Arkadaşım büyük sırlarımı biliyor. Büyük bir kavgayla yollarımızı ayırdık. Ne yapmalıyım?

Benim bir arkadaşım var ve bir çocuktan hoşlandığımı biliyor. Yani bunu çocuğa da söyledim ama reddetti. Bana ne dedi çıkıyor musunuz falan dedi. Hayır dedim inanmadı sonra kahve içicez falan dedim sonra... Yaptınız mı dedi. Hayır dedim inanmadı. Bende öpüştük sadece dedim. Ortaokul çocuğu gibi yazdığında internetim kapalı diye engel attı. Normalden yazdım. Kavga ettik ve yollarımızı ayırdık. Sırlarımı yayacağını söylemedi ama emin değilim. Onun da bende büyük sırları var. Mesela arkadaşım dediği kızdan hoşlanıyor (kız kendisi anladınız siz) ailesinden gizli sigara ve alkol alıyor. Kırtasiyeden de 1000 TL değerinde şeyler çalmış. (Gittim psikiyatrist raporunu gösterdim adamı ihbar etmesin diye zor ikna ettim) Ama eğer sen benim sırlarımı yayarsak bende seninkileri yayarım diyerek uyuyan devi uyandırmak istemiyorum. Ne yapsam?
Arkadaşım büyük sırlarımı biliyor. Büyük bir kavgayla yollarımızı ayırdık. Ne yapmalıyım?