Örnek Alınacak Evlilik. Resulullah Efendimizin Kızı Hz Fatıma İle Hz Ali nin Evliliğini İncelesinler. Mutluluğu Yaşamak İsteyenler Bu Evlilik Gibi Evlilik Yapsınlar
Güncellemeler
+1 yıl
İslamiyeti Yaşan Düzgün İnsanlar Yorum Yapsınlar. Başkaları Yorum Yapmasın ...
Hz Ali ve Hz Fatıma. Radiyallahu Anhum . Gibi İslamiyeti Yaşayabilmek ten Geçer Bunların Hepsi Biz Gayret Edeceğiz. İslamiyeti Dosdoğru Düzgünce Dürüst Olarak Yaşamaya Gayret Edeceğiz . Taktir Yüce Allah'ındır
Kimse Hz. Ali veya Hz. Fatima olamaz zaten. Gençlerimizin örnek aldığı kendine sanatçı diyen şarkıcılar ya da tiktokcular yerine onları örnek alıp elimizden geleni yaparsak onlar gibi olmasakta bu zamanın Hz. Ali'si Hz. Fatima' sı olabiliriz. Rabbim onların ahlakıyla ahlaklanmayı nasip etsin hepimize. Onlar gibi değilim diyerek kenara cekilmek olmaz.
Gel de şunu yakınlara şöyle adama bu şeyi yapma günah dedim bana demedigi kalmadı bı bakimada haklı bu arada ben gerçekten defalarca kez öyle şey yapmaya çalıştım neticede sadece Hz Ali ve hz Muhammed aleyhi selamin hayatindaki zorluğunu anladım onca hakaret nefret ve kalp kırılması başka hicbisi
Bu zaman da Islamı yaşamanın cihada gitmekten hic bir farkı yok. Nefsinle, insanlarla savaşıyorsun (manevi olarak) Benim üni de hiç arkadaşım yoktu. Dışladım hakaret edenler oldu. Insanlar der ya da diyecek diye hayatımızı onların istediği gibi yasayamayız.
Valla bence en zoruda kızlara biri tesettür taktiginda demedikleri söz kalmıyor adeta hepsinin gözünde ahlaksız gibi gözüküyorsunuz hangi açık kıza kapalı biriyle evlenmek istedigimi söylesem aboo hepsi bana ahlak dersi geçiyor daha burada giyinik çıplaklarla/gerçek tesettürlüleri ayırt edemeyenler var tahammülde edemiyorlar
Başımızın Tacı ve Peygamber Efendimiz Ve Bütün Peygamberler Sahabeler Allah Dostları İslamiyeti Çoğaltmak Ve Yaşatmak İçin Canlarını Ortaya Koymuşlar Ve Zorluklar Çekmişler . Cennet Zorluklarla Ve Meşakkatle Kaplıdır ... Cehennem ise Haramlarla Ve zevki Sefa ile Kaplıdır
"Aşkın aldı benden beni, Bana seni gerek seni Ben yanaram dün ü günü, Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinerem, Ne yokluğa yerinürem Aşkın ile avunuram, Bana seni gerek seni *** Yunus'dürür benim adım Gün geçtikçe artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağa bee nasip olur mu ya sadece tek sorun var ben Ali aleyhi selam gibi diyilim 😔
Hz Ali ve Hz Fatıma. Radiyallahu Anhum . Gibi İslamiyeti Yaşayabilmek ten Geçer Bunların Hepsi
Biz Gayret Edeceğiz. İslamiyeti Dosdoğru Düzgünce Dürüst Olarak Yaşamaya Gayret Edeceğiz . Taktir Yüce Allah'ındır
Onlar gibi yaşayacak kadar takvam olsaydı neydiki
Biz elimizden Geldiği kadar İslamiyeti Yaşamak Zorundayız . Hep Takvalı Güzel İnsanları Örnek Almak Zorundayız . Türlü Allah'ın Azâbından Kurtulamayız
Kimse Hz. Ali veya Hz. Fatima olamaz zaten. Gençlerimizin örnek aldığı kendine sanatçı diyen şarkıcılar ya da tiktokcular yerine onları örnek alıp elimizden geleni yaparsak onlar gibi olmasakta bu zamanın Hz. Ali'si Hz. Fatima' sı olabiliriz. Rabbim onların ahlakıyla ahlaklanmayı nasip etsin hepimize. Onlar gibi değilim diyerek kenara cekilmek olmaz.
