DAYANAMIYORUM ARTIK. İNSANLARIN BU UMURSAMAZLIGINA. ZENGİNLERİN FAKİLERİ VE İŞÇİLERİ ÇİGNEMESİNE. SAVAŞLARA ÖLEN ÇOCUKLARA?

Neden böyle? İnsanlar neden bu kadar duygusuz, anlayışsız, kibirli. Neden bazı insanlar ömür boyu refah içinde yaşayacak diye ömrümüzün %98 ini çalışarak,%100 ünü mutsuz geçiriyoruz. Bu adalet mi? Bu nasıl bir sınav? Neden hep zengin çocukların duası kabul oluyor? Neden bir petrol ve maden için savaş çıkartılıyor. Neden bu savaşta çocuklar ölüyor. Savaşın sonunda gene kaymagını zengin sıyırıyor. Bir çocuk soguktan ölürken diger çocuk için aynı anda neden hem klima hem de kaloifer çalışıyor. Bu haksızlık neden? Niye umursamıyorlar neden? Neden gökteki pastaya fakirlerin üstüne basarak ulaşıyorlar? Tanrı neden umursamıyor? Dayanacak gücüm kalmadı. Siz ne derseniz deyin. İster şükret deyin! İster bu bir sınav diyin! İster çalış senin de olsun deyip benim de o insanlar gibi diger insanlar tepelememi isteyin. Umrumda değil...
DAYANAMIYORUM ARTIK. İNSANLARIN BU UMURSAMAZLIGINA. ZENGİNLERİN FAKİLERİ VE İŞÇİLERİ ÇİGNEMESİNE. SAVAŞLARA ÖLEN ÇOCUKLARA?