+1 yılHayırlı sabahlar.. Çok güzel bir hatırlatma kıldığımız zamanlar da gerçekten çok huzurlu olurdum bir süredir ipin ucu kaçtı bir türlü başlayamadım tekrardan gerçekten her şey boş en güzel şeyi terk ediyoruz hep
14 Yorumla- +1 yıl
Günah kibritleriyle yanıyor beden,
Geçici hevesler uğruna
Toprak gün sayıyor hergün oysa
Günler dolsa da insan toprağı ile buluşsa
Hayırlı sabahlar 😇 evet maalesef öyle. İnsan hiç ölmeyecek gibi yaşıyor maalesef ve hep yaşlandıktan sonra öleceğini sanıyor oysaki ne gençler gidiyor hergün - +1 yıl
Çok güzel bir dörtlük ağzınıza sağlık ") maalesef öyleyiz.. Ve derste almıyoruz
- +1 yıl
Bu dünya bir sınav yeri, Rabbim sınavı kazananlardan eylesin bizi 🤲
- +1 yıl
Aminnnn
En İyi Cevaplar
+1 yılSon zamanlarda kilmayi ihmal ettigim icin cok uzgunum. Guzel hatirlatmaydi. Allah razi olsun.
Bir de hani, icim sıkıliyor hissi yasadigimiz veya negatif hissettigimiz zamanlar var ya, namaz bunlarin da ilaci. Kildigim surecte neredeyse hic daralmadigimi biliyorum12 Yorumla- +1 yıl
Güneş yokkken kılınan Sabah namazı, kabire girdiğimiz gün güneş gibi doğacak inşAllah 🤲
- +1 yıl
🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap

cay ve kurabiye ile basladik Rabbim hayirli eylesin gunumu
02 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun kardeşim. Rabbim hayırlı işler daim etsin inşAllah 🤲
- +1 yıl
@Handsomehell01 cumlemize insAllah abi saol
+1 yılAleykümselam pek huzurlu değil ya
17 Yorumla- +1 yıl
@tekvandocugirls neden peki 🤔
- +1 yıl
Moralim boxuk
- +1 yıl
Bozuk olan tek şey moralin olsun ya, sağlığın daha önemli. Buna da şükür. Moral geçici bir kavram. Bugün bozuk olur yarın yerine gelir sevinçle dolarsın. Rabbim sağlığını korusun. Kalıcı hastalık vermesin buna da şükür 🤲 moralini ne bozdu peki
- +1 yıl
Amin amin
Valla bilmiyorum modum çok düşük
Bu arada konuşman çok iyi - +1 yıl
Rica ederim her zaman elimizden geldiğince manevi destek olmaya çalışırız 😇 moralin bozulduğu zaman sana ne iyi geliyorsa yani seni ne veya neler mutlu ediyorsa onları düşün onları yapmaya çalış ki modun yükselsin😇
- +1 yıl
Teşekkürler sağol düşünmeye çalışıtım
- +1 yıl
Umarım iyi gelmiştir 😇
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamaz kılın diye kur an da geçmiyor ki.
055 Yorumla- +1 yıl
Bakara süresi 43. Ayeti açmanı rica ediyorum
- +1 yıl
Bakara süresi 43. Ayeti açmanı rica ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılbakıcam şimdi
Cevap sahibi+1 yılgeçiyormuş, olabilir. kur an bize inmedi ki , niye namaz kılıyılm, kıldım kıldım hiç karşılığını alamadım.
Cevap sahibi+1 yılallah ona ibadet etmeyen kullarını daha çok seviyor. ona inanmayanları daha çok seviyor, değişik
Cevap sahibi+1 yılkur an zaten baştan aşağı uydurma bi kitap. muhammed in bi kaç akıl hocasıyla beraber yazdıkları bi kitap. o namaz kılını da allah dememiştir. o bu dünyada insanları serbest bırakmış, niye namaz kılın desin. muhammed arkasına saf toplamak için dedi
- +1 yıl
Öyle değil işte, Kur'an evrenseldir tüm herkese inmiştir. Eğer herkese inmemiş olsaydı hristyan olup da Müslümanlığa geçen olmazdı Avrupa'da, İngiltere de, Amerika da vesayre. İkinci sorunun cevabı şu senin mantığına göre o zaman Allah firavunu çok seviyordu, hiç hasta bile olmadı ömrü boyunca. Ama firavun ise çocuk katiliydi. Allah böyle birini neden sevsin şimdi? Sen ayetlerin tefsirini bilmediğin için şu an böyle düşünmen normal. Ama Allah firavundan öyle bir nefret etmiş ki Firavun hayatı boyunca bir kez bile.
Baş ağrısı dahi çekmemiş...
Allah ona hiç dert vermemiş çünkü onun tarafından hatırlanmak istememiş.
Ya firavun gibi her istediğimizi elde edip, Allah’ın kendisini unutturduğu kişilerden olsaydık? Ölürken de azap edilerek ölsek daha mı iyi sence - +1 yıl
Bir video paylaşım sana baştan sona izle tamam mı. Bu soruların hepsinin cevabı kaynaklı bir şekil de var.
Cevap sahibi+1 yılmüslüman olan birçok kişi olabilir, ama aynı zamanda müslümanlıktan çıkan, inanmayan da bir çok kişi var , bu söylediğin kur an ın evrensel ve herkese inmiş olduğunu göstermez. insanlar sonradan araştırıpta dinden de çıkabiliyor. kaldı ki türkiye de inananların oranı %88 e düşmüş. yani senin demenle müslümanlık doğru din olmaktan çıkıyor
- +1 yıl
Kur'an daha inmeden nasıl oluyurda Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vessellem in geleceği söyleniyor bunu açıklar mısın? video yu izlersen tüm soruların cevabı var. https://youtu. be/2yLFAK_FW14
Cevap sahibi+1 yılallah ta değişik işte, niye gücü mü yetmemiş firavuna. onun tarafından hatırlanmak istememiş, bilmem ne. bence diğer saf kullarıyla uğraşmaktan zevk almış onunla canını sıkmak istememiş.
- +1 yıl
Sana bir soru? Madem Kur'an uydurma diyorsun da nasıl oluyurda geleceği bilebiliyor bana bunu açıklar mısın?
Cevap sahibi+1 yılbana o zaman kur an a bakarak olacak bi olayı söyle, ama geçmiş olaylara bakıp kuranı da kendi kafalarına göre yorumalayıp bak yazıyordu diyorlar. bi olay söyle o zaman şu olacak de. bilmiyor yani öyle yorumluyorlar
- +1 yıl
Sen önce şu videoyu izle de neden Kuran'dan önce daha peygamberimiz doğmadan onun geleceğin haber verilmiş önce bunu bir öğren. Bu kafana yatınca sana gelecek ile ilgili söylenmiş ve gerçek olmuş hadisleri paylaşıcam
- +1 yıl
Ayetleri paylaşıcam, hadislere de geliriz sonra inşallah
Cevap sahibi+1 yıldin ve mitoloji kanalında, kur an ayetleri nasıl yazılıyordu diye video var al sana nasıl yazıldığını anlatan bi video , kaynakları da var açıklamasında
- +1 yıl
Hâlâ din ve mitoloji diyorsun sana o kanalın yalan söylediğini ispatlandigı halde inanmıyorsun çok ilginç 🤔
