yapamıyor musun ne o erkeklerin kanatları mi var yoksa 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bırakın bır günlüğüne bır saatlıgıne dahı olmak ıstemezdım.. kadın olmak zor mesakkatlı ve ağır psıkolojı gerektırır öyle böyle degıl …
olmak istemem bir saat bile tahammül edemem gibi geliyor ammaa öyle bişey olsa ayakta işerdim bakalım nasıl bi his o 😂😂
Sabahlara kadar dışarda gezerdim çal oynasın vur patlasin 😂😂
Hahhahahah o kötü şeyler benimden aklımdan geçiyor.
Ee çişimi yapardım ilk olarak insan uyandımı ilk tuvalete gider
6284'ü savunan her millet vekili ya da bakana taciz iftirası atardım.😎
Bende sans yok kesin regl olduklari bir gune denk gelirim. Gunu karninda sicak su torbasiyla bitiririm
Haha bu iyiydi 😂
İyi ile bu hissi tadarsin sende 😂😂
Boyle birsey mumkun olsaydi sansima ogune denk gelecegimden suphem yok zaten 😅Neyseki mumkun degil
tabi ki de mastürbasyon yaparım çok merak ediyorum hgjhh
Kadın olsam birde güzelse hemen parasını yiyeceğim erkek arardım :))))
Bedenimi tanımaya çalışırdım😄
ayakta işerdim dmklsdmsdf
* kesip yerim heralde 😳
Bu fotodaki adam aslında kadın cinsiyet değiştirip kadın yok adam olmuş sonrada adamdan hamile kalmış anlicaniz işler çok karışık 🧐
Gerçekten mi ilk defa duyuyorum
Ben çok duydum böylelerini yabancı ülkelerde oluyor
Oha neler neler varmış
Erkekler kadın olup kadınlarla oluyor kadınlarda erkek olup erkeklerle oluyor çok karışık çok 🧐
Çüş 😲
Kadın düşmanı olduğunu bilmiyorum ama o zaten
Yanlışlıkla sildim 🤭
@Neptune_ e bu cinsiyet değiştirmedi ki benim yorumum mu silindi
Son esmer yanlışlıkla sildi
Değiştirdi diyorlar yani bende bilmiyorum o yüzden sordum
@Neptune_ bak şimdi baktım adam eşcinsel mis bu fotoğraf ya da hamile değil albüm kapağı için böyle poz vermiş 😂😂😂
Ha tamam şimdi anladım o montajı nasıl yaptılar yalnız ya hdkdl
Ama benim dediğimde doğru tamam bu değil ama dediğim gibileri var 🧐
@Neptune_ bilmem albümünü koymuş diyorlar
Moruk beynim yandı valla neyse boş verelim adamı ben yalnız saygı duyuyorum kendisine
Evet senin dedilerinden de çok var tabi ama lgbt bireyi
Şeyimi sallayarak gezmek 🙄
😂😂
Hele o altında sallan top 🙄
😂 😂 💦
Sen mümkünse hayalle bile erkek olma 😎 erkeklik şey sallama olayı değil, her şeyini yerinde ve zamanda kullanacak donanımda olmak demektir. Erkek dediğin o şeyi tuvalette son damla 💧 düşsün diye sallar. Gezmek için sallanmaz yani ;)
@Kawasaki_Ninja içinde kalmasın sallasın bir kere😂
Kavo ben ne diyorum sen hayat dersi vermeye çalışıyorsun 🙄 evin için de pıtı pıtı oynamaktan bahsediyorum 😒
Haaaa evin içindeyse tamam 😂 😂 💦
Yaw bende sokakta kadın kız demeden tesbih gibi sallaya sallaya gezmekten bahsediyorsun sandım
@offbunaldımm Hey Allahım sapıttınız iyice 😳
Offf benim olsun bir erkek o zaman onunkiyle oynim 😔
😂 😂 💦 Bu yaşa kadar oynamadıysan bu yaştan sonra hiç oynama..
19 çıtırım ben 😒
Şimdi anlaşıldı 😂 😂 💦
Sen sallayarak gezmeye devam et.
Sallancak şeyim ya ki tesbih alsana bana mavi olsun 😔
Yaşıtlarıma tesbih almayı tercih ediyorum 😎
Ne kadan da cimri bir bey ıy 😒
O salladığın tesbih konusunda cimri değilim ama oynamak isteyeceğin başka şeyler konusunda çok cimriyim ve yaşıtlarımı tercih ediyorum 😎
Gözlüğünü yesinler geçmiş senden zatii 😏
Yakın gözlüğüm o 😂 😂 💦
Geçmedi geçmedi ama çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum diyelim biz ona.
Beni niye sevmedin sen 😒
Sevmek zorunda olduğumu bilmiyordum afedersin 😂 😂
Zorunda diğildin alıştım olsun 😪
Ağlak kişiler ayrıca itici 😏😒
Güçlü durup istediğin şey için savaş biraz.
Gücüm kalmadı ama 😒
Bir çok erkek güçsüz ve kendine muhtaç olan kadın için ölüp biter bu konuda şanslısın o zaman ;)
Ben güçlü kadın tercih ediyorum.
Derece yapim de gör sen 😡
Başarılar 😎
Sorumu niye kaldırdın lan 🤬
Ben kaldırmadım.
İkincisi lan vs ne oluyoruz? Saygı kurallarına davet ediyorum seni.
Bon koldormodom moruq seni 😑
Ne kadar nezih bir kişilik 👏 👏
Nezimi ye
Terbiyesizzzz. Aynı şeyleri bir başka kadın abine babana dese hoşuna gider mi?
Çokta fiftiriğimde tamam mı
İnşallah derece yaparsında nezih insanlar ortamına girip nezaket öğrenirsin.
Yeterince var ben de kırılamam 💅
Olmak istemem kız olmaktan çok memnunum 😊
Her günlüğüne ,
Birini tercih ederim hı. hİ.
Okula yarım saat geç kalırdım
Bu herife gıcık oluyorum
Irkçısın
Alakası yok arkadaşlarımın yarısı koyu tenli
Peki Diğer yarısı
Sanane
Saklıyorsun işte. Irkçısın
Sus be alakasız konuşma
Irkçılık le alakalı değil bence adam kadın dusmani zaten sevmemekle haklıyız
Kadın düşmanı gaylardan nefret ederim, kendinin kadın olmaması bizim suçumuz mu mk
Aynısını yazıyordum
Evet bende kendisini pek sevmem
Tanımadığım adamın günahını almim şimdş
Tanımadığın bana iftira atarken iyiydi
Arkadaşlarını tanımıyordum ki nerden bilim
Spordan sonra yorum yapma sen, kan beynine gitmiyor görünen o ki.
Hahasjgj hep mi stres yumağısın sen böyle 😂
Ne konuştuğunu bilmemekten iyidir : )
Her şeyi çok ciddiye alma👍
İçimden ne geliyorsa onu
erkek olsaydım kızlara yürürdüm
Abaza 😄
Kahveye giderdim barlara diskolara neyi 😂😂😂😂
sen şimdiden vurdur. D
Cumaya giderdim
Bir günlüğüne kadın olsam dedikodu yapardım
Kahveden cikmam
😅😅😅 istemezdim kalsın 😅