Arkadaşlarım ile kahvaltıya gidicektim. Sabah uyandık bana diyorki bari bana bir kahvalrı tabağı hazırla öyle çık. Dedi bende elim yok mu senin kalk hazırla be dedim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılDengelerin oturması gerekiyor. Düzgün bir sevgililik olmadan direkt karı koca olunca, kocalar genelde karısından eski dönemde olduğu gibi hizmetçilik bekliyor. Oysa sevgililik dönemi bu şekilde geçirilse zaten dengeler otururdu. Senin arkadaşlarınla kahvaltıya gitmen normal olurdu, o da kendi kahvaltısını hazırlamayı belki yük görmez ve öğrenmiş olurdu. Burada önemli olan şey sevgi. Senin ona sevgin olsa, kahvaltısını hazırlar öyle giderdin. Onun sana sevgisi olsa belki daha anlayışlı olabilirdi. Birbirinizi anlamadan yaşıyorsunuz bu evliliği. Mesela bugün pazar, adamın tatil günüyse, madem sen kahvaltı için dışarı çıkıyorsun arkadaşlarınla beraber, onun 1 gün olsun tatilinde kahvaltısını hazırlayıp bırakmak zor olmasa gerek.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet boş konuşmuş bir arladaşae sağol
- +1 yıl
Sizden boşu yok valla, vaktin olursa bir ara kendi haline acı.
Soran+1 yılBen boş değlim bir mesleğim var diplomam var onun haricinde butiğim var kendiniz gibi ev kızı sanmayın
- +1 yıl
Beynin yok.
Soran+1 yılXjsjdkdkkd ispat eden belgelerim var tatlım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu soranın yorumlarını okurken midem bulandı o kadar igrenç egoist bir kadın ki kendisiyle asla ama asla bir ömür geçirilmez. Biri sevmediği yorum yazınca hemen yok şu kadar dil biliyorum yok kaç tane üniversite okudum yok şu kadar ülke gezdim falan öğh okurken bile ne kadar itici kibirli biri canlandı aklın almaz. Kocana kahvaltı hazırla sonra ne tamam ye belki o kadar ülke gezdiğin için yabancı usül kahvaltı hazırlarsın. Ya da keşke gastronomi de okusaydın uzaktan , o zaman güzel bir kahvaltı hazırlandın.
08 Yorumla- +1 yıl
Birde avukatmis hasbam
- +1 yıl
Zaten bu kocasına kahvaltı hazırlasa adamın midesi bulanir
Soran+1 yıl@cigdemakgun ahahah genelde gündelikçi hazırlıyor kahvaltıyı ama eşim benim elimden hep çok beğenir. 😃 Bu kadar önemseyip her yoruma atlaman sevindirdi beni boş hayatına bir heyecan kattım 😃😃
- +1 yıl
burada boş boş eğleniyorsun sen bu kafayla dosyalara nasıl bakıyorsun anlam veremiyorum. Allah senin eline düşürmesin kimseyi.
- +1 yıl
Kıyamet alameti işte. Cahillerin eline geçmiş kalem
Soran+1 yıl@cigdemakgun djdjdjdj orta okul mezunu konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılHerkese cahil muamelesi yapan okumuş olacağına okumamak daha iyi sen ne iğrenç bişeysin ya bide Adalet senin gibi birinin elinde vay halimize
Soran+1 yılSende cahilain
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
30Cevap
Kadın olarak eşimize yardımcı olmayı severiz ama bunu hizmet anlamında dile getirdiklerinde hiç hoş olmuyor ve dediğin gibi kavga çıkıyor. Eminim güzel bir dille söylemiş olsa veya alelacele evden çıkmıyor olsan hazırlardın.
30 Yorumla
+1 yılHaklıyı haksızı bir kenara bırakıyorum. İnsan eşine veya sevgilisine böyle bir durumda onun istemesini beklemeden hazırlamalı bence ya, bu hem kadın hem de erkek için böyle benim gözümde. Dışarıda kahvaltıya giderken evde kalana bak başının çaresine demek bencillik bence..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gitmeniz de hiçbir sıkıntı yok efendim tabiki gidebilirsiniz.. Yani kırıcı sözlerle değilde ben arkadaşlarımla kahvaltı yapacağım.. Dolapta her şey var sen de kendine hazırla idare et deseydiniz belki kalp kırılmazdı.. Sonuçta her zaman değil ayda yılda bir çıkarsınız sanırım.. Bunun için de kalp kırmaya gerek yok..
