Sürekli aynı muhabbetler ve sürekli aynı sorular sorulursa olacağı buydu. Üst üste internette aynı konular ve aynı kışkırtmalar dönüyor artık insanlar bunlardan sıkıldı. Böyle devam ederse çok büyük kavgalar çıkar. B. kunu çıkardılar.
Bu fotodakini yapan adama helal olsun elleri öpülesi biriymis haketmis dayı... kalıplasmis artik telefonunu cıkar muhabeti biz ne ara bukadar sacma zihniyetli mantıksız millet haline geldik yazık yeminle
Eski kafa insana anlayışla, fikrini değiştirecek düzgün bir cevap verilir. Türkiye’de yaşıyoruz ve ailemiz büyüklerimiz tamamen bu kafa yapısında. Yanlış düşünüyorsa doğrusunu doğru şekilde göstermeli. Orada telefonu o şekilde amcanın ağzına iten delikanlının yanında olsam o telefonu g*ttne sokardım.
Telefonu aha şu magzadan çaldım emekli mağaşını da ver seni keserim işte ülkenin duru mu bu şimdi anladın mı moruk 😂😂😂 sadece rol yaptım böyle biri değilim 😂😂😂