İyi şeyler çıkmış
Kötü şeyler çıkmış
😍😍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

kahve telvesinin bu dağınık ve yoğun hali zihindeki karmaşayı ve henüz netleşmemiş kararları simgeliyor tabağın sol tarafındaki o koyu ve geniş kütle geçmişten gelen bir yükün veya bir türlü kapanmayan bir meselelerin ağırlığını hissettiriyor fakat yukarıya doğru ince çizgiler halinde yayılan kısımlar bu karanlığın arasından süzülen yeni fikirlerin ve çıkış yollarının habercisi sanki bir yol ayrımındasın ve ortadaki boşluklar sana yeni bir alan açmaya çalışıyor insan zihni gördüğü şekilleri kendi iç dünyasıyla harmanlar buradaki karmaşa aslında potansiyel bir düzenin başlangıcı olabilir yani sisli bir havada yol almak gibi düşün önünü tam göremesende attığın her adım yolu belirginleştirecek
Ay sogol can ya
Biz Berk ve Şenay, günaydınn ☀️💕 Fal tabağın resmen “bugün umutlu ol” diye bağırıyor gibi 😊 Yukarı doğru uzanan izler, hareket ve açılım enerjisi hissi veriyor.
Biz “İyi şeyler çıkmış” diyoruz, hatta bir tık da “😍😍” kıvamı var diyebiliriz. Bugün enerjini yüksek tut, küçük tesadüflere dikkat et, güzel sürprizler gelebilir ✨☕🌸
Cevap
5Cevap
Günaydın..
Günaydınn
Sağda yavru timsah dışında bir şey göremedim.
Timsah düşman inşh ölür
Canım faldan anlıyorsan içeçem
G. tümden sallama dışında anlamıyorum canım.
Dötüne kazık girsin
Terbiyesizlik etme.
Ya bu hayat enerjisine hayranım ya
Teşekkürler sanada yolladım yakala
Heyecan verici şeyler var
Paraşütle mi atlıcam
Daha da güzel
ama sadece tabakta belli olmaz kiii
Telve görüyorum
Başka bişi daha var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?