00 YorumlaYani herşeyde kadınlara inanılmaz tabi ama ben yinede öyle diyemezdim kahvaltısını hazırlar öyle çıkardım
20 Yorumla
+1 yılO arkadaslariyla kahvaltiya giderken bana hazirlayip birakiyorsa ben de hazirlarim sorun yok. Ama ben ne karsimdakinden beklerim ne de ona hazirlarim. Ayda bir arkadasimla bulusucam niye evdekini dusuneyim bi de. Cocuk mu o
06 Yorumla- +1 yıl
Ozur dilerim abim affet
Soran+1 yıl@Maroj ne demiş kadın o giderken bana hazırlarsa demiş edepsizlik etmene gerek yok her şey eşt değil mi
Soran+1 yıl@Maroj hayır çok cahilsin yeti geldiği zaman kocamda bana hayır der. Evlikik istemediğin şeylere evet demene sebeb oluyorsa işte o seni bitirir. Psikoloji diyor.
+1 yılHaklisin ne var alsin dolaptan yesin zor bisry degil arkadaslarin bekliyor sonucta bigunde kendi hazirlayabilir
10 Yorumla
+1 yılSaygısızlık etmişsin. Kahvaltı hazırlamak kadının görevidir. Benim annem 50 yaşında hala sabahları babama kahvaltı hazırlar. Gel elinden bi su iç, ders al.
117 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin elinemi yapişir?
- +1 yıl
@simgee_yuuna Kızlar da gitsin çalışıp para kazansın evi geçindirsin madem. Kadın, erkek eşitliği. Kapakları topla yerden :D ;D
- +1 yıl
Geçindirebilir hersey ortaklaşa yapilir evlilik demek ciftin birbirine yardim etmesi demek ama siz erkekler evliliği şöyle algiliyorsunuz... kadinlar her daim erkeklerim hizmetinde olmali dediğini yapmali ve dişari çikmamali
- +1 yıl
@simgee_yuuna Dışarı çıkmamalı mı? Bizim kuzenin eşi her gün arabayla annesinin yanına gidiyor, gezip duruyor. Evliya Çelebi bile onun kadar gezmemiştir :D
- +1 yıl
Hee sizs göre çikmamali hayta kadinlarin nefes almasi bile günah öyle diyo erkekler
- +1 yıl
@simgee_yuuna Sen feministtin galiba. Bi tıbbi destek almanı öneririm.
- +1 yıl
Asil erkeklerin almasi lazim
Soran+1 yılEvet senin annen evde oturan bir kadın ama ben çalışan bie kadınım bu bir ha çalışmasam bile ben dışarı çıkıyorum ve o evde biraz saygı gösterir.
Soran+1 yılGelip burada kuzeninin karısına kadar giden bir aşşağışık adama ne denir ki..
- +1 yıl
Doğru diyosun bizde çalişiyoruz ve yoruluyoruz bide erkeğe hizmetmi edicez onlar hep yan gelip yatsin biz işten gelelim o yorgunlukla bide hizmet edelim yok öyle dünya
Soran+1 yıl@simgee_yuuna söyle çalışmasak bile Pzr günü evde kendi hazırlasın
- +1 yıl
Benim annemin çalışmadığını nerden çıkardın soysuz !!! Aileme laf edemezsin, haddini bil. Kocana söz geçiremiyorsan bize ne? Biz psikolok muyuz? Git bir psikolojik destek al. Senin burada aile sırlarını insanlara atlatman aşağılıklığın daniskası bence. Karı - koca olayları gizli olur öyle heryerde açmazsın mahremini, ben olsam boşardım direk seni. Kocan da boynuzlu gibi senin burada yazı yazmana izin veriyor. güzel kardeşim teki demek ki. Aile içindeki olaylar insanlara anlatılmaz, özeldir o durum. Ne bu genişlik? İyice zıvanadan çıkmış şimdiki kızlar. Sizi karı diye alanın beynini seviim.
- +1 yıl
Sadece kadinlar yemek yapmali diyen bir erkeğin aklindan şüphe ederim
Soran+1 yılÇok uzun yazmışşın sen kendin kadın çalışmıyorsa bunları yapsın yazmışşın beyinsiz adam oradan çıkardıı kendinle çelişme.
Soran+1 yılAhahaha kocam değil senin baban boynuzlu onun sebebi de kocam ve senin annen 😘
- +1 yıl
@simgee_yuuna Sizin evde yemeği baban mı yapıyor? İkinci kapağı da topla :D
- +1 yıl
@PoYRaZ_015 annemle ortak yapiyor
Hazırlanmalı ve değer verdikten sonra, akşama ben de senden sürpriz (çiçek, hediye vb şeyler) bekliyorum denmeliydi. Bunlar eşlerin arasında muhabbeti arttırır. Kadın erkeğin öküzlüğünde agresif değil akılcı olmalı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi mutfağa girip hazırlasın ne olacak yani bir kahvaltı alt tarafı zor değil
20 Yorumla Sen içinden gelerek hazırlamıyorsan ve böyle çemkirip, kapıyı çarpıp gidebiliyoraan ne demeye evlendin? Boşanın. sen evlilik hayatında ne mutlu olursun ne mutlu edersin.
