Erkekler en büyük düşmanımız onlar yüzünden özgür değiliz
Kadınlar bu saygısızlığı nasıl normal görüyor?
Erkekler en büyük düşmanımız onlar yüzünden özgür değiliz
Çok haklısın, benim ailem o kadar katı değil, yurtdışında tek başımıza eğitim vs. görüyoruz, çalışmamızı istiyorlar maddi olarak özgürlüğümüzü kazanmamızı isterler, arkadaşlarla tatile vs.çıkıyoruz, erkek arkadaşa da bir şey demezler ama cinselliği tam anlamıyla tabu olarak görüyorlar. Bakire değilim ama ailem bunu duyarsa büyük olay olur. Türkiye'de çoğu kişi gençliğinden beri bu tabularla büyüdü ve normalleştirdiler. O dönemler çoğu kadın bakire olması gerektiğini düşünür ve sorgulamazdı, bakire olmamak büyük bir olaydı ve çocuklara da kendi zihniyetlerini aşılarlardı, zincirleme yobazlık işte. Şimdi kadınlar daha akıllı sorguluyor ama toplumun çoğu hala yobaz. Bizi yetiştiren bu toplum kuklalarıyla aramızda ciddi medeniyet farkı oluştu. Y ve Z kuşağı ciddi çatışıyor. Gençlerin başına başta aileleri sonra onların yetiştirdiği yobaz çocukları bela. En iyisi yabancı biriyle birliktelik, Türkiye'de kültürlü medeni insan bulmak çok zor. Kadınlarda bir tuhaf bu ülkede, tabii buna sebep ataerkil yapı ama bazı kadınlarda çok bağlı bu kültüre resmen hoşlarına gidiyor. Ben ailemle çok tartışıyorum bu konuyu artık utanıyorlar cinselliği kadınlara tabu gördüklerini söylemeye,çünkü psikolojik baskı yapıyprjm artık cahil, eğitimsiz ve medeniyetsiz ezikler olarak görüldüklerini söylüyorum. Onlarda biz böyle düşünmüyoruz ama toplum böyle maalesef, kadınların başına neler geliyor görüyoruz bahaneleri uyduruyorlar vs. Yabancı biriyle evliliği onlarda istiyor aslında ama tam anlamıyla bu kültüre adapte olmuşlar bu yüzden bu ülkede mutlu olmak için bu kurallara uymak gerektiğini düşünüyorlar.. En kısa zamanda ailemden kurtulmak dileğiyle..
Kültür öyle diye cahil yobaz kötü erkekler yüzünden kadınlara baskı yapmak büyük haksızlık. Hiç bir erkek bakire kadını hak etmez. Ben de yurt dışında yaşıyorum çok şükür Türk erkekleri yabancı kadınlarla yatıyor herkese övünerek anlatıyor sevgili yapmış bakire olmayan kadın hayat kadınıdır diyorlar açık gördüğü kadına bana verir sanıyorlar kendi yaptıkları ahlaksızlığı asla görmezler ama kadına ahlak bekçiliği yaparlar erkekler cinselik yaşıyorsa kadın suçludur kadında vermeseydi derler. Erkek aldatır kadına yuva yıkan metres derler kadın aldatır o erkeğe asla yuva yıkan metres kadının yuvasını yıktın demezler aldatan erkeği bile savunur masum görürler. Kadını taciz eden açık giyinen kadına laf atan küfür eden erkek değil kadının giyimini suçlarlar kötü zihniyetliler yüzünden tecav şiddet var kadınlar ben bakire olayım yoksa namusum bozulur kimse beni almaz diyip kendini ezik gördüğü süre erkekler çok ezer kadınları. Kadınlarda çok suç var erkeğin istediği eş köle gibi oluyorlar erkek beni sever sanıyorlar birden fazla çoçuk yapıyorlar erkekler babalık bile yapmıyor toplum babalara asla laf etmez zaten. Evli kadın bakımlı fit olunca bu kesin kocasını aldatıyor derler bakımsız olunca kocan seni aldatmakta haklı derler kadının düşmanı kadındır kadın kadını kıskanmaktan kocasının aldatığını görmüyor affediyor böyle cahil kocasına laf etmeyen kadını suçlayan çok ezik kadın var
Kesinlikle. Sırf erkeğe yaranabilsin evlensin diye başka yoldan seks yapan kadınlar tanıyorum, zaten herkes yolunu bir şekilde bulmuş hala bekarete takılmaları komik. Kadınların böyle erkeklere yüz vermemesi lazım ki akıllansın onlarda isyan etsin bu kültüre. Kendi yaptıklarının cezasını çeksinler. Kendileri o kadar yetersiz ki, utancını sadece kendi bilsin diye kadınları ezmek ve tecrübesiz istiyorlar. Avrupai bir kadın olursa kendilerine bakılmayacağını çok iyi biliyorlar, bu yüzden kadınları aşağı çekmek için hee yolu deniyorlar. Yazık valla kaçmak lazım buralardan, Araplaştık iyice
Kadınlar böyle erkeklerle evlenmese görücü usulü olmasa böyle erkeklerin nesli tükenirdi zaten. Kadınlar kendini çok ezdiriyor erkeklerin baskına karşı gelmiyorlar. Yurt dışında yaşayan Çoğu evli Türk erkeğin yabancı sevgilisi var bazılarında onlardan çoçuğu var. Türk erkeği Rus kadın için karısını çoçuğunu sokağa atar böyle olaylar çok duydum. Yabancı kadınlar objem Türk kadın kölem olsun Türk kadını ile sırf bakire ve hizmet etsin diye evlenirler. Birde bazı kadınlar zarım benim özelim kocam tecrübeli olsun diyorlar erkeklere genel evine gidin diyorlar böyle ezik kendine saygısı olmayan kadın olduğu süre kadınlar çok ezilir. Erkekler bakir olmadığı halde bakire istiyor bana tapar sanıyorlar kadın el değmemiş olunca bakir olmayanı kabul ediyor aptalar işte
Cevap
5Cevap
Bu ülkede kadınları kanser eden ortadoğu kültürü maalesef.
Erkeklerin suçu bu
Tabi erkeklerin suçu da temeli cehalet. Sabırlar dilerim.
Bakir olmayıp bakire istiyorlar yatığı kadınlara kaşar diyorlar erkek yüzü görmemiş kadın istiyorlar
haklısın maalesef aileler sorgulamaması gerektiğini öğütlüyor kızlarına.
Her kızı kendiniz gibi sanmayın herkese verecek değiliz
Baba deme o kişiye annene üzüldüm
Toplumun gerici tayfasını eleştirdiğin için üstüme alınmadım. Rus sevmemizin sebebi sarı saç ve uzun bacaklardır bana göre. Bu sorunu da tüm erkeklere ve ailelere yıkman çok saçma.
Gidin rusla evlenin esmer kadınla evleniyorsunuz çünkü esmer kadını kadınsı bulmuyorsunuz. Aynen her Rus’un uzun bacakları var. Rus seviyorsunuz diye Türk kadını aiapılamaya hakınız yok bizde Türk erkeğini beğenmiyoruz tip yok boy yok karakter yok
Rusla Ukraynalı ile video çekip kendi ülkesindeki kadınlara aşalığılıyorlar
Ne alaka? Türkler esmer mi? Sarışınların çok olduğu ülkelerde de İtalyanlar ve ispanyollar daha çekici gelir. Çünkü onlarda esmer olmadığı için daha çekici gelir. Rus seviyorum diye bişey demedim. Türk kadınını aşağılamıyorum. Senin Türk erkeğini beğenmemen senin görüşün. O videoları ben de izledim. Ülkedeki kezbanlardan bıktıkları için kendi standartlarında kadın aramaları normal ama aşağılama konusunda katılıyorum
Erkekler önce bi aynaya baksın kendi standları derken? Kendi ülkesindeki kadınlara Kezban demek mi? Kendileri kekonun pisliğin teki
Hangi Türk kadını yabancı erkekle video çekip Türk erkeğini aşalığılıyor? Kesin Türk kadını ile evleneceksiniz yazık
Türk erkeği esmer esmerden soğutuyorlar insanı onlara bakınca
Kadınlar gidip ne kadar keko ve mağara adamı varsa birlikte olduğu için normal olan erkekler umudu dışarda arıyor bu erkeklerin suçu değil. Kezban dediğimiz kitle erkeklerdeki kekoların kadın versiyonudur. Aşağılanan Türk kadını değil kezban olanlardır. Normal bi Türk çıkarsa karşıma neden evlenmiyim. Ar*plar ve k*rdler esmer diye Türkler esmer olmuyor. Kendimi bilmeyecek kadar aptal değilim. Beyaz ve kumral olduğum gerçeğini senin f*minist düşüncelerin değiştiremez.
