Arkadaşlar tek taraf avukata vekalet vermiyor kendisi de gelmiyor.
Boşanma konusunda?
Arkadaşlar tek taraf avukata vekalet vermiyor kendisi de gelmiyor.
yurtdışında olan insan, bir avukata yurtdışından vekalet vererek , bu işi rahatlıkla halledebilirdi.. bu bağlamda yurtdışında yaşayıp da mahkemeye gelemediği için imzaya gelemiyor meselesi çok saçma..
Evet eksik yazmışım avukatta tutup vekaletname vermiyor süreç uzaması kendisi için sorun olmadığından yani ilgilenmiyor bununla ilgili o yüzden 3. Mahkeme de biter mi ya da erken tarihe alınabilir mi talep edilse diye merak etmekteyiz
Cevap
6Cevap
Yurtdışındaki kişi avukat tutacak ve anlaşmalı. bosanma avukat üzerinden yapılırsa süreç sorunsuz biter
Evet eksik yazmışım avukatta tutup vekaletname vermiyor süreç uzaması kendisi için sorun olmadığından yani ilgilenmiyor bununla ilgili o yüzden 3. Mahkeme de biter mi ya da erken tarihe alınabilir mi talep edilse diye merak etmekteyiz
Belli olmaz dişli bir avukat bul
bu anlattığınız olayda yut dışı kaydı var ise oraya tebligat yapmalısınız bu hem masraflı hemde zor bir süreç o yüzden 3. celsede bitmez ümitlenmeyin
Kendisi gelirse ülkeye
bir anlaşma protokolü ile tek celse de biter
madem boşanmak istiyor atlasın gelsin yahu
tek taraf avukata vekalet vermiyorsa dava çok uzun yıllar sürer
Burada bir eksiklik söz konusu. Bilemedim. Niye bu kadar uzuyor anlamıyorum işleriniz. 5 ayda çekişmeli olarak boşadım daha geçenlerde.
Konsolosluk ara ılığıyla bişilsr yapılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?