014 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden sana hiç bir kadın bakmıyor
Soran+1 yılBak kardeşiö. Ben çemkiren birisi değilim. Hatta herkes çok sessiz olduğumu söyler ama nerede nasıl davranmsını bilmeyen kişikwre çok sinirlenierim evden çıkan insana bana kahvalru hazırla denmez. Eli yok mu? Erkek değil mi ! Zor mu çoçuk mu
Soran+1 yılSen diypsun ki istemediğin şeyleri yap !! Ben istemiyorum kahvaltı hazırlamak zorunda değilim ki kocam benim her dediğimi yapıyor mu sanki ! Hayır demek en büyük hakkınız
- +1 yıl
Ya neyse işine bak. Senin derdin saçma sapan bir şey. Burada absürt bir şey yazıp yorum yapanlarla didişmek, aklınca eziklemek derdindesin. Onu okudum bunu aldım diye kendini yüceltmeye çalışan bir eziksin. Ne hukuk biliyorsun ne insan psikoloji ne de insan hayatını. M. alın tekisin kısacası. Bb
Soran+1 yılİki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramamışşın çoğu cümlen devrik. Güldürme beni lütfen
Soran+1 yılAyrıca bir kadınla konuşmayı bilmek önemli. Profilde ki tipine bakıyorum da annen seni evladım diye tanıştırmaya utanıyordur kesin
Soran+1 yılAhahaha devrik cümle şiir ve söyleşi yoksa normal hayatta kullanılması hatadır. Gogleye baksan da rezil olmasan. Şu tipinle bana ezik demişşin anca gülüyorum. Amipe benziyorsun 😃😃
Soran+1 yılAmip tipin ile konuşmaya utanman gerekiyor bence 😃 hiç bir kadın sana bakmıyor fakir ve tipsizsin... Eziksin evde pinekle işte ezik herif 😃😃
Soran+1 yılAhahah vallahi etrafımda bana değer veren çok kişi var. Sen pazar pzar ezikliğine yan evde pinekle 😃
+1 yılNasil böyle rahatça kırabiliyorsunuz eşinizi? Çok acımasızsiniz.
22 Yorumla
Soran+1 yılİnsan biraz düşünceli olur ben gelemiyorum cahilliği
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığın büyük terbiyesizlik. Eşine bir kahvaltı hazırlamak zormu geliyor. Ondan sonra erkek niye böyle niye söyle diyoruz senin gibi bi kadının karşısında ne yapsın erkek? Yazık ya evliliği eşligi ne hallere düşürdünüz
014 Yorumla
Soran+1 yılAhahsu geldi köle 😃 evlilik neydi erkeğe kölelik etmek mi? Senin Gigi ezik ev kızlarının işi o bana yakışmaz
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir kadını evire çevire dövmek suç değildir bence ya
Soran+1 yılAhahaha beni kimse dönemez çünkü meslek olarak avukatım bırak kocamı şu an bile senden kadına şiddeti destekleme suçundan tazminat alırım. . Ezik herif seni !!!
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan avukat olabilmek değil insan olabilmek
Cevap sahibi+1 yılBende yüksek lisans yaptım. Diplomayla insan olunmuyo.
Soran+1 yılHa hem kocama paramı yediririm hemde kölesi gibi ev işlerini yaparım diyosun kadına şiddeti destekleyen sen ancak ve ancak doğuda doğmuş orta okul mezunu bir eziksin... Bunu kafana sok bozuk türkçen ve cümle kurma becereksizliğin seni ele veriyor ezik.
Soran+1 yılİnsanlık nedir? Kocaya kahvaltı koymak mı? ya da şiddeti desteklemek mi bir cevap versene
Cevap sahibi+1 yılSoru işaretinden sonra küçük harfle başlamışsin. Belli, kimin Türkçesi daha iyi
Cevap sahibi+1 yılAciyorum sadece senin gibi insanlara
Soran+1 yılAhahah kızım hadi git hem çalış kocan paranı yesin hemde seni evde kullansın köle. Kocanın ayağını da yıka ezik köle
Cevap sahibi+1 yılYikarim sana mi dert. Arada sevgi olunca Yikarim neden yikamiyim. Yeterki aramizda sevgi olsun
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler evlenmesin ya
Soran+1 yılBak kardeş sana insan yerine koyup tek bir yorum yapıcam bundan anlarsan ne alala : psikoloji diyorki insan istemediği şeyleri yaparsa köle olur. Kocamda bazen bana istemediği şeyler konusunda hayır der bende saygı duyarım aynı onun gibi çünkü insan seviyor diye herşeye evet derse benliği gider. Ve eşim bana hep anlatır eski karım sürekli benim aklımla haraket ederdi , sürekli her dediğimi yapardı bende zamanla ne de olsa bu yapar deyip onu hafife aldığımı fark ettim. Eğer ağır bir kadınnsan sınırların olmalı... Herşeye evet tamam dersen AA bu herşeyi yapıyor derler ve değerin kalmaz hazırlanıp kapıdan çıkan insana bana da bir kahvaltı koy denmez. Bu görgüye aykırı bir kere eşimde kabul etti dediğim gibi eşlik kölelik değildir. Gerektiği zaman hayır demektir yarın kocanın ayağını yıkarsan o adamın sana saygısı kalmaz. Seni ezik görür ne kadar seversen sev. Severse sevsin insan fıtratı kolay elde ettiğini , her dediğini yaptırdığını hep iter. Zoru seçer. Hep boşanan kadınları dinle aynı terane (çok sevdim ne dediyse yaptım şu saatte Kalkım söyle gecelik giydim böyle şunu yaptım ) o kadar yaparsan köle gibi efendi olur ezer seni... Bu nacizane tavsiyem. Ama sen istersen yarın eşinin seni ezmesini izle. İyi gecelwr
Soran+1 yılBenim gibiler ile evleniyor herkes sizin gibi köleler evde kalkyoe ya da boşanıyor
+1 yılHaksız olduğunu düşünüyorum yani ona bir kahvaltı hazırlayıp öyle de çıkabilirdin. Eşinin kalbini kırmışsın gönlünü alsan çok iyi olur🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılBen nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmeyenlere karşı çok kabauım ben bir kadınım o bir erkek
Evden çıkan birine bana kahvaltı hazırla denmez el yok mu bu kadar da yapmayın kızlar.
+1 yılHaksızsın, bu evliler de sanki osmanlıyla bizans evlenmiş gibi sürekli birbirine sataşma laf sokma var anlamıyorum aw
00 Yorumla
+1 yılTabiki haksızsın senden zor bir şey istememiş.. o senin kocan yahu siz ne ara bu hale geldiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir de k2ndi işinizi halledin
- +1 yıl
Burada düzgün üslup çok önemli söyleme tarzın kabaca ve yanlış yoksa erkeklerde hazırlamalı tabiki kahvaltı yemek bunlar sadece kadına ait görev olmamalı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiplomalı güzel bende iki diplomalı hatun olsam oynarım o kocayı hahah..
Iyi yapmissin. Kalksın hazırlasin. Hatta ceza olarak 1 hafta senin kahvaltı ni hazirlasin 😊😊10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılUfak tefek şeyleri büyütüp sorun çıkartma yım senden oda kendinizden taviz verin
00 Yorumla
+1 yılŞımartma sende bu kadar kendi kahvaltısını kendi hazırlasın işin olduğunda
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece bunu söylüyorum "Bir kadın kocası kendisinden razı olduğu halde ölürse cennete girer.”🤐
010 Yorumla
Soran+1 yılAhahshs kocam ona kahvaltı hazırla adım diye benden razı olmayacak değil bu bir ikincisi desene siz köle olun yarın cennnetee anca gidersiniz beyinsiz sin
Cevap sahibi+1 yılOzaman neden evlendin birine hizmet edince köle mi oluyor adam seninle evleniyor dörtdörtluk düğün altın eşya vs çalışıyor köle mi adam ozaman
Soran+1 yılEvet sen kölesin. Eizkzin insan istemediği şeyleri yaptığı zmaan köle olur bunu ben demiyorum psikoloji diyor eşler anlayışlı olmalı gerekince birbirine hayır demeli ayrıca senin gibi basit ev kızı değilim kendi işim var. Ve evlenirken berbaer aldık herşeyimizi iğrenç kültürün ile bizi bir tutma. Gel gelelim çalışmayan bir kadın bile olsam. Nerde nasıl davranacağını bilmek gerek dışarı çıkmak üzere olan insana bana şunu yap denme,.
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyor kim diyor ben evhanimiyim gayet süper işim var eğitim desek neyse sen bildiğini yap ozaman bize sorma ben sadece dinimizde olanı söyledim koca kız bana ne kiziyon
Soran+1 yılSen işin olduğu halde mi kocanın her dediğini yaparsın desene adam seni hem evde köle givi kullanıp hemde paranı yiyicek 😀😀 yazık lan
Cevap sahibi+1 yıl:) Allah eşine sabir versin ins
Soran+1 yılEşim şu an yanımda beraber okuyoruz iyi ki böyle herşeye evet diyen benliği olmayan karım yok dedi. İlk ezik karısı vardı onuda bu yüzden boşamış kocam 😀
Cevap sahibi+1 yılBirbirizi bulmuşsunuz ne güzel:)
Soran+1 yılSende. Birini bul evde kalmışsın
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙉🙊
+1 yılEşinle beraber gitme şansın varken neden arkadaşınla sürekli kahvaltı edecek zamanınız oluyor mu ki adamı geri plana atıyorsun
00 YorumlaHayat arkadaşına bir tabak kahvaltı hazırlamak bile sana zor gelecekse neden evlendin, sorabilir miyim?
016 Yorumla
Soran+1 yılDüşünerek mi konuşuyorsun hayat arkadaşım diye benim her dediğimi yapıyor mu mesele geçen ay perdeleri değişelim dedim olmaz az daha bekle dedi birbirimize hayır demek hakkımız siz kızları anlamıyorum evden çıkıyorsun ve kendine bir tabak hazırlamakta aciz bir insana kölelik etmek size hoş geliyor ama ben gelemem böyle şeye. Evlendim sevdiğim için onun her dediğini yapayım diye evlenmedim.
