Çok yoruldum napıcam bilmiyorum artık?

Yurtta kalıyorum. Odada 5 kız kalıyoruz. 2 ay oldu herkes birbirine alıştı kanka moduna geçildi yani. Ben çok utangaç biri olduğum için kendimi açamadım onlara. Birlikte geziyoruz odaca haftasonu çıkıyoruz falan. Ben o kadar sessizim ki bazen benim varlığımı unutuyorlar. Odada her şeyi yapmaktan çekiniyorum. En basiti aldığım bir kıyafeti denemeye bile utanıyorum. Oda boş olunca deniyorum. Bana asla kötü davranmıyorlar. Ama mesela sessiz olduğum için biz gözlerimizle anlaşıyoruz falan diyip gülüyorlar. konul bizimle üzüldüğünü sevindiğini anlat falan diyorlar. Zaten utangaç olmaktan rahatsız oluyorum bide onlar beni iyice bu kalıba sokunca başka türlü asla davranamıyorum. Beni sessiz olarak tanıyorlar şimdi bunu diyemem falan filan. Beni hiç tanımıyorlar aslında. Zaten beni ailemden başka gerçek anlamda tanıyan yok. Arkadaşım da yok. Hatta babamdan bile biraz çekiniyorum. Çok saçma bu kadar utanmam ama olmuyor yrnrmiyorum. Az önce 3 ü yemeğe indiler. Benim varlığımı unuttular sanırım bana söylemediler bile. Belki de yanlarında dut yemiş bülbül gibi birini istemedikleri içindir bilmiyorum. Gerçekten o kadar kötü hissediyorum ki hayatımın böyle geçmesini istemiyorum 21 yaşındayım en güzel yaşlarım napıcam bilmiyorum
Çok yoruldum napıcam bilmiyorum artık?