DAHA YENİ EVLİYİM AMA?

Arkadaşlar evleneli 2 ay oldu. Eşimle aynı yerde çalışıyorduk işten çıkarıldık. Eşim sürekli altınların parasını yiyor mesela hepsini bozdurup bankaya koyduk eşim sürekli ona güveniyor geçen ay kirayı onla ödedik. Ben erkeğin evde durmasını sevmiyorum ama eşim sürekli evde bu ayrıca ilişkimizi de yoruyor. BEN ÇALIŞKAN BİRİYİM ama eşim bıraksam sabah akşam uyur. İstiyorum ki kalksın bi ders çalışsın bi faydalı şey yapsın yok. Sabahları 2 de uyanıyor ben 50 saat onu uyandırmaya çalışıyorum çalışırken yoruluyorum. E yeni evliyim tek başıma mı kahvaltı yapayım. Hiç 2 ye kadar uyunur mu en geç 9-10 da kalk iş yoksa bile iş ara bulamazsan otur ders çalış ne bileyim delirmek üzereyim. 2. Ünime başladım derslere bile gidemedim eşimin yüzünden sabahları boş ver gitme senden kıymetli mi yat uyu hep böyle konuşuyor. Şimdi de kira yaklaştı benim sert olduğumu biliyor maddi konuda altınların parasını söyleyemiyor ama biliyorum ona güvendiğini. 1 aydır dilimde tüy bitti kira yaklaşıyor ne yaptın planın ne diye sordum. Şimdi de telefonumu satayım diyor diğerini diyemediği için ben de sat dedim. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ben mutlu değilim.
Güncellemeler
1 yıl
BEN EVDE TERCÜMANLIK YAPIYORUM ARAPÇAM ÇOK İYİ YURTDIŞLARINDA EĞİTİM ALDIM, ama tabiki harçlık oluyor. Bir de ailem istesem destek olur ama bu çok utanç verici bir şey.
DAHA YENİ EVLİYİM AMA?