Eşcinselim , lanetlendim mi?

18 yaşındayım ve eşcinsel olduğumu yeni keşfettim yani adını koydum. Çok araştırdım ama bundan kurtuluş olmadığı sonucuna vardım. Gözlerimin kahverengi olması gibi doğaldı aslında. Ben seçmemiştim bunu tıpkı hetero olmayı da seçmeyenler gibi... Bunu kabul edene kadar depresyonlara girdim , kendimi suçladım , adî biri olduğumu abazan olduğumu düşündüm ama artık bunun bir seçim olmadığını , benim doğamda olduğunu anlayınca zor da olsa bunu içselleştirmeyi ve buna adaptasyon sağlamayı öğrendim. Sonra dinen hükmünü araştırdım. Allah eşcinselleri lanetliyordu ve bu durum bir sapıklık olarak görülüyordu. Ama ben bunu sapkınca fantazi olsun diye seçmemiştim. Kuran ile burada çeliştik. Ben çok muhafazakar biri değilim ama içimi çok kemiriyor. Eşcinsel bir evlilik yapıp eşcinsel bir birliktelik yaşamayıda dinen meşrulaştıramayacağım. Ama ben hiç mi duygularımı vs.. paylaşamayacağım. Daha önce ne kız arkadaşım oldu ne de erkek arkadaşım. Hiç kimse ile ne el ele tutuştum ne de öpüştüm. Kendimi dünyanın en bakir insanı gibi hissediyorum. Ama sonuç olarak insanım ve benim de dürtülerim var. Birgün hayatıma biri girecektir elbet ama bunu Allah'ın lanetlemesi beni irrite ediyor. Bence Allah, beni iyi bir insan olduğum sürece, mümkün mertebe ibadet ettiğim sürece ve kul hakkı yemediğim sürece bana verdiği bu özellikten dolayı lanetlemez. Şayet öyle olursa bu domuzu yaratıp onu beğenmemesi gibi olurdu herhalde. Bilemiyorum, kafam karışık. Ne diyorsunuz?
Eşcinselim , lanetlendim mi?