2 hafta önce kıkırdak piercingi yaptırmıştım ailemden izinsiz çünkü izin vermiyorlardı ve ben çok istiyordum bugün babam fark etti ilk çıkar dedi başta çıkaracaktım ama topunu çevirip çıkaramadım çıkaramıyorum falan dedim hakaretler üstüne hakaretler etmeye başladı sonra pense getirdi keserim diye ve kendimi çektim izin vermedim başta boğazımı sıktı bi kaç saniye nefessiz kaldım sonra evden 1-2 saat gitti geri gelince çıkarmadığımı gördüğünde çıkarmadığımı görünce daha çok sinirlendi çıkar şunu diye ısrarda bulundu çokça çıkaramıyorum ve çıkarmakta istemiyorum dedim allaha yemin edip çıkıcak o bugün dedi hayır falan dedim sert bir tokat attı kulağım çınladı sonrasında saçımdan tuttu yerde sürükledi yerdeyken ayağıyla tekme attı bi kaç tane en son hastaneye götürüp küpemi çıkarttırdı ve kıkırdağım iyileşmişti artık fazla fazla acıyor ne yapmalıyım okuldan rehber öğretmene falan anlatsam bişey yapar mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kusura bakma ama baban canım güzellikle diyeceğine şiddet uyguluyor ileri düzey şiddetlere de meyilli
canımsın lı*
güzellikle derken de saçımı çekti çıkarıp getir dedi kendim çıkaramadim zaten cıkarmakta istemiyodum ondan sonra böyle yaptı bi kaç kere annemi boş yere doverken gormustum ama bana böylesini yapabileceğini düsünmemistim
Annene yapan sana da yapar sana yapan başkasına da yapar öyle öyle gider bu beyinlere güncelleme getirmek lazım
evet annem o kadar sorun etmemişti bile
Ne yapmayı düşünüyorsun peki şu an
yarın ilk iş rehber ogretmene ya da kendimden büyük güvendigim birine anlatıp ne yapmam gerektigi konusun da tavsiye almayı
anladım evet bu olabilir birine bildirmen lazım
Boğazını sıkmak dövmek değil bildiğin öldürmeye çalışmış
gözü dönmüştü bildiğin
Boğazını sıkması, tokat atması, yerde sürüklemesi...
Baban dahi olsa kimse bunu yapamaz sana izin vermemelisin herhangi bir karşı cinsin sana vurmasına. şu an gidip şikayetçi olsan baban sıçtı yani
evet tabiki yapamaz bi kaç yerim morarmış küçük küçük o an kendimi asla savunamadım
Annen peki? O tepki vermedi mi
anneminde haberi yoktu sabah kalktıgım da öğrenince babamda ona bi tane tokat atsana dedi annem sonra babam oyle seyler yaparken ayırmaya calıstı ama bi ise yaramadi
Bence bu durumu rehber ogretmeninle paylas eğer yapma imkanın varsa git darp raporu al şikayetçi ol.
ogretmenle konusayım da ne yapacagıma daha iyi karar veririm teşekkür ederim
Vurması kötü 🙁 madem baban kızacak keşke yapmasaydin zaten gereksiz boş şey dinsiz olanlar yapıyor işte hep özenmeyin haram şeylere
Hayatta ne şansız insanlar var benim ki de varla yok arası
bu yaptıgından sonra olmamasini tercih ederdim 😔
Bende yokum boş ver
Zor bir durum senin adına üzgünüm
🥺
Zonguldak dogrumu
evet
Özele gel
Polise şikayet et dava aç
istiyorum aslında ama cok korkuyorum hasteneye götürdü çıkarsınlar diye hastenedeki doktora şikayet ederim götürürsen dedim yine boğazıma yapıştı sen kimsinde şikayet edersin diye
Uyku hapı ver evdeyken uyusun
Benim dedem de teyzemleri dövermiş küçükken
zaten bugun o olaydan sonra hic yüzyüze gelmedik odamdan çıkmadım yüzünü bile görmek istemiyorum günün çoğu kısmında o işte ben okuldayım
Anladım geçmiş olsun
sağolun
Anlat rehbere
sagolun anlatacagim