Cevap sahibi+1 yılnerde ispatlandı, video da kaynakları da var işte, kurandaki ayetler ve tefsirlerle açıklıyor
- +1 yıl
Bana atar mısın bir videosu nu hangileri bir inceleyim. Sen benim attığım videoları izlemiyorsun ben seninkileri zevkle izlerim
Cevap sahibi+1 yılsana atmak için bi video izliyorum, bu kanalı da şimdi keşfettim, sayende :)
Cevap sahibi+1 yılbugün bi adam mağraya girse, allah la konuştum bana şunları şunları söyledi dese kimse inanmaz, şimdi niye inanılıyor
Cevap sahibi+1 yıllink atamıyorum ama ana rota diye bi kanal var , orada ki video. ateist yazar:3:muhammed in kuranı yazdığının kanıtları (ayetler)
- +1 yıl
Arkadaşım izlediğin ve bana söylediğin kanala bakıyorum ama hep yalan dolan dan ibaret çünkü işin gerçeğini bizler Peygamber hayatını okuduğumuz için biliyoruz sizler ise böyle sahtekarlarin doğru söylediğini sanıyorsunuz. Az önce din ve mitoloji kanalında da hz. Ayşe 6 yaşında evlenmiş 9 yaşında evlenmiş diye sahte işine gelen hadisleri alıp kaynak diye millete yutturdugu yetmiyormuş gibi. Hz Ali ile Ayşe zina iftirası sonrası yüzünden savaştı demiş 😂 bir kere o savaş zina iftirası için değil halifelik için yapıldı ki zaten peygamber efendimiz ona sen ben öldükten sonra halifelik için savaşacaksın Hz Ali ile ve yenileceksin bu savaşta diye gelecekten haber veriyor. O olay ile halifelik savaşı arasın da yıllar yıllar var. Hz Ali şunu mu beklemiş yani şu peygamber ölse de hz. Ayşe ile iftira olayı yüzünden savaşsam 😂😂😂
- +1 yıl
Din ve mitoloji kanalını izledikçe gülüyorum Sadece çok sağol 😂😂😂
- +1 yıl
Şimdi de rota kanalını izlelicem çok sağol uzun zaman gülmüyordum dur bakim rota ne uydurarak kandırmış sizi 😂😂
- +1 yıl
Rota diye kanal bulamadım şarkıcı var sadece din ve mitoloji komedi kanalı var ayetleri aklınca yalanlamaya çalışmış ama sıcmış bastırmış yine 😂
- +1 yıl
Böyle saçma sapan kanalları izlersem kuranı açıp da tefsirini okumazsam bende dinden çıkardım da Allah'dan her sorunun cevabı var bizde ama siz bizim hiç bir sorumuza cevap veremiyorsunuz. Gelecekten haber vermedi diyorsunuz bilim eğitimi almadan gökyüzünün (evrenin sürekli genişlemekte olduğunu nasıl bilmiş? İstanbul un fethini nasıl bilmiş? Pers ve Rum savaşın da Rumlar Yeniliyor ama öyle bir yeniliyorlar ki her şeylerini satıyorlar. Düşün Çanakkale Savaşında bir sürü insan ölüyor nüfus milyon dan binlere düşüyor. Savaşacak adam kalmıyor diye 16 yaşında ki gençleri alıyorlar. Savaş sonrası herkes perişan nüfusun yarısından fazlası gitmiş yemek kıtlığı var. Bu sırada biri çıkıp dese ki siz 3-9 yıl sonra tekrar savaş yapacaksınız ve bu savaşı da kazanacaksınız dese adama deli derler. 