Aile & Toplum ''Telefonunu göster'' diyen dayılara ne yaparsın 🤭? Seranad Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz üzere ''telefonunu göster'' krizinin ilk tepkisel hareketi geldi; dayının ağzına telefon soktular. Siz ne yapardınız? 😅 Telefonu ağzına sokarım. Usulca çıkartıp gösterir, çok şükür seni verene derim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç ''Telefonunu göster'' diyen dayılara ne yaparsın 🤭? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Henüz bana denk gelmedi, ama ne olur ne olmaz diye küçük bir fırıncı el küreği yaptırıp yanımda taşımayı düşünüyorum, soran olursa suratına yapıştırmak gibi bir hayalim var 😂 0 0 Yorumla
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gösterir çok şükür bugünüme dayı, tüm dünya bizi kıskanıyor derim. 4 0 Yorumla
CieloStellato Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Aniden telefonu çıkarıp ağzına sokarım, 10/10 hareket. 😂 3 0 Yorumla
Impossiblexxx Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/XrsiCPAiDEMbu çocuk benim tepkim 0 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Emeklı maaşın yatıyor ve hastaneden yarım yamalak faydalanıyorsun dıye adamı ilah yaptınız lan der ümüğünü alırım 0 0 Yorumla
Boksörünüz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Çıkartırım 12 pro max ı dayının beklerim zeka dolu yorumunu sonra hollanda dan tatil amaçlı Türkiyeye geldiğimi söylerim :D 0 0 Yorumla
H2__O Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Teknoloji ve iletişim çağında çıkar telefonunu diyen tiplere ne yapılırsa yapılsın yeterli olmaz bence :)))) Kolay kolay tatmin olmazlar :))) 0 0 Yorumla
melekuçar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Amca telefon karın doyurmuyor sadece fotoğraf çekinip sahte mutlu hayatımızı başkalarına gösteriyoruz derdim. 0 0 Yorumla
Krîth Takip Et Xper 5 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Telefonu parçalar, o insan müsveddesine tek tek yediririm. Ondan sonra kabuslarında görür telefonu. 😏 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dua etsin ağzına sokmuş. başka yerlerine de sokan olurdu 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. O kimki Telefonumu istiyor benim özelimi haddini bilsinler? 1 0 Yorumla
gambler8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Pahalı tel kullanmak ekonominin iyi olduğunu göstermez, bizim toplum gösterişe meraklı, aç gezip 36 ay tahahütle en kral teli alabiliyo çünkü 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Cebindeki parayı çıkar bakalım kaç para çıkacak diye sorarım 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir telefonum var ama ağzına sokacağım türden değil çünkü çin malı derim 😂 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. B şıkkı ne öyle ya ben daha yaratıcı bir şey beklerdim 😂 0 0 Yorumla
Lladydiana Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl 😂😂tam olarak yapmak istediğimi yapmış helal olsun 0 0 Yorumla
Bsrcltk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Yeter arkadaş ya, taksitle alıyorsun yav her şeyi. Gerçi artık alamıyorsun da... 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Daha yeni izledim bundan sonra kimse telefonunu çıkart diyemez iyi oldu 🤣🤣 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl hayıır alsaa telefonu göstermem özelim o benim 👼🌺💫💭 0 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Emojiler yine tam :D Yorumla
SSüreyyaS Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Nasıl bir terbiye almışsa artık her insan kendi kalitesini belli eder saygı kalmamış. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Usulca çıkartıp gösterir, çok şükür seni verene derim 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iyi olmuş gençlerle uğraşmasın saman beyinliler. benim bildiğim yaşlı insan akıllı olgun olur bunlar zırcahil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hay aklınla bin yaşa amcacım sen olmasaydık iyi durumda olduğumuzu anlayamayacaktık. çok şükür 0 0 Yorumla
KöRfEzDeN__ Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Bir halt yiyemezsiniz... adamına denk gelmemiş onu elinden alp müsait yerine sokardım 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bu dayılar biz küçükken pipini göster diyen dayılar. 0 0 Yorumla
Fakenattty Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İçten cep tarafı yırtık bir altım var onu giyip elimi cebime atıp telefonu göstermeye diye malı gösteririm 0 0 Yorumla
Mɪɴɴɪᴄʜᴀ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Telefonu ağzına sokarım. :D Dayıların yani. 1 0 Yorumla
Geceyarısı_ekspresi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pantalonu indirrim 3 2 Yorumla pentin +1 yıl bunu sakın yapma :D sdjfgd Yorumla Geceyarısı_ekspresi +1 yıl Deli oluyorum napiyim Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Telefonu nazikçe kaba etine doğru yollarım... 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kafasında telefon kırmak isterdim 0 0 Yorumla
_İrem_11 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Telefonu ağzına sokarım skdjsjsj 0 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Harbi yaparmısın kız eşwpwdkd Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Akşamdan beri gülüyorum ya :D psikolojim bozuldu 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Telefonu sanki ben sokmuş gibi rahatladım ağzına. 0 0 Yorumla
Kotu_Cocuk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Başka bir şey çıkarırım 1 hafta uyuyamaz travmadan 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. yapılması gerekenı yapmıs elıne saglık :D 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl donunu göster, hala duruyor mu diye sorarım :) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Keşke gtüne soksalarmış xD 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Telefonu ağzına sokarım 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Telefonu ağzına sokarım 😊 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göstermem 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Telefonu sokarım 0 0 Yorumla