Madem böyle olacaktı, kızın büyümeden kimseyle evlenmemeliydin. Çocuk yapmak keyfi bir iş değil. Onun maddi ve en çokta manevi ihtiyaçlarını karşılayamıyorsan evlenmemeyi tercih edecektin. O yaştaki çocuklar bu tarz etkinlikleri anne-babasıyla beraber yapıyor, babasının eksik olması onu eksik hissettirecek. Bir çocuğunuz varken eş olarak seçtiğiniz adam, en az sizin kadar evladınızı düşünmeli. Zaten kız çocuğu olan bekar annelerin evlenmesini doğru bulmuyorum. Tabii hepsi baştan sona sizin hayatınız, sizin kararlarınız. Ancak insan evladını eksik hissettirmemeli, sizin eşiniz asla çocuğunuzun babası olamayacak ve kız çocukları babalarına hayrandır. İlk aşkımız, ilk güvendiğimiz erkek. Babasıyla görüşürken sizi de yanında istiyorsa gitmek zo run da sı nız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende ikna olmadım. Kızınız istedi diye eski eşinizle sinemaya gitmek istemeniz garip. Kızınız sizin anneniz değil, ebeveyn sizsiniz. Evliliğiniz bitmiş. Siz artık bir aile değilsiniz. Bunu kızınıza uygun bir dil ile anlatmalısınız. Üstelik evlenmişsiniz. Eşiniz eski karısıyla sinemaya gitsin, sizde istemezdiniz sanırım. Ama şöyle bir opsiyonda var tabi. Eşinizde gelir, 4 kişi gidersiniz, ozaman orta yol bulunmuş olur. Fakat ben yine de eski eşlerle çok sıkı fıkı olmama taraftarıyım.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYani sadece bu olayı halletmişsiniz, bu çocuk büyürken birçok olayda beraber olmanız gerekecek, onları ne yapacaksınız? Çocuğun psikolojik sağlığı için bu tür olaylarda eski eşinle beraber olabileceğini ama bunun ona olan duygularından kaynaklanmadığını, çocuğun için olduğunu iyice açıklaman lazım bu şekilde çocuğu kandırmaktansa.
00 Yorumla
+1 yılE bu çok normal değil mi kusura bakma da? Gerçekten bak iki tarafın da kendine göre haklı yönleri var ki hele ortada daha küçücük bir kız çocuğu var. Yani onun mutluluğu önemli ama kocan da haklı bu durumda. Bilmiyorum arayı bulacaksınız ama sıkıntılı durum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence eski eşinle sırf çocuğun için görüşme. Çünkü çocuğa bu durumu kabul ettirmek lazım. Bir şekilde kızına görüşmemen gerektiğini ve onun istediği zaman babasıyla zaten görüşebileceğini uygun bir dille söyle ki o da bir şeyleri fark edip ona göre kabullensin.
40 Yorumla Istemez tabiki sen olsan sende istemezsin! Arada çocuk falan olması bahane sen olsan sende kesinlikle izin vermezdin boşuna modernim havalarına girip ben olsaydım izin verirdim palavralarına sığınma!! 😂 Yalanın kemiği yok ki diline batsın ağzı olan konuşuyor işte ve bol keseden atıyor 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılYemin edeeim Ii, n verirdim
- +1 yıl
Tamam öyle söylüyorsunuz ama kocanızın öyle bir durumu yok ki! Birde onun sizi kıskanmasından daha doğal ne olabilir? Adam sizi seviyor ki kıskanıyor ve değer veriyor... Yani eğer çocuğunuz illa ki sinemaya gitmek istiyorsa çocuğunuz ve eski kocanız yanlız da gidebilir! Veya siz götürebilirsiniz...
Soran+1 yılSorunu hallettik günceli oku
Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Herkese onun çocugu olsa ben gitmesine izin verirdim demissiniz de böyle bir durum olmadıgi icin rahatsiniz ya hepiniz bir gidin ya da çocugunuzu gönderin eski eşinizle sinemaya şahsen ben olsam ben de rahatsiz olurum
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyle tatlım behim için çoçuklar çok kutsal yapı olarak kıskanç bir kadınım ama benim saçma kıskançlığım yüzünden bir çoçuğ6j boynu bükük kalacağı yerine gitsin bir kez bir şey olmaz
Soran+1 yılJdjdjdjd savaş mı çıksın kanka fjjd
Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Adam haklı böyle bir sorun olacağını biliyordun sonuçta o çocuk daha büyümemiş.