9 yıl içinde evlensen savaşacak çocuk yapmaya çalışsan çocuk en fazla 9 yaşında olur. Yani imkansız bir iddia atmış Rum suresinde ama nasıl gerçek olmuş. Rumlar nasıl oluyurda çok güçsüz iken 9 yıl sonra yenebilmis Persleri. Ebu leheb imansız ölecek diyor eşiyle birlikte daha sapasağlam hasta olmadan. İmansız ölüyor gerçekten cesedinin çocukları kuyuya bırakıyor. Şimdi düşün ben sana diyorum ki sen bu kafayla imansız ölüp ebedîyen Cehennemde yanacaksın desem sana. Ve tüm Türkiye nin önünde bunu ilan etsem bu kadın imansız ölüp Cehennemde yanacak ey Türkiye desem asla müslüman olmayacak desem. Allah şahit desem bu kadının dili şehadet etmeye dönmeyecek desem. Sen şunu yapmaz mısın içinden müslüman olmadığın halde gelip ben müslüman oldum şimdi bu adam benim asla müslüman almayacağımı söylüyordu bakın ben İslam'ı kabul ettim bu adamın sahtekâr olduğunu ispat ettim diyemez misin? E zamanda ki insanlar da bunu yapabilirlerdi. Peygamber bunu bile bile niye böyle bir riske girip kendini tehlikeye atsın ki biraz mantıklı düşünün mantıklı. Araştırma dan etmeden milletin kcndan uydurduğu şeylere inanmayın
Cevap sahibi+1 yılhalefilik savaşı çıkmış, o savaşın çıkacağını bilmiş. müslümanlar bile kendi içlerinde birbirlerini yemişler bu 1, madem öyle bi savaş çıkacağını biliyordu benden sonra şu halefi olacak deseydi, milleti birbirine ne düşürmüş
- +1 yıl
Dorukta ki beyine baktım şimdi tefsir diyor ama yaptığı tefsir açıklaması değil müşteri odaklı kendi tefsirini açıklamış yani kendi yorumunu katıyorlar. Tefsir denilen şey kendi yorumun katılmadan söylenen şeyi aynen okumaktır. O adam ne demişse onun dışına çıkmamaktır. Bir de ayetleri parça parça almış bir kere ayetler parça parça alınamaz ayetler bir bütündür. Şimdi bir ayet de diyor ki Oku sen atmadın Allah attı. Hayda. Şimdi ben bu ayeti alsam bir video hazırlasam desem ki arkadaşlar bakın bakın Allah ok atmış ayette bizzat yazıyor desem sence bu mu daha doğru olur. Yoksa bu ok nasıl atılmış Allah neden böyle bir ifade kullanmış bu ayette geçen savaş hangi Savaş diye bakıp ona göre video hazırlamam mı daha doğru olur. O savaş bedir savaşı sırasında Allah'ın rüzgara verdiği emirle insanların attıkları oklar düşmana isabet edip de savaş sonrasında müslümanlar övünüyorlar. Benim attığım ok nasıl vurdu düşmanları bende ki cevheri hepiniz gördünüz değil mi diye seviniyorlar. Bunun üzerine ayet iniyor. Sakın oku ben attım diye sevinmeyin o oku siz değil Allah atttı diye müslümanlara uyarıda bulunuyor.
- +1 yıl
Arkadaşım halifelik öyle benden sonra şu olsun diye seçilmez 🤦🤦🤦 halifelik ilim mertebesine göre oylama ile seçilir. Mesela peygamber ölünce Hz. Ömer sakın peygamber öldü demeyin, diyenin kellesini keserim diyor sinirinden yediremiyor bunu kendine. Bunu duyan hz Ebubekir çıkar kürsüye der ki; kim peygambere tapıyorsa bilsin ki peygamber ölmüştür, kim Allah'a tapıyor peygamberi tasdik ediyorsa bilsin ki Allah birdir ölümsüzdür. Sonsuz kudret sahibi o dur. Diyor. Bunun üzerine Ebubekirin ilmi daha yüce olduğu anlaşılınca peygamber olunca o laik görülüyor
Cevap sahibi+1 yılbenim bildiğim orada da hz Alinin hakkı yenmiş
- +1 yıl
Senin izlediğin kanalların hepsi Kur'anda geçen ayetleri parça parça almışlar bütün olarak anlatmamış hiç biri. Kuranı anlman için önce peygamber hayatını baştan sona okuman lazım bu bir, ikincisi ayetleri parça parça alamazsın kuranı bir bütün olarak okumak zorundasın bu iki. Şöyle düşün hani bir oyun vardı ya tahtaları çekiyorsun çekiyorsun en son düşüyor cengamiydi neydi ismi gelmedi aklıma. Her neyse cenga bir bütünken biz ne yapıyorduk parçalarını çekip düşmeden durmasını sağlamaya çalışıyorduk ama sonunda mutlaka düşüyor cenga bozuluyordu değil mi. Şimdi ben o parçasının bir iki tanesini alsam arkadaşlar bunlar cenganın iki parçası alın evinizde cenga oynayın desem kim alır? Yani bir bütün olan bir şeyi parçalara ayırıp pazarlayamazsın. Bunlar aynı şeyi yapıyor bütün olan Kur'an'ın ayet parçalarını alıp size pazarlıyor sizde çok güzel satın alıyor kanıyor sunuz. Yani cenganın parçasını alıp cenga var sanıyorsunuz elinide. Kur'an'ın parçasını alıp elinizde Kur'an var sanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılinsanları bölmüş, yok o mezhep yok bu mezhep müslümanlık tek dinse bu kadar mezhep , görüş niye var. daha kendi içlerinde anlaşamıyorlar, birinin ak dediğine öbürü kara diyor.
- +1 yıl
Ona bende karışım zaten peygamber insanları bölmemiş orada yanlışın var işte. Peygamber zamanın da mezhep yokmuş müslüman ve gayri Müslim varmış. İnsanlar bölünmeyi kendileri tercih etmiş sonradan anlaşmadıkları için. Peygamber bir araya getirmiş herkesi ama o ölünce maalesef insanlar nefsine yenik düşmüş o benim dediğim olsun, öbürü benim dediğim olsun diye bölünmüşler. Biz bile bir okula başlarken sınıfın hepsi ile anlaşamıyoruz herkes bölünüp kendi grubunu oluşturuyordu. İkinci bir husus. Şimdi diyelim ki ben padişahım, vezirime diyorum ki ey vezir. al bu parayı fakir fukaraya dağıt para için bölünüp de kavga etmesinler kusmesinler birbirlerine hepsine. esit dağıt dedim. Memur da gitt parayı dağıtmadi padişahtan habersiz catur çutur yedi. İnsanlarda para yok diye isyan etti padişaha , şimdi burada suçlu padişah mı vezir mi? Tabi ki vezir. Ama sırf vezir yanlış yaptı diye padişahı suçlamak sence doğru m? Sende şimdi insanlar yanlış yapıyor bölünüyorlar diye peygamberi suclayamazsın o bölünmeyin bir olun sadece Kur'an çatısı altında toplanın diyor.
Cevap sahibi+1 yılpadişahta vezirini takip etseydi o zaman gerçekten dağıttı mı parayı diye. böyle yaparak başından savmış gibi iş yapmış
- +1 yıl
Şimdi insanlar buna uymamış ise peygamberin suçu ne? Ama bu şu demek değildir şu mezhep yanlış bu mezhep doğru diye. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Mesela şimdi ben antep deyim sen de İstanbuldasın diyelim. Ankara 'da buluşacaz diyelim senin İstanbul'dan Ankara 'ya gideceğin üç yol var haritada benim ise iki diyelim. Şimdi Yollar fazla diye bu o yolların yanlış olduğunu göstermez. Önemli olan yolun sonunda nereye varıldığıdır. Yani yolun sonu tüm mezhepler de Kur'an'a çıkıyor ama Herkesin gittiği yol ayrı. Şafilere göre kadın değerse abdest bozulur Hanifilere göre kan akarsa bozulur. Ama sonuçta hepsinin yolu Kur'an yoludur
Cevap sahibi+1 yılnamaz bile hani kuranda yazıyor ya, o bile farklı her mezhepte. hacca giden akrabalarım diyor ki, araplarda namaz kılarken önünden geçtin muhabbeti olmuyormuş. bizde geçemezsin ama. daha bunun gibi birsürü şey. hangisi doğru. madem tek din tek doğru hani doğru nerde.
- +1 yıl
Yahu örnek veriyorum anlayabil diye 🤦 padişah değil de annen sana para verdi kızım git bakkala borcumu öde dedi geçen sigara aldım dedi. Sen de bakkala vermedin yedin o parayı. Bakkal burada gelip annene dese kadın kadın kaç ay oldu paramı njye vermedin utanmaz dese annen demez mi verdim ben be adam ne bağırıp duruyorsun diye. Yanı burada suçlu arayacaksan suçlu annen değil sensin. Yanı suçlu peygamber değil insanlar. Boş yere çamur atmayın leke bulamazsınız yani
Cevap sahibi+1 yılçamur atmak ne alaka, sadece çok mükemmel insanmış gibi kendini göstermiş ya onu sorguluyorum
- +1 yıl
Bu sorunu açıkladım zaten. Herkesin yolu farklı sen otoban dan Ankara ya gidersin ben anayoldan Ankara 'ya giderim. Yollar farklı diye Ankara nin Türkiye'nin merkez şehri olduğu yalan mı olmuş oluyor 🤔
Cevap sahibi+1 yılayrıca putperestliği yasaklamış ama kabe etrafında insanlar dönüyor bilmem kaç kere. şeytan taşlıyorlar billdiğin bi taşa taş atıyorlar bu putperestlik değil mi
- +1 yıl
O zaten ben mükemmelim demiyor ki , ondaki mütevaziligin onda biri kimde var Allah aşkına? Bir kedi yanına yatmış sırf uyanmasın diye kıyafetini kesip kalkmış, Müşrikler demişler ki ya Muhammed para istersen para kadın istersen kadın kraliyet istersen kraliyet Seni ülkenin en zengini yapar kral ilan ederiz, en güzel kızlarımızı sana veririz sen yeterki bu davandan vazgeç diye geliyorlar. Allah'a yemin olsun bir elime ayı bir elime güneşi de verseniz ben bu davamdan dönemem demiş. Düşün ki Peygamber olmuş herkes hürmet etmiş ama ölürken ne mal ne para bırakmış Fakir ölmüş, ondan Kalan sadece bir hırka var günümüzde. Bir de şöyle düşün sen peygamber olsan kendine eziyet eder misin? Mesela günde 5 Vakit namazı geçtim hadi gece tatlı uykundan uyanıp hem kendine hem de insanlara şart koşar mısın sabah saatinde herkes ayakta namazda olacak der misin bir düşün bence? Abi rahat rahat yaşamak varken sabahın taa 4 ,5 inde ben niye uykumu böleyim ki ya. Derim ki arkadaşlar namaz saatiniz kahvaltıdan sonra 11 de bunu demek varken neden hem kendime hem insanlara eziyet edim bir mantığınla düşün bakalım
Cevap sahibi+1 yılkendi o kadar cariye ve eşle beraber olmaktan o saatte ayakta oluyordu demek ki
- +1 yıl
Senin aklında ki bütün sorulara cevap veriliyor ken sen neden benim sorularıma cevap vermediğini de bir düşün bence? Sana sorduğum hiç bir sorunun cevabını hiçbir deist veremiyor nedense. Kabe olayına da geliriz ikisi aynı şeyler değil. Sen bunları okuyup araştırmadığın sana mantıksız gelmesi gayet normal. Biraz kendin araştır hep başkalarından alma bilgileri. Kabe taa hz. Adem döneminden beri var.
Cevap sahibi+1 yılkabenin o zamanydan beri olduğunu biliyorum. ayrıca sorduğun her soruya iyi kötü cevap verdim. sen beğenmedin, işine gelmedi çoğu. çünkü körü körüne bağlısın. birsürü prof , din adamı dini iyice araştırdıktan sonra dinden çıkmışlar, sende çıkacan yakında
- +1 yıl
Canım benim sen sanıyor musun ki Kur'an Sadece erkeklere geldi. O dönemde kadın ve erkeğin yan yana gelmesini haram kılıyor Allah. Nikâh düşüyorsa o kadınla baş başa kalmazsın diye emrediyor. Bu adam sapık olsa haşa ve kella. Şimdi ki hocalar gibi çıkıp demez miydi karısı kızıyla benle yatan Cennete girer diye. Boş boş konuşuyorsunuz anca. Kur'an kadın ve erkeğin baş başa kalmasını haram kılıyor ee şimdi Kur'an kadınlara da geldi kim anlatacak bu Kur'an'ı kadınlara? O yüzden evlilik yolunu seçiyor ve evlendiği her kadını öğretmen gibi yetiştiriyor ki gitsinler kuranı doğru anlatsınlar Kur'an kadınlar arasında da hızlı hızlı yayılsın diyor. Bir de o dönem de kendi alimlerine bile gittiği yerde İslamı yeni kabul eden güçlü kabile reislerinin kızları ile evlenin ki aranızda akrabalık bağı olsun ki. İslam'a karşı bir saldırı olursa akrabalık bağınız sayesinde arkanızda destek olur demiş. Yani yapılan her şey İslami kuranı Korumak adına yapılıyor. Madem bu adam sapıksa, neden gidip evlenmiş boşanmış çocuklu ve yaşı ilerlemiş kadınlarla evlenmiş bunu açıkla? O bir peygamber neden 18 lik çıtır kızlar varken, bana bu kızları verin dese herkes vermek için sıraya gireceğini bildiği halde dememiş de yaşı geçmiş evlenmiş boşanmış çocuklu çocuklu kadınları tercih etmiş. Boş yere uğraşma açık bulamazsın. Tek genç eşi hz Ayşe onun sebebi de hafızası iyi olduğu ve zeki olduğu için kendisi öldükten sonra onun nasıl yaşadığını ne yaptığını insanlara anlayabilen birisi Lazımdı ki bugün hz. Ayşe gece nasıl namaz kılardı dan tutup nasıl yemek yer nasıl uyurdu hepsini haber vermiş hadislerinde
Cevap sahibi+1 yılhz ayşenin sözünden çıkmamış zaten, hep onun sözlerini duyuyoruz. eşit davranmış güya ama hep ayşe yi ön plana çıkartmış. çünkü o çok kıskançmış, sürekli onun gönlünü hoş etmek için diğerlerini boşvermiş
- +1 yıl
Ben körü körüne değil sen bana hâlâ evrenin nasıl genişlemekte olduğunu bilgini, Rumlar ve Persler savaşında Rumlar yenildiği halde nasıl oluyor da siz şu kadar yıl içinde çok iddialı bir laf atarak galip geleceksiniz diyor ve gerçekten o yıllar içinde galip geliyorlar, Muhammed sav gelmeden önce nasıl oluyor da Hint tabletlerinde, incilde, Tevrat da ondan bahsediyor. Ebu leheb ölmeden Kendi amcasının nasıl imansız öleceğini biliyor. Bunların hiçbirine cevabınız yok 😂
Cevap sahibi+1 yılo zamanki kahinler bilmiş işte, muhammed ya da kuran bilmemiş ki. kur an kopyala yapıştır yapmış
- +1 yıl
En çok onu sevmiş zaten, hatta ilerleyen yıllarda diğer kadınlardan boşanmak istemiş İslam yayıldıktan sonra. Kadınlar biz peygamber eşi olarak ölmek istiyoruz diye kabul etmemişler. Biraz araştır lütfen Okey ben namaza hadi ✋
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
O zaman ki kahinler peygamberden nefret ediyorlardı 😂 çünkü cinlerden bilgi alamadıkları için para kazanamaz oldular araştır öğren jenıtın 😀
Eyvallah da de sanada hayırlı sabahlar
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne