Bunlar nasıl bir insan?

Bu sitede bana özelden yazan erkeklerin hepsi 30 yaş ve üzeri. Hepsi aynı bk gelmişler bana sen tam benliksin bana göresin benim yaşıtımsın diyorlar ben 20 yaşındayım nasıl 30 yaşındaki dayı ile aynı yaşta oluyorum yanımda babam gibi dururlar neymiş kadınlar kendilerinden 10 yaş büyük biriyle yaşıt mış beyin engelliler. 20 yaşındaki erkek 10 yaşındaki kızla mı yaşit?
Erkekler canım mı 10 yaş küçük biriyle yaşıt oluyor?
Reşitsin sana yazman kötü değil diyorlar yuh ya bir insanda hiç mi edep ah olmaz. 14 yaşında reşitlik olsa ona da mı kötü gözle bakacaksınız. 30 yaşındaki erkek 16-25 yaşındaki kadınla olamaz.

Bir kadın reşit diye o kadına yan göz bakmanız normal değil. Her yerde 18lik kızlar diyorlar Çok kötüsün hiç bir şey kalmamış bunlarda

Neymiş erkek istediği kadınla istediği zaman evlenirmiş siz sizi seven biriyle değil o kız sizle isteyerek evlenmeyecek hadi o zaman zengin kızla veya kültürlü eğitimli kızla evlenin? Onlar yüz selam bile vermez size. Cinselik için evlenilmez
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler küçük kızlara bayılır demiş biri 18lik kız diyince ağzının suyu akar. Kızların yanında anisi babası dedesi dayısı gösterirler 5 10 yaş küçük biriyle olmayı normal görürler bebeğe sulamandan bı farkı yok bunların. Bir kadın kendisinden beş yaş küçük biriyle birlikte olunca utan annesi yaşındasın ablası gösteriyorsun diye linç eder ayırırlar. Birde utanmadan kadınlara ahlak bekçiliği yapıyorlar erkek eli değmemiş kadın istiyorlar oksijen ıstafları
Bunlar nasıl bir insan?