Kur'an-ı Kerim'e göre, bir erkek bu hayatta 4 kadınla evlenebileceği gibi dilediği kadar kadın köleyle birliktelik yaşayabilir. Öldüğünde cennete giderse göğüsleri yeni tomurcuklaşmış hurilerle birlikte olacaktır ki bu da ayetle sabittir. [Nebe 33]. Ancak bir yandan İslam dinine göre eşler cennette de birlikte olacaklar. E bu durumda erkek, hurilerle halvette iken karısı kıskanmaz mı? Hele bir de Türk kadınıysa. :D
Gelelim İncil'e. İncil'de hurilerden bahsedilmez. Ayrıca çok eşliliğe dair hiçbir ayet olmadığı gibi fuhuş dışında boşanmaya da sıcak bakmaz. Keza Tevrat'ta da hurilerle alakalı bir ibare yoktur.
kadına da dilediği gibi bir erkek eş verilecektir.. hiç bir gözün görmediği kadar yakışıklı ve iyi huylu.. dünya gözüyle baksa, gördüğü insan güzelliğinden ötürü aklını kaybedeceği derece yakışıklı bir eş... kadınların fıtratını tek eşliliğe göre dizayn etmiştir Allah.. bu yüzden pek çok alim , kadınların az önce dediğim özelliklerde tek bir eşi olacağını belirtmişlerdir.. en doğrusunu Allah bilir.. Cenneti , dünya hayatıyla ve şartlarıyla mukayese edemeyiz.. bu konuyu eni boyuna araştırıp öğrenmeden burada bu şekli bir üslupla soru olarak açmanı tasvip etmiyorum... yakışmadı... bu konu tevrat metni veya senin yazdığın gibi 4 eş dilediği kadar köle meselesi kadar basit ve sığ bir mesele değil.. çok teferruatlı ve ayrıntılı bir konu.. Cennete gidelim de hele.. kadın da olsak erkek de , emin ol , hiç kimse gözü yaşlı ve boynu bükük yalnız kalmayacaktır cennette.. cennete giren kadın erkek her kul , ebediyen kendisine sunulan her şeyden fazlasıyla razı ve memnun olacaktır.. eş meselesi de buna dahil.. islami kaynaklarda kadınların cennet hayatı konusunda ayrıntılara yer verilmemesi, Allah ın islamda kadına verdiği hassas ve ince konum ile ilgilidir.. Allah sadece ayrıntıya girmemiştir , cennette kullarını birbirinden ayıracak değildir.. herkese takvasına ve cennetteki derecesine göre eş veya eşleri kendi münasip gördüğü şekilde sunacaktır.. kimisine diyecektir ki , seni bu huriyle evlendirdim.. kimisine diyecektir ki , buradaki hurilerden dilediğini seç... bu konular ağır konulardır bizi , aklımızı , ilmimizi hatta haddimizi de aşar.. bu yüzden bu tip konulara bu şekilde girmemekte yarar görüyorum.. özellikle de sorudaki tarz bir üslupla.. şahsen benim ağırıma gitti kullandığın üslup.. bir müslüman olarak.. ha bunun yanında, cennetteki insanın eşini kendinden başkası görmeyecektir.. ve kıskançlık gibi şeyler olmayacaktır.. hiç kimse için bir üzüntü yoktur orada.. dünya gibi düşünme.. artı , tahrif edilmiş tevrat ve incilden örnekler vermen de ayrı bir muamma.. Allah katındaki tek din islamdır.. ve tek kitap da Kuran dır.. diğerleri tahrif edilmiştir.. Kuran da meal ile kavranacak kadar basit değildir.. tefsir fıkıh hadisi şerifler şerh edilmeler gibi ilimlerle tam olarak anlaşılabilir.. Allah birdir karı dört tarzı bir yaklaşım kadar sığ değildir islam emin olabilirsin..
10
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dilediği kadar köleyle evlenmeden yaşayamaz, İki 4 tane evlenenin kültüründe kadın evlenmeyi kabul ettiyse neden cennette kıskansın? Kur'anın arap kültürüne hitap ettiğini biliyor olman gerek. Ayrıca orada dünyadaki gibi mi hissedeceğiz acaba? Veya erkek illa hurilerle birlikte mi olmak zorunda? Ve Göğsü yeni tomurcuk olmuş diyor, yeni tomurcuk olan küçük olmak zorunda mı orada ora dünya mı? Ayrıca zaten kadına da istediğin her şeyin verileceği ayette yazılı ama hangi ayet olduğunu hatırlamıyorum. Çok düz düşünmüşsün, en iyisi mi sen biraz da dikkatlice tefsir oku. Belki daha geniş düşünürsün
Sen ''cariye'' ne demek biliyor musun? Kadın köle demek. Mesela Hz. Muhammed'in 4 eşi vardı ancak çok daha fazla cariyesi vardı. Mesela Osmanlı padişahları da nikâh kıymaz, savaş esiri olan kadın kölelerden çocuk yapardı. Bu yüzden 10'un üzerinde cariyelerden çocuk peydahlamışlardır.
Bir diğeri, Kur'an neden Arap kültürüne hitap etsin sadece? Evrensel bir kitap değil mi?
Evrensel bir kitap ama özü evrensel, arap erkeklerine ayet gönderirken Japonyadaki erkeğe göre ayet göndermeyecekti herhalde?
Muhammedin 4 eşi vardı daha fazla cariyesi yoktu efendim. Hepsi eşiydi. Bir de gelmiş Kuranda öyle yazıyor diyorsun. Okuduğuna emin misin? Kuran'da peygamberden hariç 4 ten fazla eşle evlenmek yasak diyor. 2. Olarak niye padişahlar tam olarak dindar mı olmuş oluyor? Ve evet nikah yapmana gerek yoktur ama Bir cariyeyle birlikte olmak için evlenmelisin? Evlilik nedir biliyor musun? İnsanlara ilişki (evlendiğini) aynı çatı altına girdiğini haber verirsin. Cariyenin yanına gittim gece zorla birlikte oldum diye bir şey yok
Bir cariyeyle birlikte olmak için evlenmene gerek yok. O zaten kadın köle malın gibi dilediğin giib kullanabiliyorsun. Bak bakalım peygamberin kaç cariyesi var bir araştır. Nikâhlı kadın başka cariye başka. Cariyeyi araştırmanı tavsiye ederim.
Ayrıca peygamberin Kur'an'da cariyelerine işaret ediliyor gibi bir ifade kullanmadım zaten
Sen önce cariye (kadın köle) nin ne olduğunu öğren. Müslüman birisinin 4 nikâhlı karısı olabilir ama 50'den fazla kadın köleye sahip olabilir ve bunlarla cinsellik yaşaması helaldir.
Bak arkadaşım, Müslüman bir erkek 4 kadına nikâh kıyabilir en fazla. Ancak kadın köleler yani gayrimüslim savaş esirleri veya pazarda satılan kadınlardan dilediği kadar alıp onlardan çocuk peydahlayabilir ve helaldir.
İlla bir örnek istiyorsan Osmanlı'daki Harem'e bak. Mesela III. Murad'ın 100'ün üzerinde çocuğu olmuş ve bu kadar çocuğu 100'ün üstünde cariyeden peydahlamıştır. Dindar insanların çok sevdiği II. Abdülhamid'in 12 cariyesi vardı mesela. Cariye kadın köledir ve senin 4 nikâhlı karın olsa da çok fazla cariyen olabilir. Onlarla ilişki yaşaman için nikâh kıyman gerekmez.
İstediği kişiyle değil, cariyesiyle ilişkiye girebilir. İslam'a göre bu böyledir ben demiyorum bunu. Hatta sana bir ayet göstereyim
Eğer yetimlerle evlendiğinizde, onlara karşı adil davranamamaktan korkuyorsanız, o zaman size helal olan ve hoşunuza giden diğer kadınlardan ikisiyle, üçüyle ve dördüyle evlenin. O kadınlar arasında adalet yapamayacağınızdan korkarsanız, o zaman sadece bir tane ile veya elinizin altındaki cariyelerle yetinin. Bu doğru yoldan sapmamanız için daha uygundur. (NİSA 3)
Anlayamıyorsun herhalde, Kuran'da kölelerinizi evlendirebilirsiniz diyor başkalarıyla, şimdi o başkasıyla evliyken ve hala senin cariyenken onunla yatman zina olmaz mı? Anlatabiliyor muyum?
