Henüz değilim.
Örnek vermek gerekirse iyi ya da kötü var gibi.
Örnek vermek gerekirse iyi ya da kötü var gibi.
Elhamdülillah Müslümanım ehli sünnet itikadı Hanefi mezhebindenim Allah'ın varlığına ve birliğine meleklerine kitaplarına göndermiş olduğu peygamberlerine ahiret hayatının var olduğunu öldükten sonra dirilmeye kaderin hayrın ve şerrin Allah'tan geldiğine inanıyorum ve bu şekilde iman ediyorum
Elhamdülillah Müslümanım.
Şunu da söylemek istiyorum, hatalı olan İslam değil müslümanlardır. Bu Müslümanların yaptığı yanlışlara bakıp dinden soğuyan, ateist ya da deist olan bir kesim var. Çok klasik belki ama aynı kişiler hatalı zenginlere bakıp paradan neden soğumuyorlar?
Tabii herkesin inancı kendine, saygı duyarım ve kimse ile bu konularda tartışmaya girme taraftarı değilim. Çok eksiğim, günahım da çok, itikadım zayıf belki ama imanım sağlam çok şükür.
Ufakta bir not, sitede İslam adı altında ateist ve deist kardeşlerimize hakaretler eden kişiler ile karşılaşıyorum. Lütfen itibar etmeyiniz, İslam böyle bir din değil. Amaçalarının İslam'ı karalamak olduğu kanaatindeyim. Çünkü aynı şeyi Müslüman kişilere de yapıyorlar.
Çok şükür Elhamdulillâh Müslümanım.
Rabbim Hidayet ehlinin, hidayetini daim eylesin, doğru Hak yoldan ayırmasın inşallah.
Ve Rabbim soruyu soran kardeşimizede, onun gibilerede hidayet nasip eylesin inşallah. Birde dinsizim deyip kendisine, kendisi gibi olan bayanlardan ekmek çıkarma taktiğini bıraksın. Sürekli bir ayrışım, rumuz değiştirme ve buradaki bayanlara ciddi bir yürüyüş azmi içinde görüyorum kendisini. Kim gelirse hesabı
Bu soruyu insanları daha çok dinden soğutmak için mi sordun? Sorgulayıcı olabilirsiniz ama müslümanlıkta her sorduğunuza cevap alabileceğiniz Kur'an'ı Kerim var. Hristiyanlığa ve Yahudiğe bile saygım var ama sonradan çıkan saçma sapan dinlere inanmanız kadar canım bi şey yok !!!
Cevap
59Cevap
"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" elhamdülillah Müslümanım hepte öyle kalacak Rabime binlerce şükür olsun 🤲🤲
Müslümanım elhamdülillah, kalben de yaratıcımı çok seviyorum❤️
Bu kimseyi ilgilendirmez. Allah'a ya da başka bişeye inanırım inanmam, cennet cehennem varmış yokmuş bu tür şeyler yalnızca beni alakadar eder. Çevremdeki insanları da buna göre seçmem. Onlarınki de beni bağlamaz.
Elhamdülillah müslümanım.. gecmişimde iyi müslüman olamadım ama bundan sonra doğru müslüman olmak için gayret edecem.
Evet mensubum
Yalnız bu bildiğiniz diğer dinlere pek benzemiyor yaşaması zor ama bir o kadarda mutluluk verici bir din
Allah'ım vicdan
Kitabım sevgi
Peygamberim merhamet
Dinim islam
❗ İnançlarım yaşak olan herşeyi yasak oldugunu kabullenme 🤲
Peygamberin zamanında ki Islam dinindenim Muaviye dene hayat kadını çocuğu deyyusun yarattığı bu bölünmüş parçalanmış Islansan değilim.
Maskülizm dinine inanıyorum. Tanrım da ERKEK. En büyük düşmanım da feminizm ve feministler. Feminizme düşman olan doğru yoldadır.
İslam dinini kabul ettim ve mensubu olma yolunda ilerliyorum.
Arada kaldım. Ama inançsız değilim. Sadece bu aralar bazı şeyleri sorgulamaya başladım.
Kendi halinde müslüman tarikat ve cemaatlerle işim olmaz
İslam ama aşırı sorgularım bazı şeyler havada kalıyor
Sözde herkesin inandığını bir din ve yaratıcı var ama sözde.
Aslında agnostiğim. Sırf tc kadınına inat olsun diye şeriatı destekliyorum.😎
Ben de değilim deizime yakınm biraz ilahiyatci İslam karşıtı olmam da ayrı mesele
Mensup değilim...
İnanıyorum
Ne bu örgüt mü
Milliyet mi 😂
Babam hristiyan annem müslümandı. Ama ikiside dinine düşkündü ibadetlerini aksatmazlardı annem 2 kere hacca gitti vs… ilk başlarda bi dinim yoktu araştırdıktan sonra müslümanlık olmaya karar verdim.
Islam elhamdülillah 🤲🤲🤲
İnsanda ruhsal bir açlık var. ruhumun islama Allah inancına ihtiyacı var
Elhamdulillah muslumanim
Sanane abi milletin dininden sonraki soru da muslumansaniz hangi mezhep sonra hangi kolu falan devam mı edecek
Bende makarna canavarına inanıyorum hepinizi çarpacak tövbe tövbe 🤣🤣
Müslümanın Elhamdülillah
dinimiz islam 'da islamcılar dindar değil... Çok karışık mevzular aga
1 tane din var zaten: İslam
Müslümanım elhamdülillah
Elhamdülillah Müslümanım.
Sen saç mı ektirdin, yoksa fotoğraf eski mi?
Biraz daha genç ve saçlı halim.
Müslümanım Elhamdülillah
İslam Allah’a şükürler olsun Müslümanım..
Elhamdülillah Müslümanım
Muslumanim meshebim alevi
YANAN 🔥 ALEVİYİZ
Sözde Müslümanım. Bir tek inanıyorum malsf 🤦🏻♀️
Elhamdülillah Müslümanım
Müslümanım
Dinler dogmadır
Müslüman ım :) Allah'a şükür 😊❤️🥺
Elhamdülillah değilim.
Evet. Elhamdülillah Müslümanım
Müslümanız tabiki o nasıl soru
Müslümanım Elahmadulillah.🙏🏼