Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler küçük kızlara bayılır demiş biri 18lik kız diyince ağzının suyu akar. Kızların yanında anisi babası dedesi dayısı gösterirler 5 10 yaş küçük biriyle olmayı normal görürler bebeğe sulamandan bı farkı yok bunların. Bir kadın kendisinden beş yaş küçük biriyle birlikte olunca utan annesi yaşındasın ablası gösteriyorsun diye linç eder ayırırlar. Birde utanmadan kadınlara ahlak bekçiliği yapıyorlar erkek eli değmemiş kadın istiyorlar oksijen ıstafları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Onlar akılları ile yazmıyorlar ki? Hoş akıl var mı oda muamma. Onların yüzünden kimse kimseye güvenemiyor anasını satayım.
Beyni olduklarıma şüpheliyim zaten. Bunlar kızına bile kötü gözle bakar
Onların ben neyse.. bir hayvan kadar olamıyorlar bu kadar zavallılar..
Hayvan gidip yavruya mı sulanıyor bunlar şeytan
Neyse ben bişi demek istemiyorum, sinirlerim bozuluyor
Sitede daha yenisin galiba... Bu malları göre göre alıştık biz artık
Türkiye’de bunlardan çok var ben alışık değilim çünkü yurt dışında yaşıyorum
Sjsjs her kızın olgun sevmediğini onlara söylemen gerek ama
Olgun değil ki bunlar? Olgun erkek genç kıza yan gözle bakmaz anlaşmaz. O Kızlar olgun sevmez para sever büyük erkekleri ondan istiyorlar yoksa morukları 30 yaşındakileri ne yapsınlar
Aynen burdaki kızlar psikolojisini bozmuş bunların ay be olgun erkeğe aşık ay öyle ay böyle diye diye özgüven verdiniz bunlara sjssjjs sana bol sans bu dünyada bir erkek olarak bile tacize uğradım sanalda kızları düşünmek bile istemiyorum
Burdaki erkekler psikolojimi bozdu kızlar değil
Yok bazı kızlar diyor ya ben olgun seviyorum burdaki 30+ insanlar siz kızlari tavlaya biliceyini saniyolar sjsjsjs psikolojine gelince aç kalmayı dene aç kalınca insan psikolojiyi dert etmiyor (oruç ve su orucu tavsiyem dir) Allah yardımcın olsun
Olgun sevenler para için diyor eve yakışıklı bakımlı erkekleri diyorlar bu göbekli kel 30 yaşındaki dayılar kendi üzerine alınıyor. Kızlar öyle diyor diye o rezil heriflerin yaptığı hiç normal değil bebeğe sulanan erkeklerden aynı onlar
Ben 46 kiloyum ne aç kalması öleyim mi ya
Sjsjjs anlıyorum ya seni gerçekten bir bakıma kendimi senin yerime koydumda annem yaşında biri bana sulansa napardim sjsjsjs
50 kgyim bende sjsj
Boy kaç abicim
Onların yaptığını kadın yapsa linç ederlerdi bir kadın kendisinden beş yaş küçük biriyle birlikte olunca utan annesi yaşındasın derler ablası gösteriyorsun derler
1.66
1.73 um bu arada bilmiyorum benim için cinsiyetin pek önemi yok sapik sapiktir benimle ve ya başkasıyla medeni insanlar gibi tanışmasını anlarım ancak gidibte hiç tanımadığım birine sen beliksin demem sjsjsj piraz ye ya bu arada
Piraz ne?
Ya birde kadınlara ahlak bekçiliği yapıyorlar birde yaşından utanmıyorlar
Biraz* olcakti sorry
Valla ahlak bekciligi yapacak kadar ahlakta pro diyilim maksimum sevdiklerime tavsiye veririm çünki valla insanlara bazen bir şey demek mesela sen or&ospusun demek onlara hiç bir fayda vermiyor
Bu site de sen kafayı yersin demedi deme :D çok masum şeyler görmüşün daha :D
Psikolojim bozuldu yurt dışında yaşıyorum Türkiye’ye asla tatile gitmem korkunç büyük erkekler pis pis bakıyor
Öyle ne diyim ki haklısın
Çok da tiriviri yapma. istemiyorsan yazmazsın olur biter
Normal mi bunlar?
Bunlar normal erkekler knk, yaşlari gecti 60 hala 20 yaşinda bir kiz onlari ister zannediyorlar. Sonra utanmadan « bir kiz 30 yaşi gectiyse artik evde kalmis » soylerler. Erkeklerden nefret ediyorum.