Soran+1 yılSen cidden kölesin. Sen benim kocamı ne tanıyorsun? Ne biliyosun parası benim kocamın çok hayır beyninden bir şey uyduemak nedir yahu? Erkekler sizin gihi herşeye tamam diyen basit kadınları sevmiyor zaten köle olmaya devam babanız evde kulllanıyoe sonra kocanız.
Soran+1 yılVallahi benim kocamın eski karısı varmış. Hep kocam anlatıyor. Ben ne dersem yapardı. Kendi bildiği pek yoktu. Bir vakitten sonra insan sürekli sürekli her dedi9ine evet diyenden sıkılıyor bak boşanan kadınlara sor hepsi ben ne derse yaptıö diyor işte beyni olmayan kadını kim ne yapsın
Soran+1 yılİyi geceler yarın ezik ezik köle köle kullanılacak kıymetli hemcinsim
Soran+1 yılAhahaha kudurup üst üste yazmak djej
Soran+1 yılSevdiğim insanı mutlu ederim eşim odada otururken ona meyve tabağı götürürüm biranda elimi atar omzuna masj yaparım mutlu etmek budur ama ben evden çıkmak üzereyken benden kahvaltı istemesi kendisi de yapabilirken bu zorunlu kılmadıe bunu ayırt edecek Yaşta olmalısın
- +1 yıl
19 yaşındayım ve elbette bunu ayırt edebilirim. Soru detayında da bu şekilde belirtmiş olsaydın çok daha doğru yorumlar alırdın ve kimse kimseye kötü bir şey söylemezdi; herkes haklı olduğunu anlardı çünkü. Fakat sen hem kendini düzgün ifade edemiyorsun hem de hemen küfre, alaya ve hakarete başvuruyorsun... Sen de en az benim kadar kudurmuşsun hem de; 2. kez iyi geceler deyip, sonlandırmak istediğimi belli ettiğim halde yazdığına göre...
Soran+1 yılİyi geceler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadın düşman başına. Sen kahvaltıya git oda tek başına kahvaltı yapsın. Evlenmeseydin o zaman kültürlü cahil
18 Yorumla
Soran+1 yılAbicim sen hasta mısın 😃 her zaöan kahvaltıya gitmem. Ayda yılda bir. Kocamda bazen kendi arkadaşları ile gider bunda ne var ,😃 3 hafta önce kendi arkadaşları ile hafta son5 tatil yaptı ben şey mi dedim sen tatile git bende evde tek başına yaşayayım cidden siz çok ezik hayatlar yaşıyorsunuz. İnsan arkadaşları ile kahvaltıya gitmesi kadar normal şey yok. Evde pinekliye pinekliye beyniniz gitmiş IBAN atın üç kuruş atayım sürünmeyin. sizde gezin 😃
Cevap sahibi+1 yılBen nereden bileyim senin hayatını. Sorduğun soruya göre cevap verdik Madem o da gidiyor tatile vs o zaman birbirinize trip atmayın. Ayrıca keşke paran kadar aklın olsaydı. Kaybol
Soran+1 yılAklımı ispat eden 2 diplomam var. Sende o da yok ama üzüldüm 😃 hayat mesele değil senin ezik hayatında evlensen bir yere gidemezsin demekki yazık
Cevap sahibi+1 yılGittiğimde anlık atarım belki bir yerin şişir 😉 10 diploman olsa ne olur saygı vicdan karakter olmadıktan ve insanlara tepeden baktıktan sonra hiçbir zaman mutlu olamazsın.
Soran+1 yılGiden insan buna bu kadar karşı çıkmaz sen kendini zeki mi sanıyorsun eziksin işte
Cevap sahibi+1 yılGitme demedim ki banane senden. Ben ne yaptıysam eşiminde yapmaya hakkı var.
Soran+1 yılAmca kıvırma. 😃 Öyle bir şaşkınlık ifadesi varki cümlen de sen git o da evde tek kahvaltı etsin.😃
Cevap sahibi+1 yılAmca mı 😂 tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay arkadaş ben olsam eve sokmam seni a q vallahi sokmam ben isteyceğim senden sen yok deyip kahvaltıya gidecen ha? Gününü mahf ederim senin ananın evinde soluklanırsın
16 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi ben senin gibi ezik fakir okumamış cahil bir adam ile evlenmem. İki üniversite mezunu 4 yabancı dili olan eğitimli bir kadınım bir çok ülkeyi gördüm ne işim olur senin gibi yazı yazmayı bilmeyen birisi ile üçüncüsü insanlar istemedikleri şeylere hayır derler. İlerde senin karın bence sana her konuda hayır der seni ciddiye bile alıcağını sanmam. Ayrıca bir kadını babasının evine anasının evine yollamak ne tazminat suçu boşanmayı isteyen sen olduğun için bir sürü nafaka ve tazminat ödersin. Gel gelelim son maddeye benim kendime ait bir evim var zaten anneme babam muhtaç değilim senin gibi köyden gelme ezikleri hayatında ana evi diye bir kavram var. Yeterince ezikledim zaten iyi günler
Cevap sahibi+1 yılUzaktan rahat rahat yazıp çizmek ne güzel 👍
Beni tanımıyorsun bile , bi sürü şey demişsin.
