Yardım edin ezilmekten biktim usandım artik?

Lise bitti benim artık zorba grupları olur ya okullarda çocuklara bulaşan sataşan ezen kendinizi savunmak için bağırırsınız olmaz sus bizi delirtiyosun derler sussan ezik pısırık onla konuşmayın diyolar biktim artık. Gruptan sebepsiz yere biri size gıcık olur çekemez kıskanır kötü davranır her türlü pisliği yapar kimse ona kötü bi şey demez siz dersiniz düşman kesilirler insanlar niye güçlü zenginin yaninda üniversitede de aynı şeyi yasamak istemiyorum ben evin icindede okuldada çok ezildim buyuzden lise bitine kadar çok sessizdim bi türlü güçlü olamamıştım sesim çıkmıyordu benim bildiğiniz ama bagirdıgimda herkes susardı bunu görünce kendimi böyle korumaya çalıştım çünkü çocukluktan beri çok sevdiğim bi oğlan var okulda kızın biri sürekli bizi ezip kıyafetlerimi eşyalarımı çöpe atıyordu sürekli dalga geçiyordu bizimle devamlı ezik diyordu oğlana da bu ezik bunla konuşmayın diyorlardı bi süre sonra oğlan benden de soğudu😔😔Acılacaktım gunluk verecektim dedim sana hediye aldım arkadaşlığımız yok iletişimimiz yok istemiyorum başkasına ver dedi😔Öyle işte sert durma sebebim aslında bu kız güçlü ezdirmez kendini dedirtebilmek yoksa egodan hava olsun diye değil ama bazilarida buna gıcık kapıp uzaklaşıyor arkadaş kaybedebiliyorum napmalıyım kimiside bağırma alay et onlarla diyor. Birde grup nasil oluyor bilen varsa desin whatsaptan mi çok konuşuyorlar ınstadan mi telden mi arıyolar ne eksikliğim vardı bilmiyorumki😭Dardayim
Yardım edin ezilmekten biktim usandım artik?