CD erkek demek aynı kadınlar gibi giyinen. Onlar gibi davranan ve makyaj falan yapan erkeklere denir. Bende ileride CD olup hatta bundan kâr sağlamak istiyorum. Sizce nasıl olur?
Bişey soracağım kestirince vajina yapıyorlar değil mi ve zevk alabiliyorlar mı?
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız şöyle bak. O translar ile alakalı bir şey CD ler ile ilgili değil. Translar da da vajina yapılmıyor diye biliyorum. Yapılırsa da olmaz yani ama yok ben görmedim
Evet ama makyajla çok hoş durabiliyorlar.. Tabi translar kadar değil . Huysuz virjin tr de bunun ilk örneği birde başka veriyim almanyadan o da cok popüler Olivia Jones.. Draq queen denio bu tanıma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
önce alışkanlık yapar sonra da kestirir travesti olursun.
Yalnız travestide kestiremiyorsun da neyse ama haklı olabilirsin
özür dilerim yanlış yazdım. düzeltiyorum.
'' önce alışkanlık yapar, sonra travesti olursun, daha sonra da kestirir transeksüel olursun ''
:)
Haa anladım. Yani olabilir ama translıkta da illa kestirmek gerekmiyor o kişiye bağlı diye biliyorum. Yani bilmiyorum şu anlık böyle zaten
benim bildiğim de translar kestiriyorlar. bu arada resim sana mı ait. çok da güzel gözüküyor :)
Yok her trans kestirmiyor bakabilirsin istersen de. Resim yok ben değilim pinterestten aldım ama evet bayağı güzel
tamam teşekkürler
Bazılarını kadınlardan ayırmak oldukça zor. Ekstra bir şey düşünmüyorum açıkçası, insan sonuçta.
Kesinlikle öyle ama onlar trans daha çok ama CD ler den de güzel var evet
Bişey soracağım kestirince vajina yapıyorlar değil mi ve zevk alabiliyorlar mı?
Yalnız şöyle bak. O translar ile alakalı bir şey CD ler ile ilgili değil. Translar da da vajina yapılmıyor diye biliyorum. Yapılırsa da olmaz yani ama yok ben görmedim
Bazilari güzel oluyor
Onlar translar aslında daha çok CD ler değil.
Evet ama makyajla çok hoş durabiliyorlar.. Tabi translar kadar değil . Huysuz virjin tr de bunun ilk örneği birde başka veriyim almanyadan o da cok popüler Olivia Jones.. Draq queen denio bu tanıma
Evet çok haklısınız. Dediğiniz gibi oluyor mu oluyor da. Yani kişiden kişiye değişir ama bakım ve iyi bir makyaj falan gerekiyor bunun için
Bunun yanı sıra ilginç bir gösteri sunmalisin ve biraz stand up show yeteneginde olmali
O doğuştan gelen bir şey yetenek işte ama haklısın tabi. Çok şey katar insana
😋
CD falan öldü şimdi Flash Disk var.
Çok arkadaşım var
Nasıl yani dostum cd mi
Evet CD çok arkadaşım var görüştüğüm birlikte oldığum
Hmm anladım iyiymiş yani. Ben de ileride bundan para kaxanabilirim diye düşündüm aslında ama bilemiyorum işte
Olmayı mı düşünüyorsun
Yani şu anda değil ama ileride belki olabilir ama kararsızım
Açık olsam yazar mısın
Olur yazayım
Oldun
Okkk
Adam olun lann
lgbt misin sen
Yani kadınlardan hoşlanıyorum aslında
sms at bklm
Kapalı ama şey
sen takip et ben yazarım