4 yabancı dil bilmen eğitimli olman bir sürü hakaretin seni kültürlü ve değerli mi kıldı?
Ben sizin gibi değilim evet köyde doğdum yetiştim maneviyatım zengindir değer verdiğim biri beni kırmasın isterim bende onu kırmam asla bilerek..
Her şey mükkemmel değil yani anlıyor musun?
Belki bu basit konu bile ayrılık getirmiştir çoğu zaman o anlamda dedim tabi sadece yazılanı görmekde farklı pencere , bende mutluluklar dilerim size eşine biraz anlayış göster olur mu değersiz hissetmesin.
Soran+1 yılGerçekten yazmaya yüz bulmuş 😃
- +1 yıl
okumak insanın cehlini alsa da, hamurda varmış senin merkeplik, o da sende kalacak bakii...
Soran+1 yıl@Sapik-savar merkeplik bir tek kendini geliştirmeyen sizin gibi işşsiz heriflerin kanında var hiç bir halta yaramayın kadınlardan herşeui bekleyin ezik heriflee
- +1 yıl
Padisahin sol d*sagi misin a*k sen kimsin de sirf kahvalti hazirlamadi diye onu mahvedip anasinin evine yolluyosun. Senle evlenene yazik. Senin gibi hanzo cahil magara adamlari yuzunden her gun onlarca kadin siddet gorup olduruluyor. Sizi nasil yetistiriyolar bilmem ki...
+1 yılArkadaşların erkek mi
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma
+1 yıladam seni boşaması lazım. aklı varsa boşar...
012 Yorumla
Soran+1 yılTazminatı nafakayı takar yoluma bakarım
- +1 yıl
alırsın 3 ün 1 i ni sen. boşanma kanunlarına iyi bak.
Soran+1 yılİkinci üniversite okurken hukuk okudum. Erkek boşanmak istiyorsa. Ve kadın aldatmamışsa v. b şeyler yoksa tazminat ödemek zorunda keşke gogleye baksan rezil olmazdın karşımda
- +1 yıl
papucumun hukukcus. kusurlu eş kavramını oku. hele ki burada yazılanları adam bulsa, tazminatı sen ödersin.
Soran+1 yılAhahah bizim avukatlar gurubuna attım hepsi güldü. Bak gerçekten çok rezilsin. Ha bu arada erkek evlendikten sonra edindiği her malın yarısını karısına veriyor çoçuk varsa birde tazminat ödüyor. 😃 Cahil herif. Yalancı ezik
- +1 yıl
KUSURLU, KADINA TAZMİNAT ÖDENMEZ"
Aile Mahkemesi’nce davalı-davacı kadına kusur olarak yüklenilen üzerine düşen görevleri yerine getirmeme, evinin işlerini yapmama, çocuklarla ilgilenmeme, sık sık evini terk etme ve güven sarsıcı davranışlarda bulunma vakıaları istinaf kanun yoluna başvurulmayarak kesinleştiği hatırlatıldı. senin o grubuna selamlarımı ilet. yargıtayda daha nice davalar var. ukalalık yapacağına insan ol kocana hizmet et , vakti gelir o da sana hizmet eder. dediğim gibi okumak cehlini almış sadece hamurdaki olanı değiştirmemiş.
