Ailem nasıl affeder? Hamileyim? Kaçarak evlendik? Eşimin ailesi yerlerini tutmuyor?

Ben kapalı , tesettürlü , 5 vakit namazında bir bayanım. 23 yaşındayım. Açık lise mezunuyum. Eşim de benim gibi 5 vakit namazını aksatmayan çok saygılı bir insan. Oda 28 yaşında , Subay. 3 sene önce İnstagram ' da ortak arkadaşlık ettiklerimiz vardı , benden çok hoşlanmış ve arkadaşımıza sormuş oda benim için bekar demiş ve bana yazdı tanışmak istedi bende doğru bir insan olduğunu anlayınca konuştum. Sonra geldi buluştuk birbirimizle tanıştık ve 3 sene sosyal medyadan konuştuk sadece 1 defa buluşabildik ama birbirimizi gerçekten çok iyi tanıdık. Bir gün kararlaştırdık ve gittim babama anlattım internetten tanıştığımızi söyleyemedim , onun memleketinden iyi adam çıkmaz dedi istemedi. Ama eşim durmadı bir aksam sonra annesiyle babasıyla kardeşleriyle kuzenleriyle geldiler istediler babam vermedi , sonra sadece babası ve abisi ile geldi yine vermedi. Sonunda başka çare bulamadık önden gizlice nikah kıydık kiydikdan 1 gün sonra dışarı dolasmaya diye çıktım oda beni otogarda bekledi bindik otobüse gittik onun memleketine , anneannesinde kaldık bir süre sonra kendi evimizi tuttuk. babama da gittiğim gün telefon açtım evlendigimizi söyledim telefonda bir suru hakaret etti kapattı. bende numaramı değiştirdim tüm irtibatı koparttim. Ama bu sabah test yaptık ve öğrendim ki hamileyim ailem yanımda olsun istiyorum , ne yapabilirim =(
Ailem nasıl affeder? Hamileyim? Kaçarak evlendik? Eşimin ailesi yerlerini tutmuyor?