Kapalıydım açıldım saçlarıma şekil verip çıkmak beni mutlu ediyor, rahat hissediyorum ama kapalı olmamanın da günahlarını biliyorum ancak hiç kapanmak içimden gelmiyor, diğer dünyamı mahvediyorum belki de hiç cennete gidemeyeceğim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
böyle rahat ediyorsan devam et cennet işinide Allah bilir
Yani bilmem ben de oruç tutmuyorum içimden gelmiyor diye dine bakarsak saçlarımız yılan olacak cayır cayır yanacağız
Ayrıca nasıl mutluysan öyle devam et demişler ama bu işler öyle olmuyor alkol sigara beni rahatlatıyor mutlu ediyor diye içmem mi gerek günahını düşünmeden
Nasıl mutlu ediyorsan öyle devam et. Çok kafanı yorma
Bu konuda fikir vermek gùnahına ortak olmak gibi ne desem bilemedim
Bunu düşünmen bile hânene 1 artı bunun için cehenneme gideceksen benimde adımı yazdır 7. Kata
Kapalı olmanın günahı mi var
Cehennemde görürsün
böyle diyince daha mı ısındı kapanmaya. kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz.
@biegrace Kızın kalbinde açılmak var kapanmak istemiyor kendi keyfi bilir bizim ona ihtiyacımız yok yorumunu kendine sakla
Ben sırf örtünmedim diye diğer güzel amellerim olsa dahi cehennemlik miyim?
İyi veya kötü yaptığın her şeyin karşılığını alırsın kapanmanı tavsiye ediyorum.
bunu derken belki de gelecekteki kapanma ihtimalinin önünü kapatıp onu soğutuyorsun. bilemezsiniz.
@biegrace İçinde varsa kapanır yoksa kapanmaz kardeşim sen hayırdır niye böyle kudurdun
Dostlar tesettürlüydüm artık içimden gelmemeye başladı ve açıldım. Açıldığımdan beri düşünüyorum acaba Allah beni sevmez mi? Benden yüz çevirir mi? Cennetine layık görmez mi? Ama kapanmak içimden gelmiyor hiç...
Allah seni terk etmez ve sana darılmaz ama sen kapan olması gereken bu
kudurmak mı? ben sana terbiyesizce ahlaksızca bir şey mi söyledim? yaptığınız ayıp ve saygısızlık. konuşmaya değmeyecek iletişim kurmaya değmeyecek birisiniz.
@biegrace Sen öyle diyorsan öyledir
Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı. Duha 3. Âyet
Ümitsizliğe düşeceğine faaliyette bulun. Nefsin tabi ki istemeyecek. Ama sen nefsine mi kul olacaksın, yoksa Allah'a mı? Sınav bu işte.
Bana göre kapalı kadınlar daha çekici geliyor. Çok güzel bir açık 2x ise kapalı bir kadın 3x-4x etkiliyor beni. Herkes öyle midir bilmem. Ama açık kadınların her yerini görebildiğimiz için (fizik olarak) onları basit, elde edilmiş ya da herkese öyle gösteriyor vücudunu bana özel bir şey değil diyorum elektrik pek alamıyorum. Ama kapalılar hem daha ağır. Hem de herkese sergilemiyorlar, evlenince sadece eşlerine özel. Eşleri de onlara tabi. (Doğru eş seçimi önemlidir)
Haklısınız ama benim içimden gelmiyor kendimi bunalmış hissediyorum. Bu zamana kadar zararlı alışkanlığım bir şeyim olmadı tek işte tesettürümü istemedim. Öbür dünyada iyi bir konumda olmayı çok isterim ama başörtüsüz de mümkün olur mu acaba? Allah beni sevmez, benden yüz çevirir diye korkuyorum. Kapalı olmak beni gerçekten rahatsız ediyor.
Güzellik çirkinlik meselesi de değil ben kendimi rahat hissetmiyorum o şekilde...
Icinden geldigi gibi yaşa. Gerisi boş
Açık olmak Günah değildir Hanımefendi.
Onu düşünmeye kalkarsan hiç mutlu olamazsın
Zorla güzellik olmaz
bir şey olmaz canim