Öyle değil işte o ayete bakarak cariyelerle ancak ve ancak nikâh kıyılırsa birlikte olunabileceğini düşünüyorsun. Oysa cariyelerle nikâh kıyılır ama nikâh kıyılmadan da ilişkiye girilebilir helaldir
Bak arkadaş, nikah ve evlilik aynı şey değildir. Sen şu an bunu tartışmıyorsun veya aklın almıyor herhalde. Ben diyorum ki sana köle eğer sahibiyle evlenirse bak nikahlanırsa demiyorum birlikte olabilir. Ancak Kur'an da yazar ki kölelerinizi evlendirebilirsiniz. Köle başkasıyla nikahlıykan hala sana hizmet edebilir. Yemek yapar temizlik yapar. Akşam evine gider kocasının yanına. Sahibiyle ilişkiye girmesi haramdır artık. Daha da anlamıyorsan ben bir şey demiyorum.
O dediğin olur onda hemfikiriz zaten. Ama sen cariyelerle ilişki yaşanmaz diyorsun. Cariye, başka birisine nikâhlı değilse efensiyle dilediği gibi ilişki yaşayabilir bu sayının da sınırı yoktur. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Her cariye nikâhlı olmak zorunda değil
"Kur'an-ı Kerim'e göre, bir erkek bu hayatta 4 kadınla evlenebileceği gibi dilediği kadar kadın köleyle birliktelik yaşayabilir." Bu bilgiye nereden ulaştın acaba ayet numarası vs. verme şansın var mı merak ettim inceleyeceğim, ve bildiğim kadarıyla kadınlar içinde çok yakışıklı erkek hurilerin olacağını okumuştum sanki öyle hatırlıyorum araştırmak gerekir
Aslında şöyle, ahiretteki nimetler A dan Z ye bize verilecek olan nimetler bizim şuanki aklımızla algılayamayacağımız türden oldukları için biz anlayabilelim diye en basite indirgenerek tefsir edilmiştir. Çünkü ahireti şuanda Allahtan başkası bilemez bundan dolayı da dediğim gibi insan aklının alabileceği en basit şekilde anlatılmıştır. Orada ki huriler, göğüslerinin olması, yaşıt olması vs. özellikler bambaşka türden karşımıza çıkabilir. Çabalayıp cennete giren bir insana da dünyadaki mutluluk anlayışına göre ne istiyor ne bekliyorsa onların verileceği anlamına da gelebilir. Bu arada cennette bekar kadınlara bir erkek, bekar erkeklere iki kadın verilecek diye bir şey okudum, mantıklı
Sonsuza kadar kalınacak olan ahiret yurdunda hizmetçiler ve huriler verilecek. Kadınlar ve erkekler nasıl ki dünyada istediği ve sevdiği kişiyle beraber oluyorsa cennette de öyledir. Herkes sevdiği kişiyle beraber olacaktır. Kimseye gram haksızlık edilmeyecek merak etmeyin. Beğenmediğin ve sevmediğin kişiyle beraber olmayacaksın.
Şimdi yeşil feministler ve türbanlı eskortlar doluşur ayet hadis üretir.😎 Kadına bir halt yok. Bize yani cennetlik erkeklere ödül olarak sunulacaklar. Evliler kocalarıyla, bekarlar ise şehitlere eş olacak. Yani ben ölmeden önce boşanmalıyım. Yoksa sonsuza kadar aynı kadınla yaşayacağım.😎
TC bayanına katlanan, eş yerine koyup nikah yapan hatta engelli yerine koyup otobüste yer veren, çıplak sapık gezdikleri halde kafasını çevirip boynu tutulan ama uyaramayan, komşudan yapılan çocuğa nafaka ödeyen, nafaka arttırım davasına nişanlısoyla gelen kadına nafaka ödeyen, ihanet için iftira ile sokağa atılan erkek-ü ikbal TC erkeği hurileri hak eder.😎 TC kadınınyla evli olarak ölen erkek şehittir. Kim ki azap ile öldüyse şehittir. Sizin iftiradan, çocuk gaspından, metreslik ve şantajdan, müptezellerin dibinde dolaşmaktan geberen melek karikatürlü kadınlar var ya... İşte onlar cehennemde.😎
1. Bayan değil kadın 2. Biz istediğimizi giyeriz BAKMAYACAKSIN 3. Yaptığın çocuğa bir zahmet nafaka öde. O çocuğu kadın dmtek başına yapmadı 4. Türkiye'de her gün bir kadın ölüyor. Ve bu cinayetleri işleyenlerin çoğu zalim kocaları 5. Her evli erkeğin gözü dışarıda, kadın sadece çocuklarını kurtarmanın derdinde. 6. Kadın bir evin her şeyi. Bir erkek karısı öldüğünde çocuklarına bakmaktan aciz yeni bir eş aramaya başlar. Ama çoğu kadın bunu yapmaz. Tek başına yapmaya çalışır. Bu ataerkil dünyada çaresiz kalınca evlenir. 7. EŞİNİZİ SADECE CİNSEL OBJE OLARAK GÖREN SİZ CİDDEN CENNETLİK MİSİNİZ?
