- +1 yıl
Bu soruya uzun uzadıya bir cevap gerekir ve yığınla teori var bu konuyu inceleyen ama nacizane cevabım müslümanlığı içi boş bir yaşam tarzına çevirmeye çalışan kesimler var ve müslümanlarında buna cevabı
Kötünün kazanması için iyinin bir şey yapmaması yeter olarak teşekkül ediyor02 Yorumla- +1 yıl
Korkmak selamet getirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Müslümanlığa kafa yormak yerine "insan" olmanın kaybına, vicdani yoksunluğa, merhamete ve saygıya odaklanmak gerek.
Din her şeyin çözümü değildir.02 Yorumla- +1 yıl
Hmm, peki.
- +1 yıl
Ben de şimdi onu sorguluyordum. Kaybettik dini imanı.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok daldık dünya nimetlerine, hele telefonlar hepten unutturuyor.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hersey din ile yapılan siyaset yüzünden oluyor diyanet çıkıp bi kız babasına helal derse ister istemez oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece bu değilki her kesimden oluyor. bak genç kızlara erkeklere zina ile el ele hiç tereddüt ve korku duymadan zina küüçük bir örenk olarak kalıyor dier katliamların yanında. bir de din ile siyaset zaten eskiden farklı kavramlar değildi müslüman bir toplum allahın kurallarına göre yönetilmeli ki. insan eli bir siyaset anlaşmazlıklara yol açmasın bizler ne zmaan hayatımızdan şeriat (allahın kurallarını) çıkardık işte ozmn din siyaset günah haaram ... paldır küldür devrildik hala devriliyoruz
- Cevap sahibi+1 yıl
:) daha iyi günlerimiz
- +1 yıl
Siyasal islam yüzünden.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hiç Müslüman olmadım ki kaybediyim🤷♀️
00 Yorumla - +1 yıl
Zaten hersey dinden uzaklasmamizla basladi
01 Yorumla Özene özene özümüzü kaybettik
01 YorumlaGüzel soru
02 Yorumla
Detaylı bilgi