Biraz konuşabileceğim birileri var mı?

Kendimi garip hissediyorum. Arkadaşlarım bu sene üniversiteye gitti ve artık çoğuyla konuşmuyorum ben bir sene daha kaldım. Onlara da hak vermeye çalışıyorum sonuçta yeni ortamlara girdiler. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bazen anlatmak istiyorum ama bu sefer de kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bazen de belli etmeye çabalıyorum iyi olmadığımı ama sanki anlamamak için direniyorlar. Belki de tanımadığım birileriyle konuşmak daha iyi gelecek.

Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu güncelleyerek anlatacağım teker teker cevap vermek zor :) bu aralar kendimi çok boş hissediyorum ve çok yoruluyorum. Sürekli ders çalışmam lazım. Sınavda başarılı olmam lazım ve ailemin benden çol beklentisi var. Yakın zamanda çok güvendiğim iki arkadaşımın ihanetine uğradım ve bu beni daha çok kırdı. Ne yapacağımı ya da ne yapmam gerektiğini bilmez bir durumdayım. Arkadaşlarımla bazen bir şeyler paylaşmaya çalışıyorum ama dinlemiyorlar. Kaygılı hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani bazen sadece nasılsın sorusuna bile muhtaç kalırsın ya öyle bi durumdayım. Arkadaşlarım bana sadece kendi dertlerini dinleyip çözmem için geliyorlar. Ve bunun dışında tüm bunlardan sonra ya senden nasılsın diyen yok. Dün arkadaşıma bende bir sorun var dedim. Öyle bir şarkı var biliyor musun onu dinle diyor. Ne olduğunu sormadı bile. sağlık problemlerimden dolayı zaten kafam allak bullak. Yani bilemiyorum net cevaplarda vermekte zorlanıyorum. Ailem de çok çalışıyor onlara bir şey diyemiyoru
Biraz konuşabileceğim birileri var mı?