Pardonda yabancı kadınla video çekip kadınları aşağılarım neresi normal o erkek ne? Abazanız teki
Abaza onlarda
Feminist mi? Erkeklerin kadınlara karışmasını aşağılamasını normal görmüyorum
O zaman erkekler kaşar seviyor diye bize Orp olalım nasıl?
Her suçu kadına atıyorlar pes ya
Video çekip Türk kadınla dalga geçiyorlar aynen tek Türk kadını Kezban yabancı kadınlar melek aynen Türk erkeğin ne olduğunu iyi biliyorum uzak olsunlar bizden
Kadınla dalga geçmek ne ara adamlık olundu
Ben aşağılayan adama normal demedim. Abazalık kişiye göre değişir cinsiyete göre değil. Sen f*ministin tekisin. Erkekler kaşar sevmiyor. Tüm suçu kadınlara atmıyorum. Video çeken 3-5 kişi var diye tüm erkekleri kadın düşmanı yapan sen değil misin? Sana meraklı olan da kimse yok. Karın ağrın da bu yüzden zaten. Kadınla dalga geçmek adamlık demedin. Bak tek seferde cevap yazılabiliniyor.
Ülkedeki kezbanlarla baktıkları için kendi standlarına göre kadın aramaları normal demişsin? Kadına Kezban diyen erkek çok mu iyi? Türk kadın istemiyorsalar insan gibi hakaret Kezban demeden hayatına bakar
Kekolardan bizde bıktık tiplerine bakınca insanın cinselikten erkekten soğuyor iyi ki yurt dışında yaşıyorum diyorum yabancı erkeklerin yüzü Nur inmiş Türk erkeklerin …
Ülkedeki kekolardan bıktık diye gidip yabancı erkekle video çekip Türk erkeğini aşalayacam tamam. Çevremdeki tüm yabancı erkeğe Türk erkeğin nasıl biri olduğunu anlayacam. Tamamdır artık anlatıyorum
Yabancı arkadaşlarıma anlatacam bıktık kekolardan kadınlara saygısı olmayan erkeklerden. Türk kadını insan yerine koyman pislerden kendi annelerine saygıları yok
Kadın: off şu çocuğa bak. Birsürü suç kaydı var, şiddete meyilli, maço gibi ama sinir hastası off ben düştüm... Bi süre sonra...
#bilmemşukadıniçinadalet diye paylaşımlar yaparlar. Ya sen serseri diye baktığın tipler yüzünden iyi çocuklar birisini bulamıyor ve umudu dışarda arıyor. Sorun o herifin sinir hastası olmadı değil. Kadının o sinir hastası herife bile bile kendini teslim etmesi. Bıktım ya sizin bu iki yüzlü hallerinizden. Kekolara, kezbanlara ve senin gibi f*minist yaratıklara lanet olsun.
Kimse sana yüz vermiyor demi?
Benim Türk erkeği ile işim olmaz yabancı erkeklerle sadece takılıyorum
Türk erkeği maço kadını kısıtlayan bir tip
Bana yüz veren yok demedim. Konuyu saptırma. Kimse senin için kudurmuyor zaten. Ulan ben de diyorumki kadınlar maço tiplere yüz vermese bunlar kendini düzeltecek zaten. Kadınlar bu tiplere yüz verdiği için bu davranışlarını doğru sanıp devam ediyorlar aynı hareketlere. Kadını kısıtlama ise Türklere göre olan bişey değil. Türk olmayanlar ve muhafazakar aileler ayrı tutman gerekirken sen modern Türklere de laf atıyorsun canım f*minist
Bir kadın için mi erkekler karakterini değiştiriyor
Öyle birinin düzelmesini mi beklesin terk etsin öyle erkeği
Benim işim olmaz öyle insanlıktan çıkmış erkekle kadın onun kötü pis biri olduğunu biliyorsa acımam kadına o zaman
Teşekkür ederim umarım sizde kendinize göre birini bulursunuz
Kızlar bulaşık makinasıdır erkeklerin kölesidir onların en büyük zevki TV izleyerek çay içmektir
Sen nesin? Kadının doğurduğu erkek kadından üstün mü oluyor
Annene saygın yok
sakin ol kızma bukadar alışık bizimkiler
O kadar haklısınki
Kadınlar kötü erkek seviyor diye kötüyüz diyorlar bahaneye bak erkek Orp seviyor diye bizde Orp olalalım nasıl? Karakterim kalbim içim kötü demiyorda
Yani senin yaş kaç
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?