Nisanda bana getirilen bohca tam bir rezalet sizce neden oysa guzel ve sevilen de bir insanim cidden urfalilar adet mi bilmiyor?

Ne nişan yüzüğü ne ceyizde bana hicbir sey sorulmadi bir kolye secti o kolye degil secmedigim diger kolye alindi. Alinan elbiseler 40 42 beden ic camasirini 90 beden almislar ben 36 bedenim. Bohca deseniz A101den atletler alinmis gelin terligi ev terligi. Alinan gomlek pazardan alinmis gibi. Sabahlik cok ucuz görünüyor ve 40 beden yani insan hic mi sormaz her sey ucuzluktan alinmis gibi ve ben hicbirine sesimi cikarmadim sevdigim adam icin o da boş ver sen kimseyi üzme ben sana hepsini alicam dedi. burada 1500 tllik bir alisveris yaptik sadece burada alinanlari ben seçtim insan ic camasir bedenini de sormaz mi bir de ailem hicbir seyden kacmadi evet bizim maddi durumumuz onlardan iyi ama biz o durumda olsak bile geline yapilan bohcada her sey marka olur kaliteli olur bu degersizlik urfalilar bir de baslarinda oyali guzel yazmalar var bir de benim bohcamdakileri gorseniz, kiyafetleri guzel ama bana koydukları cidden asla giyecegim tarzda degil. Ve sonra eltim kalkip benim nisanim niye boyle olmadi diye sitem ediyor nisani da yapan biziz yalniz hicbir masraftan kacmadik cok guzel bir söz Nisan yaptik siz olsaniz ne yapardiniz? Hala düşündükce cildiriyorum ve her sey icin tesekkur edip sustum sadece.
Nisanda bana getirilen bohca tam bir rezalet sizce neden oysa guzel ve sevilen de bir insanim cidden urfalilar adet mi bilmiyor?