güzel bir taktik vereyim kalabalık bir cafeye git.. birkaç sefer sonrasında çalışanlarla kanka ol.. onların arkadaşları da bir süre sonra senin arkadaşın olur..
yeni arkadaşlar bul kendine bakkal, esnaf , vs git oralarda takıl.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kursa yazılabilirsin mutlaka birileri ile tanışırsın veya internetenInstagram dan felan Kayseride yaşıyan kişilere arkadaşlık isteği gönder oralardan da tanışıp arkadaşlık kurabilirsin umarım yakın zamanda çevre edinirsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 gü önce fitness'a yazıldım aslında da daha kimseyle samimi olmadım. Sosyal medya da kullanmıyorum işte maalesef :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzel bir taktik vereyim kalabalık bir cafeye git..
birkaç sefer sonrasında çalışanlarla kanka ol..
onların arkadaşları da bir süre sonra senin arkadaşın olur..
yeni arkadaşlar bul kendine bakkal, esnaf , vs git oralarda takıl.
Kursa yazılabilirsin mutlaka birileri ile tanışırsın veya interneten Instagram dan felan Kayseride yaşıyan kişilere arkadaşlık isteği gönder oralardan da tanışıp arkadaşlık kurabilirsin umarım yakın zamanda çevre edinirsin
3 gü önce fitness'a yazıldım aslında da daha kimseyle samimi olmadım. Sosyal medya da kullanmıyorum işte maalesef :/
Eğer o şehre yeni taşındıysan bu gayet normal.. Eğer sürekli evde oturuyorsanız bu yine normal. Sosyal hayatta karışmanız lazım
Tanış arkadaş olninsanlarla
İzmir olsaydı tanışırdık 😊
Dışarı Çıkma
Seni blocklama vakti gelmiş nickinde de ayrı itici geliyorsun zaten.
Ağlarım
Blockladım hala nasil yazabiliyon
😅😅😅
esnafla konuş sohbet et
Ne esnafı şaka mısınız
ne var awk
birileri ile tanış?
nerden tanişabilirim?
Kursa yazıl
En iyisi uzak olmak
Kayserililer kazıklar seni ztn hiç çıkma
Şehirdeki sosyal aktivitelere katıl
Hocam zamanla yeni arkadaşlar edinirsin merak etme
Çok zor değil mi
Baya hem de. dışarı çıkıp canım canım tek başıma gezip eve geliyorum daraldım artık.
Konuşmak ister misiniz?
Olur, beğeni atarsan mesaj atarim.
P ile başlıyor nickim
😂😂😂😂
Ayrıntıya güldüm kusura bakmayın
Öğrenci misin
Yok mezunum
Internetten bak