Allahin rahmetine güveniyorum gücüm yettiği kadar günahtan uzak durmaya çalışsam bu nefsi dünyada kaybediyoruz
M*.
Ağzına Sağlık Elif
Müslüman ülkesinde yasayipta namaz kılana terörist gibi bakan bir toplumda yaşıyoruz
Böyle devirde elimden geleni yapacağım Allah'ın izniyle
Allah'ü Teâlanın Emirlerini Yapanlar Yasaklarından Kaçınanlar . Resulullah Efendimizin ışında Yürüyenler .
Birde . Emri Bil Magruf . Nehyi Anil Münker . Yapanlar . Yani İnsanlığa İyiliği Emrederek Anlatanlar Kötülükten Sakındırarak Anlatanlar . Kazanarak Kurtuluşa Ererler
Gel de şunu yakınlara şöyle adama bu şeyi yapma günah dedim bana demedigi kalmadı bı bakimada haklı bu arada ben gerçekten defalarca kez öyle şey yapmaya çalıştım neticede sadece Hz Ali ve hz Muhammed aleyhi selamin hayatindaki zorluğunu anladım onca hakaret nefret ve kalp kırılması başka hicbisi
Bu zaman da Islamı yaşamanın cihada gitmekten hic bir farkı yok. Nefsinle, insanlarla savaşıyorsun (manevi olarak)
Benim üni de hiç arkadaşım yoktu. Dışladım hakaret edenler oldu. Insanlar der ya da diyecek diye hayatımızı onların istediği gibi yasayamayız.
Valla bence en zoruda kızlara biri tesettür taktiginda demedikleri söz kalmıyor adeta hepsinin gözünde ahlaksız gibi gözüküyorsunuz hangi açık kıza kapalı biriyle evlenmek istedigimi söylesem aboo hepsi bana ahlak dersi geçiyor daha burada giyinik çıplaklarla/gerçek tesettürlüleri ayırt edemeyenler var tahammülde edemiyorlar
Başımızın Tacı ve Peygamber Efendimiz Ve Bütün Peygamberler Sahabeler Allah Dostları İslamiyeti Çoğaltmak Ve Yaşatmak İçin Canlarını Ortaya Koymuşlar Ve Zorluklar Çekmişler . Cennet Zorluklarla Ve Meşakkatle Kaplıdır ... Cehennem ise Haramlarla Ve zevki Sefa ile Kaplıdır
Doğru Olanı Yaptın Ne Güzel Ne Mutlu Sana Elif .
Siz elif yazınca başkasına yazdığınızı sanıyordum. Ismim betül
Doğru Olanı Yaptın Ne Güzel Ne Mutlu Sana Betül. Ben efuli yi elif sandım
😊🌹 Betül 🌹😊
Hakkın Dostu
Yunus Emre
Bana seni gerek seni
"Aşkın aldı benden beni,
Bana seni gerek seni
Ben yanaram dün ü günü,
Bana seni gerek seni
Ne varlığa sevinerem,
Ne yokluğa yerinürem
Aşkın ile avunuram,
Bana seni gerek seni
Yunus'dürür benim adım
Gün geçtikçe artar odum
İki cihanda maksudum
Bana seni gerek seni."
Efuli aşk, sevgi anlamına geliyor
Çok Güzel Betül . Beni Takib Edebilirmisin ?
🌹👫🌹
Hayırlı Pazarlar Betül Hanımefendi 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹Hayırlı Sabahlar 🌹
🌹Betül 🌹🌹🌹🌹🌹🌹Hanımefendi 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Teşekkür ederim hayırlı günler
Betül Hanımefendi Sizinle Ciddi Olarak Konuşabilirmiyiz
Sizde isterseniz ?
Hayır özelden konuşmuyorum
Niyetim Ciddi. Bekar İseniz Eğer ?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!