Bi iş başvurusu yapıp Torpille büyük ihtimal memur olacağım ama moralim çok bozuk çok kişinin hakkını yiyeceğim ailem inanılmaz baskıcı artık bana bakmak istemiyorda artk intiharıda düşünüyorum ben çalışmak istemiyorum sizce ne yapsam bu işin içinden çıkarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sıfır para aileyle sıkıntılıyım kul hakkı yemek istemiyorumne bileyim ya
Ailem beni torpille işe sokacak ama istemiyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum?
Gemiyi kurtaran kaptan oluyor bu devirde. Kimse sen aç mısın tok musun az mısın çok musun düşünmez. Fırsatın varsa düşünme gir. Sen olmasan başka torpilli birisi girecek yerine.
Kul hakkı, emek diceksin yarın birgün çalışmadığın için sana baskılar artacak sürekli bunu başına kakacaklar istemediğin için. Sende o baskıyla iş arayışına gireceksin ve en sonunda asgari ücretle, doğru düzgün mesaisi, izin günü belli olmayan bir işe bodoslama gireceksin. Sana olacakları baştan soyliyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kul hakkını düşünmek güzeldir. Tebrik ediyorum sizi bu davranıştan... bende o duruma düştüm ama istemedim hiç bir zaman.
Saçmalama gir o işe. Sen girmezsen bir başka torpilli o işe girer.
Ülkede zaten her şey torpille oluyor. Sen bunu değiştiremezsin.
Neden çalıımıyosun. Üstesinden gelemezmisin diye düşünüyomuusn
Torpil olacak ve sevmediğim bir meslek
Başka istediyin mesleğe atıl
Kolay değil aileyle sıjıntılıyım param yok bu meslek için başka şehire gidicem bide sevmediğim biriş çok üzülüyorum
intihar etme
memurluk gibi ezik bir meslek seçme
Gemiyi kurtaran kaptan oluyor bu devirde. Kimse sen aç mısın tok musun az mısın çok musun düşünmez. Fırsatın varsa düşünme gir. Sen olmasan başka torpilli birisi girecek yerine.
Kul hakkı, emek diceksin yarın birgün çalışmadığın için sana baskılar artacak sürekli bunu başına kakacaklar istemediğin için. Sende o baskıyla iş arayışına gireceksin ve en sonunda asgari ücretle, doğru düzgün mesaisi, izin günü belli olmayan bir işe bodoslama gireceksin. Sana olacakları baştan soyliyim.
Çalışmayıp ne yapacaksın?
İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et
Vicdanın yerinde en azından iyi bir şey
İşe gitme