El alemden ayrılalı çok oldu ya. Benim ailem yaptığım her şeyi bilir. Çok şükür ailem bu konuda gereken herkese de cevabını verir. Ben kendimden ve ailemden sorumluyum dışarıda kalanlar tozumu yutar ancak. Yediğim içtiğime karışana parasını sen mi veriyorsun diyorum. Karışan olmuyor zaten de ayrı yaşıyorum çünkü. Ama memlekette önceden akrabalar, komşular, tanıdık esnaflar hep bi müdahele etme çabasındaydı. Hepsinin de eli boş kaldı. Köpektir arkadaşlar havlar havlar durur.
Elalemi kim takıyor allasen. Banane ne derlerse desinler ben kafama eseni yaparım. Canım ne isterse onu yaparım. Elalem kendine baksın, kendi kapısının önünü temizlesin onlara halt yemek düşer. Hiiiç takmam. Umursamam ben. Kendimi nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan ona göre yaşarım ve yaşamaya devam edeceğim. Şu elalem ne der cümlesinden sıyrılalı hayli zaman oldu. :D iyi ki de oldu. Özgürüz hepimiz, kimsenin istediği kalıplarda yaşamak zorunda değiliz, asla olmayacağız.
Ben umursamıyorum ama benim umursadıklarım çok umursuyor aman elalem ne der İşte insanlar ayıplar her şeyde insanların isteğine göre olmalı.
Hayatımda hiç bir kere bile umursamadım insanlar benim hakkımda ne düşünür diye çünkü umrumda değil çünkü biliyorum hiçbir zaman yani güzel şeyler düşünmeyecekler İnsanlar bir insanın parlamasını çekemez özellikle Türkler.
Ben elalemin var ya ta en kökünü. ******😌 Kaçtım kurtuldum ben oradan
Sadece anneler ile konuşmaları enteresanmış. :D el alem ne der diye değil de kendi vicdanım ne der diye yapamıyorum ben bir çok şeyi. Yoksa el alem senin hakkında hepi topu 15 dakika konuşur, sense o hayatı ömür boyu yaşarsın. Milletin lafı için yaşayan kişilere sadece üzülüyorum. Benim tek rehberim ve hesap verdiğim merci vicdanım.
Kendi hayatım olduğu için umrumda değil iyisiyle kötüsüyle her şeyi ben yaşıyorum ve kimse benim yerime yaşamıyor ben el aleme karışmıyorsam el aleminde bana karışmaya hakkı yok her kes kendi hayatına baksa bence daha iyi olur😇
El alem ile hayata gelmedim ki hayatıma onlar karar versin. Bugüne kadar kulağımı hep tıkalı tuttum. Yeri geldi alay bile ettim bazı sözlerle. Kendi hayatjm beni ilgilendirir. El alem eldir bitti gitti. 😃