Ailem vs bilmiyorlar
Bundan dolayı rahatsızlık duymalımıyım
Bundan dolayı rahatsızlık duymalımıyım
Merhaba, hayır tabii ki asla bundan dolayı utanmamalısınız. Eşcinsellik bir hastalık değil asla gayet normal bir durum. Toplumun saçmalıklarına bakarak eşcinselliğin utanılması gereken bir şey olduğunu düşünme sakın. Homofobik insanlara hiç bakma hepsinin cahil insanlar olduğuna eminim. Ailene söyleyebilirsin homofobik değillerse. Keşke kimse homofobik olmasa. Cidden bizden ne istiyorsunuz. Ben de eşcinselim ve zorlukları anlayabiliyorum.
Utanılacak bir şey yok herkesin yönelimi aynı olmak zorunda değil ama bu ülkede tedirgin olman utanıyormuş gibi hissetmen normal çünkü toplumda lgbt bireylerine karşı bir baskı var umarım ailen anlayışlıdır.
Cevap
36Cevap
Tabii ki hayır, hayat senin hayatın ve toplumun veya başkalarının koyduğu kurallara göre yaşamak zorunda değilsin. Utanman gerektiğini düşünenler önce aynaya bakıp "ben kim oluyorum da başkasını yargılama hakkını kendimde görüyorum?" diye sorsunlar. Elbette zorlukların olacak, çevren öğrendiğinde yadırgayacaklar, dışlayacaklar, ama onların istediği kalıba girmen kendini, kendi özünü, kendi ruhunu, kendi bedenini, kendi istek ve arzularını inkar etmen anlamına gelecek ve acı çekeceksin. Kendin olup dışlanmaktan şikayet etmen seni daha az üzer. Kızım olsan kendi evladımla ilgili düşüncem veya sevgim değişmezdi.
Allahın lanet ettiği bir toplumla beraber yürümek keşke sadece utanılacak bir şey olsa . birde öldükten sonranı düşün , 2 yalattırmak yalamak uğruna kahru perişan olmak . hastalık vs doğuştan dediğiniz şey şeytanın vesvesesi ve oyunları uyanın
https://www.milligazete.com.tr/amp/makale/851787/prof-dr-burhanettin-can/seytanin-pesinden-kosan-bir-sapkinlik-hareketi-olarak-escinsellik-1
Sizide mi onlarla yürütüyorlar hayırdır? Allah birçok şeyi lanetlediği halde neden 2 insanın birbirini sevmesi sizi bu kadar zorluyor. Aşkı sırf cinsellik olarak düşünenler🙅♀️
@Veronicass__ vero yorum yapıyorsun savunuyorsun cart curt ama onları savunup onlar dan yana olduğun için mahşer günü onlarla dirileceksin
ve şöyle diyeceksin ; ya ben eşcinsel değildim ki lut kavminin içinde ne işim var
melekler sana şöyle diyecek ; dünya da iken onları savunuyordun şimdi onlarla berabersin
ama zaten lgb liysen of diyorum ama genede umarım müslüman olarak ölürsün de en azından sonsuza dek cehennem de kalmazsın. iyi akşamlar
Tüm kutsal kitapları okudum, kendi inancım kendime. Hani müslümanlık anlayışlı bir dindi. burada herkes müslümanmış gibi yorum yapıyorsunuz ki bu hiçte anlayışlılık değil. İsteyen gider dini araştırır. Bu tür sosyal medya sitelerinde dininizi yaymanıza gerek yok. Burada yazdığınız 1-2 cümleyle kimse "doğru yolu (!)" bulmayacak. Dediğim gibi HERKESİN İNANCI KENDİNE. HERKESİ KENDİ İNANCINIZDAN SAYARAK YORUM YAPMAYIN. İyi akşamlar.
Ayrıca bir insan başkasını sevdiğinde yanacaksa ve bende onları savunduğum için yanacaksam sorun yok yanabilirim. Tüm birikimimi yoksullara ve aç canlılara harcadım. Akşam aç yatarım ama yinede başkasının karnı doysun derim. Allah bunları görmezden gelip birbirini seven iki insanı savunduğum için yakacaksa eyvallah yaksın.
tek cümle vero
Emribilmaruf ve Nehyi Anilmünker
bu cümle nin ne olduğunu araştır
kimin söylediğini araştır
ve bu cümle yapılmazsa ne olacağını da araştır . hadi kal sağlıcakla iyi akşamlar
Emin olun bu terimleri herkesten iyi biliyorum. Dediğim gibi herkesin inancı FARKLI ve bundan dolayı inançlardaki iyilik/kötülükte farklı. Bu yazdığım cümleyi anlamak istemediğiniz için daha fazla açıklama getirmeyeceğim.
Bende biseksüelim. Ailem arkadaşlarım filan biliyor. Birine aşık olmanın utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tabii dinsel açıdan kötü olup olmadığı tartışılır. Ama benim hayatım günahı benim boynuma o yüzden kimseye laf söylemek düşmez.
Bu doğuştan gelen cinsel yınelimdir ama homofobik toplumdan dolayı işler zorlaşıyor. Utanılacak bir şey yok. Homofobik olmayan birileri bilse biraz daha iyi olur.
