Aile & Toplum ''Telefonunu göster'' diyen dayılara ne yaparsın 🤭? Seranad Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz üzere ''telefonunu göster'' krizinin ilk tepkisel hareketi geldi; dayının ağzına telefon soktular. Siz ne yapardınız? 😅 Telefonu ağzına sokarım. Usulca çıkartıp gösterir, çok şükür seni verene derim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç ''Telefonunu göster'' diyen dayılara ne yaparsın 🤭? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Henüz bana denk gelmedi, ama ne olur ne olmaz diye küçük bir fırıncı el küreği yaptırıp yanımda taşımayı düşünüyorum, soran olursa suratına yapıştırmak gibi bir hayalim var 😂 0 0 Yorumla
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gösterir çok şükür bugünüme dayı, tüm dünya bizi kıskanıyor derim. 4 0 Yorumla
CieloStellato Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Aniden telefonu çıkarıp ağzına sokarım, 10/10 hareket. 😂 3 0 Yorumla
Impossiblexxx Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/XrsiCPAiDEMbu çocuk benim tepkim 0 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Emeklı maaşın yatıyor ve hastaneden yarım yamalak faydalanıyorsun dıye adamı ilah yaptınız lan der ümüğünü alırım 0 0 Yorumla
Boksörünüz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Çıkartırım 12 pro max ı dayının beklerim zeka dolu yorumunu sonra hollanda dan tatil amaçlı Türkiyeye geldiğimi söylerim :D 0 0 Yorumla
H2__O Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Teknoloji ve iletişim çağında çıkar telefonunu diyen tiplere ne yapılırsa yapılsın yeterli olmaz bence :)))) Kolay kolay tatmin olmazlar :))) 0 0 Yorumla
melekuçar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Amca telefon karın doyurmuyor sadece fotoğraf çekinip sahte mutlu hayatımızı başkalarına gösteriyoruz derdim. 0 0 Yorumla
Krîth Takip Et Xper 5 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Telefonu parçalar, o insan müsveddesine tek tek yediririm. Ondan sonra kabuslarında görür telefonu. 😏 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dua etsin ağzına sokmuş. başka yerlerine de sokan olurdu 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. O kimki Telefonumu istiyor benim özelimi haddini bilsinler? 1 0 Yorumla
gambler8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Pahalı tel kullanmak ekonominin iyi olduğunu göstermez, bizim toplum gösterişe meraklı, aç gezip 36 ay tahahütle en kral teli alabiliyo çünkü 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Cebindeki parayı çıkar bakalım kaç para çıkacak diye sorarım 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir telefonum var ama ağzına sokacağım türden değil çünkü çin malı derim 😂 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. B şıkkı ne öyle ya ben daha yaratıcı bir şey beklerdim 😂 0 0 Yorumla
Lladydiana Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl 😂😂tam olarak yapmak istediğimi yapmış helal olsun 0 0 Yorumla
Bsrcltk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeter arkadaş ya, taksitle alıyorsun yav her şeyi. Gerçi artık alamıyorsun da... 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Daha yeni izledim bundan sonra kimse telefonunu çıkart diyemez iyi oldu 🤣🤣 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl hayıır alsaa telefonu göstermem özelim o benim 👼🌺💫💭 0 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Emojiler yine tam :D Yorumla
SSüreyyaS Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Nasıl bir terbiye almışsa artık her insan kendi kalitesini belli eder saygı kalmamış. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Usulca çıkartıp gösterir, çok şükür seni verene derim 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iyi olmuş gençlerle uğraşmasın saman beyinliler. benim bildiğim yaşlı insan akıllı olgun olur bunlar zırcahil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hay aklınla bin yaşa amcacım sen olmasaydık iyi durumda olduğumuzu anlayamayacaktık. çok şükür 0 0 Yorumla
KöRfEzDeN__ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Bir halt yiyemezsiniz... adamına denk gelmemiş onu elinden alp müsait yerine sokardım 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Bu dayılar biz küçükken pipini göster diyen dayılar. 0 0 Yorumla
Fakenattty Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İçten cep tarafı yırtık bir altım var onu giyip elimi cebime atıp telefonu göstermeye diye malı gösteririm 0 0 Yorumla
Mɪɴɴɪᴄʜᴀ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Telefonu ağzına sokarım. :D Dayıların yani. 1 0 Yorumla
Geceyarısı_ekspresi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pantalonu indirrim 3 2 Yorumla pentin +1 yıl bunu sakın yapma :D sdjfgd Yorumla Geceyarısı_ekspresi +1 yıl Deli oluyorum napiyim Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Telefonu nazikçe kaba etine doğru yollarım... 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kafasında telefon kırmak isterdim 0 0 Yorumla
_İrem_11 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Telefonu ağzına sokarım skdjsjsj 0 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Harbi yaparmısın kız eşwpwdkd Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Akşamdan beri gülüyorum ya :D psikolojim bozuldu 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Telefonu sanki ben sokmuş gibi rahatladım ağzına. 0 0 Yorumla
Kotu_Cocuk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Başka bir şey çıkarırım 1 hafta uyuyamaz travmadan 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. yapılması gerekenı yapmıs elıne saglık :D 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl donunu göster, hala duruyor mu diye sorarım :) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Keşke gtüne soksalarmış xD 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Telefonu ağzına sokarım 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Telefonu ağzına sokarım 😊 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göstermem 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Telefonu sokarım 0 0 Yorumla