üniversitede yeni tanıştığım bir çocuk var.. kendisi biraz utangaç mı desem içine kapanık mı desem bilemedim benden hoşanıp hoşlanmadığını merak ediyorum.. arkadaş grubuyla oturduğumuz zaman yanımda oturuyor sohbet ettiğimizde gözlerini kaçırıyor benim çok başarılı bir kız olduğumdan bahsediyor her konuda destek çıkıyor
hoşlandığını nasıl anlayabilirim nooolur yardımcı ol
Müneccim değilim, bir kafede bir çay için muhabbet edin , bu şekilde öğrenemezsin hoşlanıp hoşlanmadığını , hem sen ondan hoşlanıyorsun, ona " Çıkışta biryerlerde bir şey içelim mi?" Diye teklif ver , yok , hayır derse bırak ondan bir cacık olmaz.
üniversitede yeni tanıştığım bir çocuk var.. kendisi biraz utangaç mı desem içine kapanık mı desem bilemedim benden hoşanıp hoşlanmadığını merak ediyorum.. arkadaş grubuyla oturduğumuz zaman yanımda oturuyor sohbet ettiğimizde gözlerini kaçırıyor benim çok başarılı bir kız olduğumdan bahsediyor her konuda destek çıkıyor
hoşlandığını nasıl anlayabilirim nooolur yardımcı oluuun
@Nisanurnisa88 bence uzatmadan konuşmayı denemelisin bunu yüz yüze yapacak cesaretin yokss mesaj veya arama yoluyla yapabilirsin duygularınız karşılıklıysa güzel bir ilişki başlatmış olursun
sürekli her konuda destek çıkıyorum yardımcı oluyorum çok iyi birisi olduğumu dile getiriyor sence daha fazla nasıl belli edebilirim ilgimi veya nasıl ona cesaret verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sorabilirsin , yardımcı olmaya çalışırım eğer bildiğim konuysa.
bende danışabilir miyimm
Buyrun
üniversitede yeni tanıştığım bir çocuk var..
kendisi biraz utangaç mı desem içine kapanık mı desem bilemedim benden hoşanıp hoşlanmadığını merak ediyorum..
arkadaş grubuyla oturduğumuz zaman yanımda oturuyor
sohbet ettiğimizde gözlerini kaçırıyor
benim çok başarılı bir kız olduğumdan bahsediyor
her konuda destek çıkıyor
hoşlandığını nasıl anlayabilirim nooolur yardımcı ol
Müneccim değilim, bir kafede bir çay için muhabbet edin , bu şekilde öğrenemezsin hoşlanıp hoşlanmadığını , hem sen ondan hoşlanıyorsun, ona " Çıkışta biryerlerde bir şey içelim mi?" Diye teklif ver , yok , hayır derse bırak ondan bir cacık olmaz.
yaaa evettt
Ne konuda bildigim bir konu ise yardimci olurum
Konuş aşk meşk değilse tabi buyur
Konu nedir?
Yardımcı olabileceksem tabi ki
Konu nedir
Sorun nedir ki?
danisabilirsin belki yardimim dokunur
Estağfirullah Yardımcı olabilirsem ne mutlu
Parasıyla olur
Danış bana
bende danışabilir miyimm
@Nisanurnisa88 Olur tabii
kendisi biraz utangaç mı desem içine kapanık mı desem bilemedim benden hoşanıp hoşlanmadığını merak ediyorum..
@Nisanurnisa88 bence uzatmadan konuşmayı denemelisin bunu yüz yüze yapacak cesaretin yokss mesaj veya arama yoluyla yapabilirsin duygularınız karşılıklıysa güzel bir ilişki başlatmış olursun
ya kendisi tam bir aile çocuğu ve biraz utangaç ya şimdi hoşlanmıyor ihtimali de var ben ona belli edersem onu kaybedebilirim de
çaktırmadan nasıl hoşlanıyorum sinyalleri verebilirim
@Nisanurnisa88 kaybetmezsin yine arkadaş kalırsınız normal şeyler bunlar veya biri ağzını arasın gidip sorsun direk
Buyur bakalim
Vardır
Buyur
bende danışabilir miyimm
@Nisanurnisa88 buyrun
@Nisanurnisa88 Sürekli yanında yörende mi?
evettt
@Nisanurnisa88 yani var gönlü sende, fakat cesareti yok. Az cesaret ver, önemse onu. Açılacaktır.
sürekli her konuda destek çıkıyorum yardımcı oluyorum
çok iyi birisi olduğumu dile getiriyor
sence daha fazla nasıl belli edebilirim ilgimi veya nasıl ona cesaret verebilirim
@Nisanurnisa88 evet çok iyi davranmışsın. Biraz daha sabır, oğlan utangaç belli.
Soru sahibi kızıyor özele gel😍
mesaj atabilirr misin bana <3
@Nisanurnisa88 taam
Mesajı kapalı
@Nisanurnisa88 mesajın kapalı
Instagram da olur
@Nisanurnisa88 boş ver o zaman
nisanurnisa88 yazabilirsin instama
derdime çare ol ne istersen yaparımm
Sorun nedir
Konu ne 🙄
Ne konuda