Her insanın yönelimi aynı olacak diye bir şey yok sen hemcinsinden hoşlanabilirsin bu gayet normal özgürce yaşamaya bak ailene de söyle bence
Kalp bu sonuçta söz geçiremiyorsun
Kesinlikle bundan utanmamalısın umarım ilişkinize yakınlarınız saygı duyar ve destekler
Neden duyacaksın ki? Ama kendi huzurun için yine de çok açık etme. Malum kendisi hem cinslerinin koynundan çıkmayıp da mikrofona ufurenlerin toplumu burası.
Kendi dengini bulabildiğin sürece bunu utanılacak birşeymiş gibi düşünme. Ben mesela heteroyum ama seni asla yargılamaya hakkım yok.
Neden utanılacak bir durum olsun, utanman için başkalarını rahatsız edecek bir durum sergilemen gerekmez mi?
bende eşcinselim ve utanmıyorum ayrıca ailemde bilmiyor bilmelerine gerek yok bence
Kadınlar belli etmeden ömür boyu yaşayabilir eşcinselliği ama erkekler yaşayamaz bu yüzden rahat ol
utanmanı gerektircek bir şey yok kendini ne zaman rahat hissedersen ailene açıkla
Ailene söylemelisin ilk başta kızsalar da anlayışla karşılayacaklardır
Tabiki de utanmamalısın. Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez.
Utanılacak bir konu değil bu inan hayatta utanması gereken ne kişiler var.
zaten duyuyorsun gizlenerek yani bunu söylemen garip zati broo
Herhangi inandığın bir görüşe inanca aykırı değilse niye utanmalısın ki?
İçinde ya da kimseye duyurma, sizden haberdar olmak istemiyoruz
hayır tabiki..
en azından kendine itiraf edebilmişsin..
Tam olarak nesin
Aktif misin
Pasif mi
Bisex misin
Nesin
Yoneliminiz hangisi cinsten ise ona göre tedavi olun
Ben senin kuzeninim ve gidip annene babana söylücem bu durumu
Eşcinselliği sağlıklı bulmuyorum ama utanılacak bir şey de göremiyorum şu dünya'da yapılan onca pislik varken insanların yönelimlerinden dolayı dışlanması, kötü görülmesi v. b doğru değil bence.
İyi bir pskolojik destek ve tedavi ile normal bir hayata kavuşman mümkün ama kötü yola girersen işin zor
Hayır ama duyurursan daha çok sorun yaşarsın gizli tut derim çünkü toplumumuzda fazla önyargıyla karşılanıyor Türkiye'de insanlar hep yönelimine, dış görünüşüne, giyimine vb. göre yargılanıyor maalesef
Birini sevmekten neden utanasın ki :)
Sevgi kadar güzel bir şey yok
Sevgilin var mı? Birlikte olduğun
Evet
Nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
Aşk cinsellik falan
Bende biseksim bundan gurur duyuyorum.
Merak etme , zamanla geçer
Hayır. Eşcinsell olmak ayıp değil zampara olmak ayıp
Kimsenin bilmesine de gerek yok
utanma doğuştan geliyor sonuçta
utanilacak bisey degil 🙂
Hayır bu utanılacak bişi değil bu normal bi kere
Tedavi olmayı denedin mi
waow tedavi ayn kanka
Eşcinsel olmak tedavi olmayı gerektiriyor Homofobi denilen şeyde eşcinsellerin tedavi olmayı direttiklerinden dolayı ortaya atılmış bir eşcinsel terimidir
@gizemlihatun2 eşcinsellik hastalık değil?
Yani eşcinsel birinin uydurması kabaca tanımı
Hastalıktır. Erkek hormanların daha fazla gende bozulmadır
@gizemlihatun2 trans ya da çift cinsiyetlilerden bahsetmiyorum gay. lezbiyen, bisexüel falan onlardan bahsediyorum
Cinsiyet farketmeksizin her insana birazcık erkek birazcık kız hormonu verilir. Eğer Erkege sadece erkek hormonu verilseydi erkek çok sert olurdu kızada sadece kız hormonu verilseydi kızda çok duygusal olurdu. Buyuzden her iki hormondanda biraz her insanda mevcuttur. Bazen bozulmalar olur erkeklerde erkek hormonundan cok kiz hormonu kizdada kiz hormonundan cok erkek hormonu olur buda eşcinsellik sebebi doğurur
@gizemlihatun2 kdjflsjdflksjfkljsdfljslkfjsldjfldksjfljsfljfljslfjslfjsfsfkflksflkfkljflkjalkjf kanka sağol akşam akşam iyi güldürdün mizah anlayışın iyiymiş
Mizah değil gerçek bir bilgidir
@gizemlihatun2 kanka dünya sağlık örgütü yanlış hatırlamıyorsam 1993 de eşcinselliği hastalık kategorisinden çıkardı bu ne hormonel ne de psikolojik bir hastalıktır tedavisi yoktur çünkü hastalık değildir
bisexüeldir?
@Berfin__18 adam gaydı hanımefendi kendisi de söylemişti bunu
gündem olma çabası, fanservis?
özgürce yaşa kimseyi takma
Benim ailemde bilmiyor gizli yürütüyorum
Ozaman bende Lezim.🤣
Beni ister misin Aslan burcuyum
Ohaa lezbiyen misin?
Evet
Hayır utanacak bir şey yok🌸
Olsun canım kimsenin bilmesi gerekmiyor
Birbirimizin kini yalarken mideniz bulanmıyor mu