1) Bayan olacak.😎 Bakire ise kız. Evli ise karı. 2) Teşhircilik bir cinsel suçtur, sapıklıktır, tacizdir ve çocuk istismarıdır. Teşhirci kadınla tecavüzcü erkek aynıdır gözümde. Açana bakarlar da dizine kadar indirirler de.😎Ben hiç ilgilenmem ama başına bir şey gelene de acımam. Avret yerlerini teşhir eden, firikik veren kadın cennetten bahsedemez. 3-Her gün her biri başka komşudan yapılmış çocuğa nafaka ödeyen erkekler ortaya çıkıyor. Devlet zoruyla her çocuğa dna testi şart. Aldatan kadın nafaka arttırımına nişanlısıyla geliyor. Bu karılar idam edilmeli. 4) ülkede öldürülen kadın dünya ortalamasının üçte bir, öldürülen erkek ise dört katı. 1 kadına karşı 12 erkek öldürülüyor. Kocalarını, erkek bebeklerini, kadınları öldüren oldukça kadın var. Ayrıca iftira ile erkekleri öldürmeye azmettiren kadın da çok. Öldürülen bebeklerin failinin %86sı kadındır. 5) Her evli kadının boşanmış, dul, bekar diye gizli sosyal medya hesabı var. Birini düşürünce kocayı 6284 ile iftira ile sokağa atıyor, sonra öldürülüyor.😎 6. Kadın evde sadece yatıp maddi, manevi sorumluluğu erkeğe yükleyen bir asalak. Her erkek evlenir karısı ölünce. Ancak kadınlar daha boşanmadan tedbir nafakasını tokmakçısıyla çeker. 7. Eşim feminist değil. Eşim bir anadolu kadınıdır. Bana itaat eder. Mutlu ve huzurlu yaşar. Feminizm gazıyla piyasa malı gibi ortalıkta tutanın elinde kalmaz.😎 Cennetliğim.
Huri dedikleriniz hizmetkarlar. Cennette yeme içme ihtiyacı olmayacağı gibi cinsellik ihtiyacı da olmayacak. Cenneti dünya gibi düşünmeyin. Orada tüm nefsani arzu ve vasıflardan arınılmış olunacak ki bunu şu anki aklımızla anlamamı zor gibi.
Neden dünyadaki gibi değerşemdirelim? Dünya gelip geçici bir konak cennet ise baki olan değil mi? Dünya nimetleri ile cennet nimetleri hiç bir olur mu? Buna böyle bakarsan bahsettiğin aynı surede lezzetli içkilerden bahseder. Ancak devamında dünyadaki içkiler gibi olmadığı, sarhoş etmediği ve tamamen farklı bir içecek olduğu anlatılır. Bu durumda Huri denilen varlıkları nasıl cinsellik kadar basit değerlendirebiliriz? Allah'ı görebileceğimiz bir yerde bunun önemi olur mu sizce? Böyle düşünürseniz cennetin gelip geçici bir hevesten ibaret olan dünyadan kat be kat farklı olduğunu daha iyi anlarsınız.
Kur'andaki ''şarap'' kelimesi günümüzdeki üzümün mayalanmı hâli olan şarap değildir. Arapçada ''şeribe'' içmek demektir. Şarap da ''içecek'' demektir. Hatta şurup, meşrubat gibi kelimeler de bu kökten türemiştir. Yani bizdeki şarap, Arapçada ''içecek'' anlamındadır ve Kur'an'da da içecek şeklinde ele alınmıştır. Alkol olan mayalanmış şarap değil kastedilen. Bunun için ''hamr'' kelimesi var Kuranda sarhoş eden her şey yani.
Ayrıca neden dünyevi bakalım demişsin. Dünyada yaşıyorsam neden dünyevi bakmayayım daha cenneti görmüş değilim nasıl onun muhakemesini edeyim? :D
Şarapla ilgili bende aynı şeyi söyledim zaten. Mevzu beklenti. Muhakemesini yapamazsın doğru. O zaman sorunun mantığı kalmıyor. Muhakemesini yapamadığın cennette erkeğe huri var kadına ne var demek ne kadar doğru? Erkeğe nimet veren Allah kadına verecektir elbet. Ki o surede kadına da genç erkekler verileceğini anlatır. Yani demek ki her şey müşterek.
Peki madem idrak edemiyoruz huriyi, neden idrak edemediğimiz bir ayet gönderiyor Allah? Bak arkadaşım, din öyle bir şey ki bunu lastik gibi öteye beriye çevirebilirsin. Tartışmanın temeli kalmaz. Oysa Kur'an'da zaten herkesin açıkça anlayabileceği ölçüde ayeti indirdiğine dair işaretler de var. Siz bazı durumları kabullenmek istemediğiniz için ''yok efenim o öyledir, orada aslında şunu kastediyor'' gibi laflar ediyorsunuz. Aslında bu sizin İslam'daki bazı yerlerden utandığınızı gösteriyor ve dile getirmeye bu yüzden imtina edip değiştirmeye çalışıyorsunuz. Oysa bu Allah'a karşı ikiyüzlülüğktür ve İslam'a göre seni şirke götürür :)
Ne alakası var şirkle, iki yüzlülükle. Ben Allah'ın ayetini inkar mı ediyorum, Allah'a ortak mı koşuyorum yoksa Allah'ın ayetine küfür mü ediyorum? Birini şirkle iki yüzlülükle itham etmeden önce iki kere düşünmeni tavsiye ederim.
Burada ayetten, hadisten, cennetten ve cennetin nimetlerinden bahsediyoruz. Her şey cinsellik mi yani? Sen kalkmış bana utanıyorsun kabul etmiyorsun diyorsun. Ben diyorum ki cennette sunulan nimetler dünya nimetlerinden çok farklı ve kat lar fazla mükafatlı. Bunun dünyada anlayabileceğimiz şekilde anlatılmış olması bu gerçeği değiştirmez. Dünyaya göre değerlendirmeyin derken de bunu kastediyorum. Burada iki medeni insan olarak tartışıyoruz ama bu konuda anlaşamayacaksak ve bana şirk ithamında bulunmaya devam edeceksen tartışmayalım bence.
@TevfkAydn @utu-masasi Kur'an da bıyıkları terlemiş ayetinden kasıt bıyıklar mıdır yoksa ergenliğe girmek midir? Tüyü bitmemiş yetiminden kasıt tüymüdür yoksa yaşın küçük olması mıdır? Göğüsleri yeni çıkmıstan kasıt göğüs müdür yoksa ergenliğe girmiş kız mı demektir artık siz düşünün. Tefsir okursanız burada ergenlik kasıt olduğunu anlarsınız. Sadece Kur'an okuyarak İslam'ı anlamak imkansız. Kur'an anayasadır. Temel konuları anlatır sadece. Örneğin müslüman olmayan bir çocuk sonradan İslam'a geçmek istedi açtı Kur'an okudu. Namaz kıl yazıyor sürekli ama namazın nasıl kılındığı yazmıyor e bu çocuk nasıl namaz öğrenecek? Peygamberler boşuna gönderilmemiş demek ki. Peygamber hayatı tefsir ve sahih hadislerdir İslam'ı tamamlayan unsur. 82 anayasasını defalarca okudum ama kırmızı ışıkta dur yazmıyor neden duruyoruz peki? Çünkü sosyal düzeni sağlamak için kurallar gerekiyor. İşte Allah' da sosyal düzeni ve insan ahlakı sağlaması için bu yüzden peygamber rehberleri göndermiştir. İslam'ı anlamak için peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem in evrensel hayatını, Kur'anı ve Kur'an tefsirlerini ve sahih hadisleri okuyarak biz İslam'ı doğru öğrenebiliriz sadece. Bunları yapmadan bin defa da Kur'an okusanız İslam' dinini öğrenemezsiniz. Öğrendim sanar yanlışa düşersiniz
@TevfkAydn Alllah hepinizden razı olsun. Devir teknoloji devri artık. Aklında İslam ile ilgili soru olan insan. YouTube gibi nimeten yararlanıp işin ehli tefsir, fıkıh gibi alanda bu konuları yalamış yutmuş hocaları dinleyerek de öğrenebilir soruların cevaplarını. Ya da tefsir okur. Sorusuz cevap yoktur işine gelip gelmeme vardır sadece
Kesinlikle doğru bu. Yüzeysel olarak hiç bir şey anlaşılmaz. İşine gelmeyen de araştırmaz. Rabbim doğru yoldan ayırmasın bizleri ve araştırıp doğruyu öğrenenlerden eylesin.
Cennette bu tarz duygular olmayacak. Zaten gerçekten mümin eşler, hurilerden daha güzel olacak. Allah'ın ince bir terazisi var. Bunu en güzel, en doğru şekilde ayarlamıştır.
Cennete kadınların hurilerden daha güzel olcaklar hata huriler kadınların elinde hizmetçi olcaklar.. bazı kadınlar var eşimi bu dünyada evlendim öbüründe istemiyorum diye o eşler eğer cennete girerlerse dört dörtlük olacaklar.. çünkü insani duygular kıskançlık, üzüntü ve ve olmıcak.. çünkü nefsin olmıcak..
Cennette erkekler, genç, en güzel çağlarında birer delikanlı, kadınlar da yine onlarla yaşıt, dilberler, huriler olacaklardır. Erkek kadını arzu ettiği gibi kadın da erkeği arzu eder. Erkeğe verilecek kadın, kendi yaşıtı bir huri ise kadına verilecek erkek de yine kendi yaşıtı genç bir erkektir (Kaynak yok maalesef)
@utu-masasi Kur'an da namaz nasıl kılınır yazıyor mu? Kuran anayasadır her şeyi öğrenemezsin. Her şey yazmaz ki Zaten peygamber efendimiz (Sav) Ahir zamanda bana sadece Kur'an yeter diyen insanlar çıkacaktır oysa bana Kur'an'ın iki veya 3 katı verildi diye bildiriyor. Namazı öğrenmek için peygamber hayatını okuman , Tefsir okuman , Sahih hadisleri okuman lazım. Kur'an'ı tefsir okumadan anlamak imkansız. Örneğin sana bir ayet: savaşta o oku sen atmadın. Allah attı diyor. Şimdi bu hangi savaş. burada geçen ok ne oku? Allah nasıl ok atıyor yazmaz Kur'an da. Tefsir ve peygamber hayatını okumadan o yüzden sadece Kur'an okuyarak İslam'ı doğru öğrenemezsin bu da seni ön yargıya hatta yanlışa bile sürükler
Eşcinseller cennete girecek yani öyle diyorsun. Lut kavmini hiç duymadın herhalde. Sapıklık içinde olan herkes dünyada götürdüğü ateşle , cehennem de yanacak. Cennette hiç kimseye haksızlık edilmeyecek. Ve herkes sevdiği kişiyle beraber olacaktır.
@ggoodvolunteer Eş cinsellik doğuştan gelen bir durum. Kur'an'a göre Lut Kavmi bunu fantezi hâline getirerek topyekûn tatbik ediyordu. Hayvanlar da bile var eş cinsellik. Eş cinsel insanlar İslam'a göre cehenneme gitmezler. Ancak ve ancak evlilik öncesi ilişki yaşarlarsa zina etmiş olurlar ve aynı cinsiyette nikâh olmadığı için mecburen evlenemezler. Ama bir kişi sırf eş cinsel doğdu diye cehenneme gitmez. İslam hakkında konuşuyorsunuz ama inancınız olmasına rağmen insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz :D
Evet bende zaten Lut kavminin sapıklık içinde olduğu günahı bırakmadığı için cehenneme gideceğinden bahsettim. Eşcinsel olup hiç ilişkiye girmediyse ve Allah'ın emirlerine karşı gelmediyse tabiki cennete girer. Ben eşcinsel olup onu tatbik edenler için yazmıştım.
Olacağına dair bir sürü ayet var Kur'an'da. Ben Kur'an'ın Türkçesini 3 defa okudum çok iyi bir şekilde. Sadece huri yani göğsü tomurcuklaşmış kızlar bile cinsiyete işaret ediyor.
Hadisi şerif var. Herkes sevdiği ile beraber olacaktır ahirette. Kimi sevdiysen , kimin yolundan gidiyorsan onunla berabersin. Ayette ne diyor , herkes arkadaşında sorulacak.
Şu kadar var ki, dünyada iken iman etmiş ve salih kullar sınıfına girmiş kadınlar "hûrîler"den de üstündürler. Çünkü onlar bir taraftan şeytanlarıyla, diğer taraftan nefisleriyle mücadele etmek zorundadırlar. Onlar, bu mücadelede galip gelerek, Hakk'ın rızasını kazanmış ve Cennete girmeyi hakketmişlerdir. Hûrîler ise kendi amelleri dolayısıyla cennete girmiş değiller. Allah onları, diğer nimetler gibi Cennet ehli için yaratmıştır. Peygamber (s. a. s)'in aşağıdaki hadisi bunu teyid etmektedir