Kendi isteğimle kapandım ama son zamanlarda zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı?

9 aydır kendi isteğimle kapalıyım tesettüre girdim ciddi anlamda.
Fakat süslenmek için değil yanlış anlaşılma olmasın. Hâlâ eşarbımı düzgün bağlayamıyorum çevremde bana yardım edecek insan yok ve ne zaman dışarı çıksam yok eşarbım kaydı yok bonem çıktı gibisinden tedirgin oluyorum ve bonemin kayıp saçımın ucundan göründüğü zamanlar panikle lavabo tarzı yerler arıyorum 😔
Açılmak istemememin bir nedeni de okul eğitim iş anlamında kapalı bayanların ikinci plana atıldığını düşünüyorum..
Bazen düşünüyorum açılsam ( sadece saç anlamında ) çok günah işlemiş olur muyum diye. Evet biliyorum günah fakat gerçekten dokunsanız ağlayacak durumdayım tesettüre girmek çok güzel muazzam bir duygu ama yapamıyorum eşarp bone konusunda çok sorun yaşıyorum 😔😔 bazen pantolon giyiniyorum paçam görünüyor mu diye sürekli tedirgin oluyorum çok garip şeyler ya bilmiyorum anlatabildim umarım beni anlayan bana yol gösterecek birisi var mı? :( (Yaşım 19)
Kendi isteğimle kapandım ama son zamanlarda zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı?