Her ailede diğer kardeşlerini dolandıran ve miras kavgasına düşen bir amca oluyormuş.
Sizin de böyle bir amcanız var mı?
Yoksa o kişi babanız mı?
Hadi bakiimm
#Cassie
Sizin de böyle bir amcanız var mı?
Yoksa o kişi babanız mı?
Hadi bakiimm

Akrabadan o kadar uzağım ki peder hariç kimin kolpacı olup olmadığını bilmem gerekte yok zaten 😄
Dolandırmak demeyelim de abisine güvenen bir babam oldugu doğrudur. Abiyi yenge yonlendirince avcunu yalayan bir babam da oldugu doğrudur. Yoksa ortalama aylik kirasi 18 bin olan 5 dükkandan olmazdi 😂😂
He bu arada hepsi öz be öz babamın alinteri ama haram para kimseye hayir getirmiyor uzaktan izliyoruz
Ya bu yengeler hep mi aynı olur ya 😄
Yilaaaaggggnnnn 😂😂😂 bi yengeler bi eltiler😂
Vallaha da 😄
Cevap
14Cevap
Eğer ailede insanları dolandıran biri vardır. Eğer bizim sülalede yok diyorsanız işte sizin babanızdır diye bir söz vardı :D
Evet işte o söz benim sorum oldu 😄
Deger verdigim ama belli edemedigim bir kaç tanıdığım eşim dostum degidigim cevremde şahit oldugum olmuştu insan en yakınından yaliş görmekte zor tabi ama profiterol😋 yedikce salıyordu sanırım herşeye ragmen
var bizde de bir amca
iş bildiğini söyleyip hiçbir bir iş bilmeyen
ama he he diyoruz işte napalım
Baba tarafimim mümkünse hayatımın hiç bir yerinde olmasın içlerinden biri bile namuslu olmazmi hepsi dolandırıcı 😁
Sjsjsjsj en küçük amcam, kandırmadığı kimse kalmadı
Benim bir değil birkaç amcam var bu tanıma uyan 😂😂😂
Amca yok ama dayı var, baba tarafında büyük bir miras olmadığı için kimse uğraşmıyor.
Yok çok şükür ailede hiç öyle dolandırıcılar yok hepsi birbirinden muhteşem insanlar
Yok çok şükür o konuda hak hukuk gözetiyorlar.
Amcam var babamın halalarımdan aldığı bi dönüm parasıyla amcam halalarımı kandırıp üç dönüm aldı
O dolandıran profil amcalarımda yok ama en küçük kardeşim bire bir uyuyor :)
Beni daha çok arkadaşlar dolandırdı.😄
Bahtsız arkadaşım benim 😄
Bi amcam vardıı evet., şimdi Allah a hesap veriyor
Annemin dayısı var wjxjsjs
Hiç öyle bi akrabam yok
Baba bozuntusu vardı artık yok
Amcam yok. Babam tek çocuk
valla var :)
Doğru demekki 😄
dolandırıcı amcam da var dayım da :)
Süpermiş
daha en süperini duymadın..
bu telefonla altınlarınızı paranızı şuraya getiren dolandırıcılar var ya, bizi aramıyorlar.. dolandırırız diye :)
Hahaha 😄 harika 😄
Halamın eşiydi o kişi. Ama çok eskiden o da
Amcam jsjsj
Amcam var evet
Dedem 🙄
Bi akrabamiz vardi evlerden irak. Konusmuoz
Öyle bir kişi yok
babam :D :D
Amcaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?