Aile & Toplum 3 evi olan birine evet der misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mesela biri sizi seviyo 3 tane evi varevet der misiniz?sevmeseniz bile? 3 evi olan birine evet der misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hikayeni devamı kocamla. parası için evlenmistim ama kendisini sevmiyorum x kişi ki bu bazen iş arkadaşı ya da komsu olur aldatıyorum pişmanim ama kendime engel olamıyorum 0 0 Yorumla
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Bir depreme bakar o evler ya da borç batağına. Zaten maddiyat işin içindeyse hiç olmasın. Köle miyim ben :) 0 0 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sevmediğim biriyle rahat edemem rahat edemezsem bilme. Kaç yaşıma kadar ne değeri var o zmaan 3 tane evi olmasının hayır sevmezsem evlenem 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Evi var diye birine neden evet diyeyim kafayı yemedim henüz o kadar. Seviyorsam evlenirim parası pulu için değil. 0 0 Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl sen de bence hayatını kurtar bu ekonomide bizi düşünme biz demeyiz 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Sevgi olmayınca da olmuyor sevgi de karın doyurmuyor zor karar 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mantık evliliği istiyorsam evet derim ama aşk evliliği istiyorsam demem. 0 0 Yorumla
Mehmet_tt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aylık en kötü 2 binden verse 6 bin geliri var 😀 bence kaçırma 😂😂 0 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İsterse bin tane evi olsun, sevmedikten sonra istemem.. İstemedim de... 0 0 Yorumla
Uduud88d7r Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl range rover bermuda şort kelleşmeye başlayan arkadan bağlanan saç büyük saat galerici zengin abi aramıyorum teşekkür ederim 2 0 Yorumla
KayıpSazanHemo Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl E anlaşma yapmak isterse peki? Evlere ortak değilsin diye? 0 0 Yorumla
Kuzeykeskin Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Orspudan ne farkı kaldıki. Onun ederi gecede binse senin 3 ev o zmn 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşimin evi yok ama evet dedim insan olması yeterli 0 0 Yorumla
haplessquuen__ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl isterse rezidansi olsun bu benim icin kriter degil 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. 3evim var. Ama midesiz değilim 0 0 Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. 72 tane evim var hiç böyle düşünmedim 0 0 Yorumla
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl tabi evet derim :D iç güğesi bile giderim :) 0 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. Sevmediğiz insanlar la para için evlenmeyin 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ev sahibini sevmiyorsam hayır derim 0 0 Yorumla
insafagel Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Karakter yoksa dünyaları olsa ne fayda 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl 113 tane evi olsa da fark etmez.. Sevmem önemli.. 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl her şey para mı olm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu devirde öyle Yorumla FakDıSistım +1 yıl benim için değil. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır derim 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Demem gkfj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hikayeni devamı kocamla. parası için evlenmistim ama kendisini sevmiyorum x kişi ki bu bazen iş arkadaşı ya da komsu olur aldatıyorum pişmanim ama kendime engel olamıyorum
Bir depreme bakar o evler ya da borç batağına. Zaten maddiyat işin içindeyse hiç olmasın. Köle miyim ben :)
Sevmediğim biriyle rahat edemem rahat edemezsem bilme. Kaç yaşıma kadar ne değeri var o zmaan 3 tane evi olmasının hayır sevmezsem evlenem
Evi var diye birine neden evet diyeyim kafayı yemedim henüz o kadar. Seviyorsam evlenirim parası pulu için değil.
sen de bence hayatını kurtar bu ekonomide bizi düşünme biz demeyiz
Sevgi olmayınca da olmuyor sevgi de karın doyurmuyor zor karar
Mantık evliliği istiyorsam evet derim ama aşk evliliği istiyorsam demem.
Aylık en kötü 2 binden verse 6 bin geliri var 😀 bence kaçırma 😂😂
İsterse bin tane evi olsun, sevmedikten sonra istemem.. İstemedim de...
range rover bermuda şort kelleşmeye başlayan arkadan bağlanan saç büyük saat galerici zengin abi aramıyorum teşekkür ederim
eve bakarak insana evet hayır demem nasıl bi kafa bu
E anlaşma yapmak isterse peki? Evlere ortak değilsin diye?
Orspudan ne farkı kaldıki. Onun ederi gecede binse senin 3 ev o zmn
para için duygumu satmam
Eşimin evi yok ama evet dedim insan olması yeterli
isterse rezidansi olsun bu benim icin kriter degil
arabası da varmıymış.
Evle takılır sonra evet diyen varsa
Hayır ev için demezdim
3evim var. Ama midesiz değilim
72 tane evim var hiç böyle düşünmedim
tabi evet derim :D iç güğesi bile giderim :)
Sevmediğiz insanlar la para için evlenmeyin
Ev'lenmek bu olsa gerek
Ev sahibini sevmiyorsam hayır derim
Demem ısınmam lazım biraz
Böyle birini mi buldun 😊
Karakter yoksa dünyaları olsa ne fayda
113 tane evi olsa da fark etmez.. Sevmem önemli..
her şey para mı olm
Bu devirde öyle
benim için değil.
Önemli olan huy
Sen evet dersin.
no bitch
Kosarimmmm ama cirkinim
Dostlar alışverişte görsün
ne alaka eviyle mi evleneceksin
Hayır derim
Üzerine yapacak en az bi tane garantici insanım
Demem gkfj