Onlarla bir yaşarken benimle ilgili eşime bir çok kotu soz söyledi çoğunu duydum çoğunu eşime sorduğumda zorla agzindan aldim
Baska birini bulamadin mi daha güzel biri olsa iyi olurdu vs
Biz eşimle tanıştığımız zmanlarda da annesinin dedikleri şuydu
Ee bu kısa boylu uzun buluruz sana kendi kültürümuzden olur daha iyi anlaşırız bu kiz sana uygun degil vs
Kayinvalidem kendine dünür seçme derdindeydi oğluna eş değil
Zorla eşime kredi çektirdiler kendileri çalışmıyordu
Beni de işe gönderdiler kendilerine bakmamiz için
Halbuki gencler kendileri de çalışabilirdi
Eşim akrabalarina hep bu kiz bizi sevemedi istemedi dedi hep beni kötüledi
Yapmacık biri olmadığım halde yapmacik dedi
Sirf beni eşime kötüleyip ayirmak için anneler haklıdır benim dediklerim çıkar demis
Beni birilerins sordurmus üniversitede okurken beni orada burada görmüşler mi diye
Gezmeyi bile seven biri değilimdir
Daha durmuyor iftira atmaya çalışıyor
Oglum senin karinla ilgili bi sey duyduk bunu sana soylemeyiz diyip eşimin de aklina kurt düşüruyor ki ben eşime geçmişimden bahseden biriyim
Ondan bundan yalakaaaa anasindan duyacağı bir şey olursa yanlis anlamasin
O kdr parami paylaştım mesai yapardım tatil gunumde gec uyaniyorum diye evinde her seye yardim ederdim birak birak yapma elleme ben yaparim derdi eşime sirf karın hiçbir sey yapmıyor demek icin
Esime beni kotulerdi
İsten gelip kahvaltılarıni bile ben hzirlardim kendisi hanımefendi kahve keyfini yapardi saat öğlen bire yakın uyanirdi daha neler neler...
Simdi yapmacik olup yapılanları sineye cekmemi istiyor evime girip çıkabilmek için
Torunu olursa görebilmek icin esime de belirttim eger amacı barışmak ise ben sildim anneni dedim. Bitti o kişi benim için çünkü yine esimle arama girmeye çalışacak
Baska birini bulamadin mi daha güzel biri olsa iyi olurdu vs
Biz eşimle tanıştığımız zmanlarda da annesinin dedikleri şuydu
Ee bu kısa boylu uzun buluruz sana kendi kültürümuzden olur daha iyi anlaşırız bu kiz sana uygun degil vs
Kayinvalidem kendine dünür seçme derdindeydi oğluna eş değil
Zorla eşime kredi çektirdiler kendileri çalışmıyordu
Beni de işe gönderdiler kendilerine bakmamiz için
Halbuki gencler kendileri de çalışabilirdi
Eşim akrabalarina hep bu kiz bizi sevemedi istemedi dedi hep beni kötüledi
Yapmacık biri olmadığım halde yapmacik dedi
Sirf beni eşime kötüleyip ayirmak için anneler haklıdır benim dediklerim çıkar demis
Beni birilerins sordurmus üniversitede okurken beni orada burada görmüşler mi diye
Gezmeyi bile seven biri değilimdir
Daha durmuyor iftira atmaya çalışıyor
Oglum senin karinla ilgili bi sey duyduk bunu sana soylemeyiz diyip eşimin de aklina kurt düşüruyor ki ben eşime geçmişimden bahseden biriyim
Ondan bundan yalakaaaa anasindan duyacağı bir şey olursa yanlis anlamasin
O kdr parami paylaştım mesai yapardım tatil gunumde gec uyaniyorum diye evinde her seye yardim ederdim birak birak yapma elleme ben yaparim derdi eşime sirf karın hiçbir sey yapmıyor demek icin
Esime beni kotulerdi
İsten gelip kahvaltılarıni bile ben hzirlardim kendisi hanımefendi kahve keyfini yapardi saat öğlen bire yakın uyanirdi daha neler neler...
Simdi yapmacik olup yapılanları sineye cekmemi istiyor evime girip çıkabilmek için
Torunu olursa görebilmek icin esime de belirttim eger amacı barışmak ise ben sildim anneni dedim. Bitti o kişi benim için çünkü yine esimle arama girmeye çalışacak
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon eşim değil eşimin annesi akrabalarına beni kötüledi ben onları sevmiyormusum
Allah var eşim beni hep savundu hep saygi gösterdi hic ezdirmedi
Allah var eşim beni hep savundu hep saygi gösterdi hic ezdirmedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar