Biri vardı arkadaştik sonra duygular araya girdi ama o yokmuş gibi davrandı. Sonra biriyle sevgili oldu vs. Ondan sonra arkadaşlığımız bitti ve 7-8 ay kadar geçti üstünden. Benim rehberimde ekliydi, onda da ben ekliydim. Fakat ben 1 hafta önce sildim profilim gitti ondan. Numarası ezberimde bugün çok merak edip baktım hala ben onda ekliyim.
Sizce benim onu sildiğimi fark etti mi? Ya da beni neden rehberinde tutuyor?
7-8 aydır hiç görüşmedik.
Sizce benim onu sildiğimi fark etti mi? Ya da beni neden rehberinde tutuyor?
7-8 aydır hiç görüşmedik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir gün konuşmak isterse mesaj atmak için eklisin. Çok anlam yükleme
Anlam yükleniyorum zaten 7-8 ay geçti, hiç görüşmedik. Fakat hep giden gider ben önemliyim kafasındaydı. Hala rehberinde ekli olmam hatta benim onu silmiş olfuf halde ekli tutması garip geldi.
Erkeklerin geneli elbet bir gün eski sevgilisine ya da eski arkadaşına mesaj atar. Bu da boşluğa düştüğü bir dönemde olur. Ondan dolayı kolay kolay ciddi tartışmadığı sürece ya da sevgilisi bu kız niye sende ekli diyip yargılanmadığı sürece numara silmezler. 😉😊
Egolu biriydi o yüzden mesaj atacağını sanmam ki 7-8 ay geçti. Fakat whatssapta ben silmiş olduğum halde silmemesine şaşırdim ki instagramda takipten çıkmıştı hem de hemen takipten çıktı 🤣
Demekki sevgilisi instagramı didiklemiş 😄😄 şöyle diyim. İstediği kadar egolu olsun mesaj atmaya illaki bahane bulur. Eğer atmak isterse tabi. Ama sen yine de çok takılma. Ben olsam atsa da cevap vermem 😅
İnstagrami kendisinin adıyla değildi. Sadece hoşuna giden şeyleri paylaşırdı. Ki sevgilisine durumumuzu anlattığını dedi son konuşmada. Ona rağmen rehberinde ekliydim.
Hahah, benim onunla konuşma ihtimalim yok. Ne ben mesaj atarım ne de o atar bence 😊
İstersen ver numarasını senin yerine soralım neden silmediğini 😄 işin içinden çıkartmıyorsun. Belki de profili herkese açıktır artık 😄
🤣Değil onu arkadaşla denemiştik. Aman neyse vardır bildiği. Merak edip arada bakıyordur herhal.
Çok fenasın farkındasın değil mi 😂😂
Bazı insanlar rehberindeki kişilere önem vermez aklına bile gelmemiştir silmek doğrusu
İnstagram beni silmeden öyle düşünürdüm de whatssapta tutmasi garip.
İnstagramda silmese*
Tatlım instagram ile whatsapp farklı en azından benim için, sonucta bir gecmisiniz oldu kavgalı da konuşmayı bitirmediyseniz çıkarmaması gayet normal
İnstagram da belki yeni ilişkisini görmeni istemediği için çıkartmıştır
İnstagramı aktif değildi zaten kendi adıyla bile değildi. Whatssapta da son konuşmamız pek hoş değildi. Büyük bir tartışmaydı ama iyi dileklerde bulunup sonrasında hiç iletişime de gecmedik.
Tatlım fazla anlam yükselmeye inan gerek yok arkadaşının karakterini de bilmediğim için yorum yapamıyorum
Anlam kesinlikle yüklemiyorum. İletişim kurayim düşüncesinde de değilim, 8 ay kadar geçti. Bundan sonra ne ben ne o konuşuruz. Yabancı gibi hatta ama rehberinde ekli olmak ilginç geldi yalnızca.
Benim de uzun zamandır konuşmadığım insanlar rehberimde durur unutmuştur
Belki de öyledir 😊
Niye biliyor musun yedekte cepte duruyorsun
Ya ne yedeği aylar geçmiş üstünden 🤣
Görürsün hele Bi boşluğa düşsün 😂
7-8 aydır boşluğa düşmüştür ama egolu bir tip. Tükürdüğünü yalamaz.
Görürüz
Mesaj atarsa yazarım buraya da🤣 1 yıl sonra olsa bile.
Bulamazsın beni 😂
Unutursun
La havle unutmus seni sende unut
Rehberinde neden ekleyim onu hala çözemedim.
Unutmustur belki ya da senin gibi merak edip arada bakiyordur
Rehberinde unutacağını sanmam. Merak edip bakiyir olabilir ama bir süredir profilim yok, sildiğimi anladı ama bugün ben tekrar bi baktim hala silmemiş. Garip geldi silmiştim diye düşündüm.
Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine sorayım.
Sen fark eder miydin geçmişte hoşlanma olayı olan kız rehberinde ve artık profili yok.
Erkekler bakıyor mu profillere, kızlar günlük bakar neredeyse🤣
Böyle şeylere takılmam.
Olabilir