Babam evlendi ve evlendiğinden beri benimle doğru düzgün ilgilenmiyor, konuşmuyor, aramıyor, sormuyor. Yani umrunda değilim artık. Kendisine yemek yapacak, temizlik yapacak birini bulduktan sonra beni takmamaya umursamamaya başladı. Annemde evli ama onun böyle yapmayacağını biliyorum. Anneme taşınmalı mıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
imkan varsa tek başına eve çık, o şekilde destek olsunlar sana. annenle ve esiyle daha önce yaşamadıysan belki rahat hissetmezsin
İmkanım yok maalesef. Onlarla kaldığım zamanlar oldu ama sorun yoktu aramızda. Tabi kendi evim gibi rahat edemem ama bilmiyorum babamın böyle yapmasından iyidir
Kendin yasa imkanin varsa Ikiside oendi hayatlarini kurmus Yazik evlatlarini unutmuslar Allah islah etsin
İmkanım yok maalesef keşke olsa
Anladim canim O zaman annenin yanina git 🌺
Senin kararın ama bence kendi öz düzenini kur derim
Daha 18im kendi hayatımı hemen kuramam ki
Okumak bunun için önemli bir adım ve paravan
Yaşın kaç minik kusum
Şimdi nerede kiminle yaşıyorsun
18 babamla yaşıyorum annem farklı şehirde
Tam kırılgan olduğun yaş
Kötü olmuş
Sahipsizlik çok zor şey 😞
Öyle gerçekten. Zaten annemden uzak olduğum için ilgi görebildiğim tek kişi babamdı o da umursamıyor artık çok dışlanmış hissediyorum evde. Ayrıca onlar yüzünden birkaç kere hiç bağırmadığı kadar bağırıp kızmıştı da
Ah minik kusum ah
İnsanların bu nankörlügu...
Kimisi evladım yok diye şikayet eder
Kimisi evladin kiymetini bilmez...
Kız çocuğu sahibi olmak...
Dünyanın en büyük nimeti bence
Ama baban nankörlük yapiyor
Kıymetini bilmiyor senin
Okulun var mi
Annen ile iletişimin var mi
Babamın yaptığı gerçekten de nankörlük. Daha 12 yaşında başladım onun için bir şeyler yapmaya. Ütüsünü yaptım temizliği yaptım sabah akşam yemeğini hazırladım ama onun yaptığı da bu işte. Okulum bitti üniversiteye hazırlanacağım. Annemle konuşuyoruz
Minik kusum bazi insanlar tuhaf oluyor
Tuhaf garip nankör...
Sana tavsiyem; annenin yanina git
Oku ve kendini kurtar olur mu
Kimsenin kimseye faydası yok bu zamanda...
Herkes kendi canının derdinde...
Şu an neredesin
Annen hangi şehirde
Aslında anneme de gitmek istemiyorum. O da kendi düzenini kendi hayatını kurdu sonradan dahil olmak istemiyorum. Hem de her şeyim tüm düzenim burada bırakıp gitmek çok zor olacak benim için ama burada kalmak da zor napıcam bilmiyorum. Ben denizlideyim annem İstanbul'da
Minik kuşum Seni anlıyorum kolay bir tercih değil lakin bazen bazılarımızın Hayatı daha zor olabiliyor bazen bir şeyleri seçerken seçmek zorunda kalıyoruz istediğimiz için seçmiyoruz dediklerin doğru Annenin de bir düzeni var şu an bulunduğu şehirde kendine ait bir çevrende var arkadaşların gibi ama babanın yanında mutlu olmak pek mümkün gözükmüyor Annenin yanında daha mutlu olacaksın sanki annen ile konuşup o yüzden İstanbul'a gitmeni tavsiye ederim Annene sordun mu peki gel diyor mu sana hiç onun durumu nasıl Babanın durumu nasıl maddi olarak
Haklısın bazen bir şeylerden vazgeçmek gerekiyor. Annem hep diyor zaten gel yanıma diye ama orada kalırsam babamın beni direkt sileceğini ve kin güdeceğini biliyorum. Maddi durumu annemin daha iyi
Baban ile konuştun mu peki hiç
"Bazı şeylerinden rahatsız oluyorum
Böyle yapmaya devam edersen eğer
Annemin yanına giderim
Ve beni kaybedersin" diye...
Annen babam memur sanırım
Doğru mu
Söylemiştim benimle artık ilgilenmiyosun konuşmuyosun diye birkaç gün dikkat etti sonra yine aynı. İşi düşmediği sürece konuşmuyor. İkiside memur değil ama annemin kendine ait dükkanı var
Tekrar ve son bir kez daha konuş olur mu
"Böyle yaparsan annemin yanina gideceğim
Çok kiriyorsun beni" diyerek..
Belli ki babanda merhamet ve empati damarı eksik...
Bu arada içerden konuşmak ister misin minik kusum
İstek atıyorum
Bir danış annene istersen, belki üvey baban ile yıldızların barışmaz.
Onunla aramızda sorun yok ya
En doğrusunu sen biliyorsun olayın içinde olan sensin
Tek eve çık kafan rahat olur
Param yok
Taşın
Babanın yanında kal
Başka çocuğu mu var
Hayır
Karısıyla mı ilgileniyor hep
Taşın
Taşın