Genç kızlar onları bekliyordu aynen
Aynen fsjdjsjxjsjjs
30 yaşında saçları dökülmüş göbekleri çıkmış genç kızlar bana hayran diyorlar ulan genç erkek varken seni kim ne yapsın
LDJSKDKSKDKSKSKSLS birde zengin degiller ki 😂😂
Yurt dışında yaşıyorum ben hayatımda Türk erkeği kadar boş yere özgüvenli pis kötü empati kuramayan saygısız bir erkek görmedim. Zengin olunca kızlar onları sadece kullanacak ama şöyle diyorlar tüm kızlar peşimde kızlar senin peşinde değil paranın peşinde akıl yok işte anlamıyorlar
Nerde yasiyorsun knk bos ver turk erkekleri kendine boyle yakisikli musluman bir italyan bul fjsjdksks kardesi varsa bana da ver😂😂
Erkeklerden nefret ediyorum bende knk sadece babalar iyi kalpli ve edepli kalmislar, gerisi ceheneme gitsinler
Almanya’da yaşıyorum Türkiye’deki tüm kızları yabancı erkekle evlendire bilsem keşke. Türk kızlarını çok beğeniyorlar zaten Türk erkeğinde koca olmaz yabancı erkekler en iyisi çok kibarlar ve çok yakışıklılar bu tiple sıfır egolular onlarda bile Türk erkeğindeki ego yok
Bende oyle dusunuyorum knk turkum sonsuza kadar gurur duyuyorum ama turk biriyle evlenmek istemiyorum, evlenmek isteyen kiz aptxldir. Hepsi rus sarisin pesinden kosuyorlar turk kizlara laf attiyorlar sanki onlarin anneleri rus😂 suriyeliler bile onlardan daha saygili inan
Sapxk abaza ve terbiyesiz=turk erkegi
Aynaya bakmadan manken gibi kız istiyorlar rus kadına köle olmuş Türk kadına Kezban diyen ezik bamyaları koca diye alan Türk kadını kandisine saygısı yok sonra aldatıldık şiddete uğradım diye ağlamasınlar. burada çoğu evli Türk erkeğin yabancı sevgilisi var bazılarında onlardan çoçoğu var bazıları da karısını çoçuğunu terk edip yabancı kadınla aynı eve çıkıyor
Ulan rus kizlari onlari ne yapsin? Manken gibi kizlar ben rus olsam turk erkekle ne isim olur fizkdksksk hem fakir hem saygizlik hem cirkinler dksjdkskdksksk
Almanyada turk erkekler nasil? Burdakiler gibi mi?
Aynı leşler berbatlar. Yatmadığı yabancı kadın kalmadı onların. Bazıları sonra Türkiye de yaşayan genç bakire kızla evleniyor bakire ve hizmet etsin diye yabancı kadınla aldatıyor. Bir komşumun oğlu Türkiye’de yaşayan saf temiz genç kızla evlendi yabancı sevgilisinden çoçuğu ortaya çıktı birde utanmadan boşanmadı
Oha💀💀 turk erkek heryerde ayni demek ki.. knk kendine alman musluman birini bul bence fjsjdksksksksks
Bence onlarda en azindan saygi var insanlara yarxk fotografi gondermiyorlar (kac kez oldu bana o yuzden mesaj kutumu kapattim)
Sen kendini kurtarabilirsin orada fizjdkzkdksksk
Ve evlilerin çoğunun yabancı sevgilisi var hepsi aldatıyor Türk kadını ile sırf bakire ve hizmet etsin yemek yapsın diye evleniyor. Yabancı kızlara kölelik yapıyorlar. Metroda yabancı kız ve Türk erkeği sevgililer görmüştüm erkeğin yanında annesi vardı annesi oğlum benden doktora gel Almanca anlamıyorum dedi o yabancı kız kadını azarladı üzerine yürüdü oğlan hiç bir şey yapmadı sevgilisi ile metrodan indiler annesini bırakıp
Benim için ile Müslüman olması gerekmiyor müslüman erkekleri görüyoruz ne olduklarını
Ulan dizjdzkdksksksksk benim tanidim bir kiz vardi universitede irakli biriyle sozlenmisti diye sinifdaki erkekler ona gulmustuler, ulan iraklilar bile sizlerden daha terbiyeli ve saygili, bize normal turk erkek gosterin bizde evlenelim ama yok goremiyoruz vallah. Sen ne yapacaksin knk alman biriyle mi evleneceksin?
Vallah oyle knk bazi insanlar var musluman degiller ama ne kadar terbiyeli ve serefli, o saygi musluman erkeklerde goremedim hic
Arnavut Bosnalı olabiliri bilmiyorum yeterki yabancı olsun yabancı bulurum zaten ams hangi dilden bilmiyorum hangisine aşık olursam artık
Türkiye’ye çok turist geliyor onlardan birini kap sende. Türk kızların tipi Türk erkeğinden daha güzel. Türkiye’de ki erkekleri bilmiyorum ama buradakilerin hepsi esmer kılı kısa şişman
Arnavutlar bizimkiler gibi oluyor sen bos ver onlari zengin bir alman bul fkzjdkzkdksks
Insallah knk boyle zengin bir arap prensi bulsam keske djsjdkskdkd
Yok Arnavutlular o kadar olmuyor
Arap ne ya töbe est Çeçen Rus italyan falan bul
Fransız bulurum inş ya
Arapda para var knk fajdjskskskks ben erkeklerin gercek yuzunu gordukten sonra zengin olsun yeterlidir, zaten bir gun gelecek beni aldaticak en azindan zengin olsun
Eskiden « zengin olmasa da olur yeterki beni sevsin » diyordum, sonra HAHAHAHAHAHAHAHA erkeklerin gercek yuzunu gordum..
Ben evlilik bu yüzden düşünmüyorum hepsi aldatıyor bence. Bir site de okudum Hamile kadın hastaneye gidiyor kocasını doğum hanede beklediğini görüyor kocasının sevgilisi doğum yapıyormuş yani erkek çok kötü bir varlık ya bunu kadın yapsa sonu ölüm olurdu. Diğer okuduğum şey de de şöyle bir şey yazıyordu kuaförde müşterimin ekran fotoğrafında sevgilimin fotoğrafı vardı
Erkekler sevmez
Yavv ben kucuken erkekler sevmez diye biliyordum zaten sonra bana masal anlatmislar yok erkeklerin kalbi falan varmis.. ben kucuken bile biliyordum fsjdjskdksksksks’s’
Aynen erkekler sevmez sadece puanlar kiz guzel olsun yeterlidir
Her gördüğü genç ve güzel kızları isterler birde erkek eli değmemiş kadınla evlenmek istiyorlar bunları deney olarak kullansınlar bari bi halta yaramış olurlar hayvanları da rahat bıraksınlar
Birde sadık kadın istiyorlar ve evlenilecek kız yok diyorlar şaka gibi ya
Didjdizkdkzkskskwks kanka sen benden daha betersin yavv naaptilar sana fjsjdjskskdksksksks
Yavv bir sxktirsin gitsinler erkeklerden nefret ediyorum olsunler hepsi (babalardan haric)
Kimse bir şey yapmadı hiç aldatılmadım bile ama çevremde sosyal medyada kızların anlattıklarını gördükten sonra baya tiksiniyorum Türk erkeklerinden
Knk birde onlari hala savunan kizlar var cusjdkskdkskdkskdkssk
Aslında çok duygusal vicdanlı biriyim ama sosyal medya ve çevremdeki kızların başına gelen olayları gördükçe hiç bir Türk erkeğe acımıyorum aç kalsalar yardım etmem o derece. Avrupa’ya gitmek ve yabancı kızlar için Yurt dışında yaşayan Türk kadını ile evleniyorlar iftira atıp boşanıyorlar
Savunsunlar sonra aldatıldım şiddete uğradım diyip ağlamasınlar
Aynen oyle knk vallah
Keske dunyada sadece kizlar olsaydi ne guzel yavv
Yok adam gibi ahlaklı erkekler olsaydı
Yok bu yaşlarimizda kalmadi babalarimiz gidince ahlakli erkek kalmayacak dunyada
Bazı Babalarında bı farkı yok kızının banka kartını alıp yabancı kadınlarla yiyen bile var
Benden 40 yaş büyük adam arkadaş olalım yazıyor
Beyin yok işte kızı yaşındasın kızına biri böyle dese ne yapardı
Hayatim ne takiyorsun? He de geç
Ben yurt dışında yaşıyorum Türkiye’de her 30 lu yaş erkek böyle sanıyorum artık. Bu yüzden Türkiye’ye tatile bile gitmek artık
Ya yok bunlar sanalda sapıtıyolar. Zaten çoğu gercek hayatta bi kadın görse gık diyemez. burada ona buna salça oluyorlar. Sen gel Türkiye'ye. Euro getir bize bol bol harca 😂😂😂
Para para para para
Bu erkeklere bu cent vermem.
😂 Eurosu olan Türkiye’de zengin
Ya ülkemizin buna ihtiyaci var 😢
Bunları Afganistan’a yollasalar bütün Euro’yu veririm Türkiye’ye
Afganistan bile kabul etmiyor😄 adamlar ülkelerine nitelikli eleman istiyor.
Hayvanları denemek olarak değilde bunları kullansalar keşke
*deney
😂😂😂😂😂
Hayir sevmiyorsan bu siteyi kapat hesabini kimse seni zorla tutmuyor hanımefendi
Bana diyeceğinize gidin o rezil erkeklere söyleyin. Ben edepsizlik mi yapıyorum?
Anlatmak istegim şu burasi sana göre bi yer değil diyorum
Anladım benim gibi kaliteli biri buraya göre değil
Evet şunu bileydin sjsj
Teşekkür ederim bloke
Bloke yazmadım klavye hatası pardon
Rica ederim güzel insan 😅
Önemli değil 😅
Böyle erkekler hakında ne düşünüyorsun?
Katılıyorum nasıl bakıyorlar onu da anlamıyorum
Gariplerim kadın görmemiş.
İnsan görmemişler