Toplum pek çok konuda “ayıptır” diyerek üstünü sert bir şekilde çizebiliyor. Ama bazen bize ayıp gelmeyebiliyor bu üstü çizilen konu. peki Toplumun ayıpladığı ama sana göre ayıp olmayan şey nedir?
Toplumun ayıpladığı ama size göre ayıp olmayan şey nedir?
25
15
Görüşünü yaz
25Kız Görüşü
15Erkek Görüşü
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Ultra_Phoenix | Aile & Toplum konusunda 471 görüş paylaştı.
Guru
6 ay
Erkeklerin kadınlar gibi dar giyinmesi. Ben kimsenin giydiğine karışmam. Kim nasıl görünmek istiyorsa, nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle giyinsin. Etek mi giymiş, ince çorap mı giymiş, beli açık mı giyinmiş hiç umurumda değil.
Sorucannn | Aile & Toplum konusunda 361 görüş paylaştı.
Yoda
6 ay
Bir çok şey var aslında Kadın erkek konuşmaz yavrum ayıptır ( tokalaşma, öpüşme, sevgili yapma vb.) Açık giyinme yavrum ayıptır Küfür etme ayıptırAkşam dolaşma Tek başına başka şehire göndermeme Arkadaşın evinde kalmayı bile kisitlayip ayıp sayan bir toplum var Diyeceksin yok canım o kadar da değil Ama maalesef o kadar
hamile kadının bu durumdan bahsetmesi ayıpmış :d ne alaka yani bahsetmeyince görünmüyor mu sanki kocaman göbeği
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Gizli Üye
6 ay
Toplumda ped alırken bunu gizleyerek almamız gerektiğini vurgulayan ve vurgulamakta ki amaç ayıp olması ama bu bir ayıp bir şey değil gerekli olan bir şey.
Ayıplar yanlışlar ve nezaket kuralları atalarımızdan bize kalan bin yıllık gelenek göreneklerin ürünleridir esasen. Kendimi içinde yaşadığım topluluktan ayrı sayamayacağım için toplumun ayıpladığı neredeyse her şey bana göre de ayıptır.
Bu görüşü yok sayan çoktur bende bunu kabul edemiyorum. Güzel açıklamışsın makul olan, mantıklı bi sebebe dayandırılan tüm yanlışlar benim içinde yanlıştır.
Sütyensiz dolaşmak. Ben dolaştığımda milletin ödü koyuyor meme ucum belli olacak diye sizene abi cinsel bir organ değil sonuçta s*ktirin gidin kendi pis zihniyetinizi kendinize saklayınç
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
enthusiasticpq | Aile & Toplum konusunda 523 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş