Kızım istediği için eski eşimle sinemaya gitmem gerekiyor ama yeni eşim buna izin vermiyor. Çocuğun isteği mi önemli, kıskançlık mı? Ne yapacağım ben şimdi?

Eski kocam ile bir buçuk yıl önce boşandık ve bir kızımız var. 5 yaşında yeniden evlendim. Yeni eşim hiç evlilik yapmamış birisi Derken kızım anne ne olur babam sen ben sinemaya gidelim yılbaşı günü sonra neol babanın yanına gidelim dedi bende tamam annecim dedim ama kocam olmaz diyor bende aşkım kızı aramıza oturturum gereksiz kıskançlık yapma o benim kızımın babası kızım istiyor ben kızım büyüyene kadar onla görüşmek zorundayım dedim pek ikna olmadı sizce nasıl ikna ederim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kocam işi halletti 😅 benim küçük kızı kandırmış. Yıl başında başka plan yapalım demiş kızımda ne gibi demiş eşim boş ver sinemayı ben sen annen lunaparka gidelim hemde sabaha kadar binelim demiş kızımda ikna olmuş bana anne Samet abi bizi lunaparka götürcek sinemaya gitmeyelim dedi sağolun
Kızım istediği için eski eşimle sinemaya gitmem gerekiyor ama yeni eşim buna izin vermiyor. Çocuğun isteği mi önemli, kıskançlık mı? Ne yapacağım ben şimdi?