Eşinizin doğum gününü bu şekilde mi kutlardınız?

Yarın benim doğum günüm. Evliliğimizdeki de ilk doğum günüm. İkimizin de boş günü hava güzel aslında çok güzel değerlendirebilecek beni gezmeye götürüp yemek ısmarlama falan yapabilecekken eşim ne yapıyo biliyo musunuz onun ailesini benim ailemi bize davet etti pasta alacak Minnie mouse pastası bebekmişim gibi ve bana bir sürü ikramlık hazırlatacak. Doğum günümü bu şekilde kutlamak istemiyordum ama bana sormadan pat diye böyle bir planımız var dedi. Çok canım sıkıldı zaten çalışıyorum çok yoğun bir hafta geçirdim üstüne bir sürü temizlik yap ikram yap ikramlar da el açması börek sarma falan uğraştıran şeyler evi de batıran şeyler. İnsan evlilik sonrası ilk doğum günlerini yalnız geçirmek istemez mi? Onun doğum gününde pandemi vardı her yer kapalıydı ben evde güzel bir yemek hazırladım mum ışığında falan romantik ortam yaptım onun yaptığına bak. Hani diyolar ya beni tavuk dönerciye götürdü diye tavuk döner ısmarlasa daha mutlu olurdum haksız mıyım? Para için de değil bu arada parası yok demeyin pastaya sadece 250 TL veriyo o parayla her yere yemeğe giderdik
Eşinizin doğum gününü bu şekilde mi kutlardınız?