Soran+1 yılKusurlu kadın deken orpspuu evladı baban kusurlu ki anan tüm sülale ile yatmış. Orpepuu evladı birkadının ya da erkeğin dışarı da arkadaşı ile kahvalru etmesi kadar. Normal şey yok siz evde pinikliye pinikliye beyninizi yemişşibiz benim kocam benden hiç bir konuda süphw etmiyor beynini sktiğiminn cahili baban kusurlu ki anan tüm dünya ile sevişmek orpepuy evladı seni
Soran+1 yılYa ben gülüyorum şu an. Beyinsiz ben çocuklarım ile ilgileniyorum ve süpheci haraketim yok eşimin bana güveni sonsuz bir şey bulamadın ifitiraya mı başladın sen ne cahilsin arkadaşlarıma bunu da attım. Ne yapsın okumamış ablsı affet dediler 😃😃
Soran+1 yılBu arada kocana hizmet et demişşin anayasaya göre kadın temizlik ve yemek yapmak zorunda değil ama erkek eve para getirmek zorunda. Farklı bir maddeyi öne getiemişin. Senin yazdığın şey aldatma şüphesi bizim konumuzla alakası yok. Gerçekten sen okumamışşın okusanda senden bir bokkk olmazdı 😃
- +1 yıl
ne kadar sıradansın ne kadar şağılıkk birisin ki ana baba katabiliyorsun. avukattın degil mi sen? senin avukatlığının da senin de ta... mk ben avukat olsan ne yazar? insan olamamış yaratık olmuşsun. ulen dilerim kötürüm olur bir yudum ekmege muhtaç kalırsın. kansız
Soran+1 yılHukukta böyle bir madde yok !! Sen bunun bana madde sırasını söylesene birde yazmış cahil herif. 😃😃
Soran+1 yılSenin kadar aşşağılık olamam. Hukukta olmayan yalan madde getirmek bu en büyük aşağılık 2016 yasasında bir adam karım evde temizlik yapmıyor diye mahkemeye başvuruyor ve mahkeme bu kadının görevi arasında değil diyor. Bari gogleden baksan rezil kepaze olmasan. Ama kocam eve para vermiyor deyip bir sürü tazminat alan kadınlar var. Kusurlu adam ya da kusurlu kadın diye bir tabir hukukta yok !! Eş dayanışmasını uymayan diye bir madde var. İşte bunu bile uyduran bir cahilsin. 😃 Seni bu kadar ezik duruma düşürmem bile yeter. 2 evladım var. Ve gayet sağlıklı bir bireyim psikolojik olarak yarın istesem kocamın donunu alır boşarım. Hukuk bizim yanımızda bize nafaka tazminat kitlenmiyor size kitleniyor biliyorum acı ama yalan şeylerle kapatamazsın yarın sende boşansan karına Tanzimat ödersin. Kudur 😃😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksizsin ben evli kadınların arkadaşıyla dışarı çıkmasına uygun görmem
04 Yorumla
Soran+1 yılDjekdkke tamam amca sen görme 😃
Soran+1 yılAhahahaha tamam 😃 sen bu yaşında hayatı yaşayamayan bir eziksin ama ben genç bir kadınım taviyki gezicem kahvaltılara gidicen yemeğe gidicem sinemeya gidicem yeri gelice kocamla yeti gelicek arkadaşlarım la 😃 çünkü hayat budur ezik gibi evde oturan ev kadını olmak istemek ya da ev erkeği olmak istemek anca çapsızlara yakışır 🤗
- +1 yıl
Hangi yilda yasiyosunuz 😅 arkadaslari kadin oldugu surece bi sorun yok
Soran+1 yıl@Kırlariçindebikız ablacım bunlar evde pineklwyen tayfa
Bence haklısın bu nasıl bir kıroluktur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam dayaklık eşin var
00 Yorumla
+1 yılhazirla kahvaltısını haklısin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHersey kabaca saygisiz kknusmaktan oluyor.. tatli dilli olsan kkmse kimseye bisey demez
00 Yorumla
+1 yılHazırlaman lazımdı
10 Yorumla
+1 yılHaklısın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D bu evliler harbi slk ya
00 Yorumla
+1 yılHaklisi annenlere git
011 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Amcanlara git
- +1 yıl
Reyiz hem soruyor hem sanane diyor. Sorunlu o fazla üzerine düşme. Küçükken bisikletten düşüp kafasını yarmış, idare et.
Soran+1 yıl@PoYRaZ_015 orpspuu evladı ben nereye gideyim diye mi sordum anasını skyiğimm
- +1 yıl
Sana benzer o dediğin kelime :D Sizce ne yapmalıyım diye sormuşsun adam da mantıklı olarak annenin evine git demiş. Bundan doğal cevap mı var? Genelde öyle oluyor zaten. Anne evine gidiyor geçinemeyenler, ben mi yanlış biliyorum?
Soran+1 yıl@PoYRaZ_015 ahahah boynuzlu annene nasıl güzel orsoppuu dedirttin öyle hadi git yüzüne bak. O kalta... k ananın 😃 baban yetmiyor anana belli
- +1 yıl
Poyraz boş ver kardesim bu asmis kocasi bunu fazla tinlamiyor hatta ustine evden atmis belli boş ver kardesim
- +1 yıl
Senin demenle hemen öyle mi oluyor? Kötü söz sahibine aittir. Tesettürlü namazında , niyazında bir kadına iftira attın, vebali büyüktür. Bu dünyanın ahireti de var. Allah'a havale ediyorum seni. Git bi tövbe et iş işten geçmeden ve benden özür dile.
Soran+1 yılKocam ananı tınlıyor ondan 😘🤗
Soran+1 yıl@PoYRaZ_015 benim dememle olmuyor baban hariç herkesin altında olduğu için oluyor anva
- +1 yıl
Abi bunun beynine oksijen gitmiyor mu? :D Daha az önce kocasını kötülüyordu, eleştiriyordu, şimdi onu savunuyor. Cidden ayarsız bu. Psikolojik destek alması lazım. Milletin anasına sövme. Kendi anan sana terbiye vermemiş ki, senin gibi çirkin , ahlaksız bir oluşum çıkmış ortaya. Hatta s. çmış seni.