Çocuğun 10 yaşına gelene kadar bekleseydin , sonuçta bir evlikten çıkıp 2 sene geçmeden evlenmişsin sonuçları böyle olur.08 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bir yorum ben kızımı ve eski kocamı saklamadım madem eski kocam sorun olucakrı o benle evlenmeseydi?
Soran+1 yılDjdjdkdk onun teklifine evet mi dedim o da teklif etti madem sorun olucakrı teklif etmeseydi ağlayan o şu an djjdjdjd gel gekelim asıl meseleye ! Çocuk söz konusu
Soran+1 yılBenim evladım söz konusu olduğu zaman herkesi silebilirim. Ama kocam seviyorum. Eminim o da anlayacak
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Abla çok geçimsiz bi insansın ya. En ufak şeyde boşanma diyosun. Üstelik adamın kötü bi niyeti yok. Sanki çocuğunu dövüyor mu da çocuğun için ondan ayrılacaksın felan
İki tarafta bir yandan haklı kocan haklı sonuçta seni sevmiş almış illaki bunu biliyordu ama sonuçta bir hayatı beraber yaşıyor iseniz onun kararına da saygı duyman lazım tamam kızın isteyebilir çocuk sonuçta ama seninde eşini düşünmen lazım kıskanır illaki
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklı ama kızım çok üzülüyor
Soran+1 yılKızım bizle yaşıyor ayrıca onu demez onun bilincimde benim artık babasına ait olmadığımı biliyor.
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Ben olsam bende kıskanırdım adam haklı. Çocuk istiyor olabilir tabiki ama adamın da biraz gönlünü yapmazsan kaybedersin tamamen ben sana söyleyeyim.
20 Yorumla
+1 yıl"Babamla bana kardeş yapın" dese yapacak mısın, yeni kocan haklı sen olsan sen de kıskanırdın beraber etkinlik yapacak kadar anlaşsaydınız zaten boşanmazdınız degil mi.
00 YorumlaEşin haklı... kızın ne kadar da istese gitmemelisin
36 Yorumla- +1 yıl
çocuğun psikolojisi önemsiz aynennn
- +1 yıl
çocuğu olduğunu bilerek evlenince daha farklı olur eski sevgiliyle buluşmak değil bu
- +1 yıl
yani ama o çocuk için güzel bir anı olur anne babanın düşman olmadan çocuğu için bir şeyler yaptığını göstermesi ikisiyle de vakit geçirmek her çocuğun hakkı bence yetişkinlerin egosundan daha önemli... herkesin kendi görüşü yine
+1 yılValla arayı bul diyecektim ama kızın da hemen vazgeçmiş. Üzüldüm kızcağıza, umarım mutlu bir hayatınız olur. :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin beynin almiyormu esin boyle birsey yapsa olur mu
Boyle birsey yok kizin gitmek istiyorsa babasi yaninada aylenden birilerini alip gitsinler00 Yorumla
+1 yılKocan haklı madem cocuk büyüyene kadar bosanmasaydin hadi bosandin evlenmeseydin.
011 Yorumla
Soran+1 yılSçyle düşün? Madem kocam benim eski kocamı kaldıramıyor o evlenmeseydi
- +1 yıl
Siz kadinlar bencilsiniz. Zaten senin böyle seviyesiz olduğunu anlasaydi evlenmezdi. Onu da bosa bence
- +1 yıl
Kurtulsun 2 . Kocan da
Soran+1 yılBeni tanımadan hakaret etmen senin eğtim seviyeni belli ediyor hangi kadın canını yaktı? Söylesene. Evet eğer eski kocam sorunda o evlenmeseydi.
- +1 yıl
🤣🤣🤣 allah sabir versin 2. kocana
- +1 yıl
Gizliligin cesareti bu iste🤣🤣 havla havla
- +1 yıl
Bakar misiniz @KızlarSoruyor
- +1 yıl
6 dil biliyormuş 🤣🤣 sen ilk önce türkçeyi öğren. Ilk kocan cok gec olmadan anlamis kaliteni..2. kocanda yakinda anlar🤣🤣
Soran+1 yılOrpspuub evladı jdjdjdjd kudur
- +1 yıl
🤣🤣🤣 seviyene düşmeyeceğim
Soran+1 yılAşşağıdan yukarı düşülmez fjjr
Okuduğum gerildiğim mutlu son ile bitip rahatladığım bir yazıydı puffff😀
10 Yorumla
+1 yılGereksiz kıskançlık değil adam haklı sonuna kadar. Kendini ikna et. Sen öyle bisey olsa izin verirmisin bugün sinemaya gidelim diyecek kizin yarin sarılın falan filan...
