Ben greencarda başvuruyorum 3 senedir ve eninde sonunda çıkacak yani inanıyorum bu yılki de bir hafta sonra açıklanıyor zaten. Bi çekiliş bu Amerika’da yaşamak ve çalışmak için bilen bilir her neyse
Kendi arkadaşlarım bile daha çıkmamışken saçma sapan yorum yaptılar işte küçümser gibi resmen hayalimin gerçekleşmesini istemeyen insanlarmış
Şurda onlarla alakalı soru sorduğumda bile grrencard çıkmaz diye dalga geçildi. Aw konu çıkıp çıkmaması mı? Bu bir çekiliş %2 gibi bir şansın var çıkar veya çıkmaz bu insanların içindeki kötü enerjinin sebebi nedir? Daha hiç tanımadıkları birine çıkma ihtimali bile insanları rahatsız ediyor bu nasıl mutsuz insanlar ülkesi böyle ya
Kendi arkadaşlarım bile daha çıkmamışken saçma sapan yorum yaptılar işte küçümser gibi resmen hayalimin gerçekleşmesini istemeyen insanlarmış
Şurda onlarla alakalı soru sorduğumda bile grrencard çıkmaz diye dalga geçildi. Aw konu çıkıp çıkmaması mı? Bu bir çekiliş %2 gibi bir şansın var çıkar veya çıkmaz bu insanların içindeki kötü enerjinin sebebi nedir? Daha hiç tanımadıkları birine çıkma ihtimali bile insanları rahatsız ediyor bu nasıl mutsuz insanlar ülkesi böyle ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüzde 2 değil. Yüzde 0.2.
Ama piyangolar arasında çıkma ihtimali en yükseklerden biri.
kardeşim jo baydın zihniyeti pasaport şartını kaldırdıkları için önüne gelen başvuruyor gidemeyecek bile olsalar.
Yıllardır başvuruyorum ama çıkmıyor. Şu anki durumda Legal olarak gitmek kaçak olarak gidip vatandaşlığa çevirmekten çok daha zor. Tüm ülkelerde böyle maalesef.
Umarım sana çıkar. Çıkarsa haber et evlatlık olarak gelirim ben de.
İnsanlar başkasının daha iyi şeyler yaşamasını kaldıramaz bende aynı şeyi. Yaşıyorum
Aşkım bişi yaşadığım da yok ki zaten gerçekleşmeyen bişi için insanların bu denli içindeki pisliği kusmasına hayret ediyorum
İnsanlar bu kadar kıskanç
Al allah aşkına buraya da yorum yapmış dangalağın biri oku lütfen yorumunu 😅
Buda başka bir seviye işte
eninde sonunda çıkacak ben inanıyorum dedikten sonrasını okumadım 😂
Çünkü paragrafın o kısmından sonrasında bahsedilen insanlarla aynısın aw malı
arkadaşların kötü kalpli değil realistler dalga geçmeleri normal keşke sende realist olsan
Lan senin beynine tüküreyim ben burada konu çekiliş değil aw önce okuduğunu anlayacak seviyeye gel sonra yorum yaparsın realistmiş dkdkfkfk
hayallerin gerçekçi değil dünyadan kopuksun ben olsam bende dalga geçerim üzülüyorum sana
Aynen ben Amerika başkanı olmak istiyorum dedim kardeş haklısın aw beyinsizi. ULAN AMERİKADA YAŞAMA İSTEĞİNİN NESİ GERÇEK DIŞI? Mars’ta yaşamak istiyorum mu yazıyor yukarıda vizyonsuz! Çekiliş çıkar veya çıkmaz kafayı yemişsiniz siz
amerikada seni bekliyordu kızlar arkandan dedikodunu yapardır sende greencard hayali kur
Ya çıksa ne diyeceksin aw ya çıkarsa mesela? Malsın gerçekten
keşke çıksa sevinirim ne dicem hayatın kurtulur
Daha 23 yaşındasın aw ergeni laf anlattığım şahısa bak
Eeee ne zırvalıyorsun o zaman burada
çıkma şansı yok ama arkadaşların haklı boş ver
Arkadaşlarım çıkma şansı çok yok lütfen çok düşünme çıkarsa ne güzel ama çıkmama ihtimali daha yüksek biliyorsun demedi. Ne demişler yukarıda tekrar oku. Konu çekiliş değil burada insanların içindeki pisliği dışa vurması. Yaşanması çok düşük ihtimali olan mutluluğunu bile sana çok görmeleri. Ortada olmayan bişiyi çekememeleri anladın mı
onlara çıksa sen kıskançlık krizine girerdin normal bunlar ve asla sana çıkmayacak türkiye dışını bırak şehir değiştiremezsin maddi durumun daha yok üzgünüm
Maddi durumun nereye yok ergenus Allahım mdkdjfkfkfk ben keyfi çalışmıyorum aile evindeyim kim nereye gidemiyor senin yaşın kadar Türkiye’de gezdiğim il var benim hadi sen de. Kime ne anlatıyoruz. Onlar başvursun diye ben kaç defa söyledim başvurmadılar kaldı ki bir tanesini Dubai’ye iş başvurusu yapması için kaç defa zorladım cv sini ellerimle hazırladım hiçbir b#k bilmeden boş yorum yapma ablası
sen çok youtuber izlemişsin yurt dışı hayali var neyse umarım çıkar bütün arkadaşların şahit olur
Biz sizin gibi hayatı telefonda yaşamıyoruz canım aynen çok youtuber izlemişim saman beyin
umarım arkadaşların başkasına dememiştir iyi dalga malzemesi olursun 🥹
Anlıyorum