+1 yılÇalışıyormusun bir işte yoksa ev hanımısın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum çalışmasam bile giden insandan bu istenmez
+1 yılAdam haklı
018 Yorumla
Soran+1 yılGeldi köle
- +1 yıl
Kölelik değil bu insanlık
Soran+1 yılhahaha insanlık mı kardeşim kendisi evde ve eli kolu var kalkıp kendine kahvaltı hazırlamayıp karısına bana kahvaltı hazırla demesi ve karısında hazırlaması insanlık mı. Özgür kız değilsin tamamen kölesine
- +1 yıl
Peki bişey soracağım sen ondan hiç bir şey istemiyor musun sen istediğinde oda sana kendin yap elin kolun mu var diyor kusura bakma ama eğer durumlar böyle ise evliliğin ne anlamı var sizde Sevgi bitmiş o zaman
Soran+1 yılEvet eşim bana bazen hayır der bende ona derim. Çünkü eğitimli insanlar bazen hayır derler. Bundan normali yok istemediğin şeyleri yaptığın bir evlikik seni bitirir ,🤗 asıl evliliği bitirten istemediğin şeylere de evet demektir
- +1 yıl
Tamam o zaman neden gelip buraya soruyorsun sen zaten cvbini biliyormuşun böyle devam edin
Soran+1 yılBen böyle cahil ezik insanların olduğunu bilsem sormam.
- +1 yıl
Cahil sensin düzgün konuş
- +1 yıl
Eşin yarın seni Medeni medeni aldatınca buraya gelip eşim beni Medeni bı şekilde aldattı acaba haklı mı diye sorarsın 😀
Soran+1 yılAhahaha aldatmak senin gibi ezik ev kızların ölçüsü 😃 kocan seni aldatmasın diye sen köle bile olursun. Ama benim öyle ölçüm yok mesleğim var. Güzelim kendime ait evim var bir çok ülke gördüm beni aldattıysa kendi kaybetti der boşanır yoluma bakarım sizin gibi koca beni aldatmasın diye köpek olayım diyen ezik ev kızı değilim 🤗 ha bu arada siz kocayı kaybetmeyeyim diye düşündüğünüz sürece hep eziksin ama ben koca beni kaybetmesin kafasındayım 😘 aldatma senin ölçün tek hayali gelinlik olan ezik ev kızı
- +1 yıl
Pardon da benim ev kızı olduğumu kim söyledi sana
Soran+1 yılSenin benim hakkımda tahminlerin gibi bende bir tahmin yaptım. Neyse boş ver kalp kırmaya gerek yok ama bir erkek seni aldatmasın diye köpek olduğun sürece aldatır. Bu sana tavsiye erkeklerin korkusuz cesur idealleri olan kadınları severler. Mesela ben benim her dediğimi yapan arkadaşımdan sa arada hayır diyen arkadaşımı daha çok severim çünkü ne kadar herşeyi yaparsan o kadar yaptıkların kolay olur bunu tavsiye al 6 yıldır evliyim. Inn bana
- +1 yıl
Merak etme hayır diyeceğim yeri de bilirim
- +1 yıl
Ben sana sorular sorarak seni anlamaya çalıştım ama sen direk hakaret etmeyi tercih ettin ama önemli değil
Soran+1 yılBence sen hiç bir şey bilen bir kadın değilsin basitsin seni aldatırsa yazan bir kadın en basit kadındır... Eziktir..
Soran+1 yılBence kendine gel.
- +1 yıl
Bence evlilik bu değil karşındaki senin rakibin de değil karşılıklı anlayış olmadıktan sonra bilmiyorum yani
Soran+1 yılKarşılıklı anlayış işte ben istemiyorum o anlayış göstersin
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeri döneceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılSnnsjdjdj eee
- Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapmışsın
07 Yorumla
Soran+1 yılZorunds mut6n
- +1 yıl
Degilmisin
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Neden değilsin
Soran+1 yılDjdjrjrkrjr
- +1 yıl
İlla istiyorsun kihep vursun bana bişey olmasın
Soran+1 yılSen ne diyorsun lan orpepuu evlâdı senin ananı millwrw sermeya ederim
- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılİnandırıcı gelmiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla İyi demişsin hshsgs
00 YorumlaHaksızsın
00 YorumlaSaçma yaş kac
00 YorumlaHaklısın, düşünceli olmalı biraz
00 Yorumla
+1 yılHakli iyi * seni
01 Yorumla
Soran+1 yılAnanı skri orpspuu evladı
Ayıp etmişsin
00 YorumlaEşin haklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazırlasaydın keşke
03 Yorumla
Soran+1 yılBen dışarı çıkacakken neden uğraşayım eli yok mu?
Cevap sahibi+1 yılYa orası öylede ne biliyim ben ılsam kendim yapardım
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026