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi kendim destek veririm kocamın bir çoçuğu ılsun kendim gönderirim
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum Şu an başına geliyor diye anlayışlı tavırlarına giriyorsun. Yoksa başınıza gelmeden asla böyle birseye izin vermesiniz
Soran+1 yılHayır ben çocukların istekleri olunca bende biter. Çocuk ya bu benim mal mal kıskançlığın yüzünden boynu bükük mü kalsın
- +1 yıl
Çocuğuna anlat durumu anlasın ayrıldığınizi bilsin böyle isteklerde bulunması sacma. Yeni kocanla sinemaya gidin neden illa babasi olacak iste bir amac var ortada sen görmüyorsun
+1 yılYeni eşine itaate mecbursun. Kızını babaya ver gezsinler. Adam kavat değil elbet.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba troll mu derken, konu hallolmus ama eşinin yerine koy kendini. Kim olsa istemez...
00 Yorumla
+1 yılYeni kocanla git, kız da onun da üvey babası olduğunun farkına varsın
00 Yorumla
+1 yılİkna olmaz. Bu tip sorunları ön görüp öyle evlenmek gerekirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski eşinden neden boşandın aldatmış mıydı şimdi ne güzel bekar adam bulmuşsun
20 Yorumla
+1 yılTabiki de gitme madem çocuğunun babası evlenmeseydin büyüyene kadar gorusseydin bekar bir kadın olarak
221 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim ve eşimi seviyorum. Eğer o karısının eski kocasını kaldıramayacaksa evlenmeseydi bu kadar erkek düşkünü olmayın bence karakteriniz yarım kalıyor. Herşeyi hep kendi gözümüzden algılıyoruz. Ama o bir çocuk annesi ve babasını yanyana istemesi çok doğal ayrıca gidicem de. Kocam ne derse desin
- +1 yıl
Benim bu dediklerimden erkek düşkünlüğü mu ortaya çıkıyor sen evleniyorsan ondan izin alacağın bir esin var sonuçta. Seviyeli yorum yaptım terbiyeni takın bana böyle diyorsan da bir buçuk yıl önce boşanıp sonra hemen evlenen birine asıl erkek düşkünü diye derler adama
- +1 yıl
Git o zaman Allah Allah kendi bildiğini yapacaksan niye soruyosun burada
Soran+1 yılİzin mi? Orta okul mezunu ezik köylü bir kızka mı konuşuyoeum ben babandan Felan da izin alıesın şimdi sen şu annesinin babasının markete anca gönderdiği eziklerden misin. Jdjdıdıd güldürme
- +1 yıl
Yqzik adaama senin gibi biriyle evlenmiş hayatının yanlisi
Soran+1 yılAyrıca Allah helal kılmış evlenmemi sana ne oluyor dhdjjdjd
- +1 yıl
Ya bı git manyak kesin trolluyorsun dengesizler
Soran+1 yılBenim kocam benden çok memnun. Kengisi bekar galerisi olan bir iş adamı 27 yaşında geniş omuzlu esmer bir adam senin gibi binlerce bekar kadın varken beni seçti.. çünkü senin gibi ezik ezik babasından izin alan kezbanla ne işi olsun ağla şimdi furjrj
- +1 yıl
Ağlamıyorum gülüyorum 😂 ne mal insanlar var yaaaa kocasının işiyle hava atıyor sen de o kocisinin bı tanesi grubundansin koca parası yiyen 😉
Soran+1 yılKocamın işinden bahsetmemin sebebi böyle bir adamın senin Gigi binlerce bekardan beni seçmesi ayrıca iki üniversite mezunuyum 6 yabancı dilim var. Kendime ait butiğim var ve haber spikeriyim. Şimdi iki kez ağla evde kalmış. Ezim
- +1 yıl
😂😂😂atmak bedava salla bakiyim hayalindeki işler mi bu. Madem kendi ayaklarinin üzerinde durabiliyorsun kocana da ihtiyacın yok her kararında da kendi başına hareket edeceksen niye evlendin a yarım akıllı. İki üniversite bitirmek cehaleti etkilemiyor maalesef kafanın basmadigi burdan belli
Soran+1 yılEğer doğru ise anlattıklarım annenin babanın ölüsünü bul tamam mı
- +1 yıl
He he tamam koca karı gibi ettiği bedduaya bak kaç yaşındasın 40 mi hadi git işine manyak
Soran+1 yılGerizakşooo evlilik demek. Köle gibi senin ezik olup herşeyi kocaya sormak mı? Öyle olduğun zaman erkeek bu beyinsiz bensiz bir şey yapamıyor deyip seni hafife alıyoe allahın kölesi beyinsizzz jdjdıd
- +1 yıl
Ay çok üzüldüm bana beyinsiz dedi koca düşkünü
- +1 yıl
Senin yarım aklın sana olsun
Soran+1 yılAhahaha koca düşkünü olmak iyi şey. Ya senin gibi erkek düşkünü olsaydım. Hdjddjdı annenden mi geçti bu meslek jsjdjd
- +1 yıl
Bel altı vurup cevap verdiğini sanan zavallisin bı de random atıyor çok bişey demiş gibi mesele hakaret etmeden cevabını vermekse senin zeka kapasiten çok düşük be boşa cevap vermişim senin gibi bı canlıya 😏
Soran+1 yılJdjdjdjdjd konuğtu evde kalmış süt peyniri fjdkdı
- +1 yıl
😂😂mal
Soran+1 yılAyna
kıskanma olabilir. ama sonuçta eski eşinle anlaşmazlıklar olmuşki ayrılışsınız şu an ki eşine bunu açıkla bence. hala gitmeni istemiyorsa çocuğunu kandırıp gidemeyeciğini açıkllayıp babası ile gitsin canım . umarım sorunun çözülür :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eski esin ve kızınla beraber böyle etkinlikler hoş olmaz, çünkü evlisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda biri çoçoğun varken niye evlendin demiş kafaya bak kadınında hayatı var çoçuğu var diye yalnız mı kalsın erkeğe gelince sana yeni genç kadın bulalım derler ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı kızın büyüyene kadar görüşmen gerekiyor da gidip dışarda eğlenmeniz gerekmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhatalar zinciri... cocugun varken ne diye yeniden evlendin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen zaten çocuğun için yumruğunu masaya koyamıyorsan puh senin anneliğine
00 YorumlaKocan haklı gitmemelisin. Birde gidecekmisin adamı delirtme boştan yere
03 Yorumla
Soran+1 yılKızım istiyor
Gitme 😄 sjjdk adam haklı
24 Yorumla
Soran+1 yılAA ama küçük bir kız çoçuğu olsaydın eminim sende annen ve babanla vakit geçirmek istersin kocam ne derse desin gidicem
Soran+1 yılOkuduğunu anlamıy7r musun çocuk anne babasu ile birlikte gitmek istiyor bende çok meraklı değilim bana şiddet uygulamış bir pislik ile sinemaya gitmeye ama çoçuk işte gözleri doldu söylerken anne olsan anlarsı
+1 yılkiza gunah ya icinde kalir hep bence gotur kavga edersiniz biter
00 Yorumla
+1 yılÖgkk ne toksik ilişki valla adamın yerinde olsa kapınınn önine korum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni eşiniz haklı
Eski eşiniz
Kızınızı alır gezdirir
Ama sizi göremez30 Yorumla
+1 yılKocan haklı biraz empati kur
13 Yorumla
Soran+1 yılEmpati kuruyorum eğer kocamın küçük bir çocuğu olsaydı onu mutlu etmesi için ben destek verirdim çünkü hep hayata kendi kafamızdan bakıyoruz biz sen ben farketmez ayrılmış bir ailenin çoçuğu olsak en büyük istediğimiz olmaz mıydı anne babamızla vakit geçirmek bu çok normal
- +1 yıl
Ya tabi ki öyle boşanmalar da en çok etkilenen çocuklar oluyor. Ama sen evlisin. Kocanın da en doğal hakkı istememesi. Sonuçta zamanın da evliydiniz birşeyler yaşanmış kocanın kıskanması çok normal. Evlenmeden önce şu an ki kocanla bu durumu konuşabilirdin daha iyi olurdu. Sende evlenmeden önce az çok tahmin edebilmissindir böyle şeyler olacağını. Çocuğun biraz daha büyüyüne kadar evlenmezdin. O zaman kafan daha rahat olurdu. Ama tabi ki kimse kimsenin sorunlarını sıkıntılarını bilemez. Allah yardımcın olsun ne diyim.
Soran+1 yılYa ne olursa olsun gidicem kızımın gözleri doldu isterken onun için herşeyi alırım karşıma
+1 yılYeni eşini tuttum. Mutlulugunuz daim olsun
20 Yorumla
+1 yılKocan haklı gitme diyorsa git me
05 Yorumla
Soran+1 yılKızım gitmek istiyorsa konu bitti...
- +1 yıl
Kocanın yerinde olsam kapı dışarı ederim bu kadar basit
Soran+1 yılSenin Gigi fakir ezik birisi ile evlenmem bu bir ikincisi kız7m için beni kapının önüne koymak daha iyi
- +1 yıl
Nereden biliyorsun fakir olduğumu ne yapıyorsan yap banane ben tercihimi söyledim
Benimle evli olacak gidip başka birinin yanında vakit geçirecek
Soran+1 yılJdjdjdjd
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızınla bu durumu konuşmalisin
10 Yorumla
+1 yılKizin istegi daha onemli
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Boyle modernlik anlayisiniza tukureyim
10 YorumlaÇocugun isteği önemli
10 Yorumla
+1 yılÇocukları ikna etmek zor değil.
10 Yorumlaçocuğun istediği önemli ya
00 Yorumla
+1 yılHallolmasına sevindim çok tatlış 😄😄
00 Yorumla
+1 yılÇocuk daha önemli mecbur
00 YorumlaÇözüm bulunmuş sevindirici.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSamet abisini tebrik ederim güzel bir baba olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabası o ya tabiki gitmen gerekiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl😂😂güncelleme iyiymiş
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra kızı uyutup yatak odasına geçersiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden annen öyle mi ypardı ahlaksız.
- +1 yıl
Benim annem hiç olmadı
Soran+1 yılEvet belli olıyor eğer annen olsaydı. Böyle kötü olmazdın
- +1 yıl
Evet olabilir de ben soruyu trol sandım gercekmi bu soru
Soran+1 yılGerçek
- +1 yıl
Peki kocanla film izlemeye gidecek kadar samimiysen niye ayrıldınız
Soran+1 yılKocamla samimi değilim kendisi bana şiddet uyguladı yıllarca ama kızımız ortak var. Ve gözleri dolu şekilde ne olur anne dedi ve kıyamadım yokse beni döven adamla flim izlemek istemem bende
- +1 yıl
Kocana karşı duygu yok yani
- +1 yıl
Suanki kocan eski kocana karşı duygu beslersin diye izin vermez
+1 yılHaklı sende gitme
06 Yorumla
Soran+1 yılNe demek gitme herşeye hep kendi kafamızdan bakmak saçma o bir çocuk ve anne babası ile vakit geçirmek istiyor bundan doğal ne var. ?
- +1 yıl
Ama sende evlimisn o eski kocan bırak babasıyla zamana gecirisn beraber geçirmek saçma neden boşandınız ki birlikte zaman gecirecekseniz
Soran+1 yılBenim küçük kızım istiyor? Ben değil. Anlamadın mı
- +1 yıl
Anladım da kızına anlat sonucta boşandınız beraber olmanız kötğ değil ama yanlıs anlaşılır millete anlatamazsınız kocanda kafasında soru işareti olur
Soran+1 yılMillet kim ya djjdjd okumuş etmiş kadınum millet kimf jdkdkd k gidicem ayrıca
- +1 yıl
Tamam git sakinleş
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk önemli
10 Yorumla bilemedim şimdi
10 Yorumla
+1 yılGitme
10 Yorumlaseni zikecek gitme
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılHer iki tarafda haklı zor durumlar.
00 Yorumla
+1 yılBencede görüşme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHep birlikte gidin
00 Yorumla
+1 yılKızın haklı git bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılEsin de gelsin
00 Yorumla Git yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da gelsin sizinle
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim eski kocam yan yana djdjdjdj somra savaş çıkmasın djdjdj
Cevap sahibi+1 yılSen gidersen savaş zaten çıkacak. Peki eski eşin evlendi mi
Soran+1 yılHayır evlenmedi kızım için gidicem vallahi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne