Aile & Toplum Yıl olmuş 2022, hala 8 saattir elektrik kesintisi var İzmir'de. Ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Doğalgaz da çalışmıyor bu yüzden bıktık ya Güncellemeler+1 yıl Bazı makarna kafalilar işi CHP ye bağlıyor ulan dol israflari Gediz elektrik suclu Güncellemeler+1 yıl Daha elektrik kesintisi devam ediyor şu an 13 saat 15 dakika oldu Yıl olmuş 2022, hala 8 saattir elektrik kesintisi var İzmir'de. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Kesintiler 2 gun onceden gediz elektrigin sitesinde yayınlanıyor oradan bakabilirsin ama 8 saat hic kesilmedi sanırım semt neresi 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İzmir’in metresi orası yahu hiç o kadar kesildiğini görmedim 0 0 Yorumla
aldikverdik06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok haklı bir isyan telefonun şarjı biter bir de 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İzmir gavur ya ondandır 🤣 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben bornova tarafındayım kesinti olmadı ama 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Her yerde oluyor bazen 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Şaka gibi diyorummm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kesintiler 2 gun onceden gediz elektrigin sitesinde yayınlanıyor oradan bakabilirsin ama 8 saat hic kesilmedi sanırım semt neresi
İzmir’in metresi orası yahu hiç o kadar kesildiğini görmedim
Çok haklı bir isyan telefonun şarjı biter bir de
Ne kadar gelişmediğimizin göstergesi.
İzmir gavur ya ondandır 🤣
Ben bornova tarafındayım kesinti olmadı ama
Her yerde oluyor bazen
Kötü
Sıkıntı
Şaka gibi diyorummm
Rezillikmiş cidden
Rezil. bir ülke işte
İznirse normal